Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım iiyim pc açık kalmış başında değildim, sen nasılsın ??dosbacım nasılsın?
merhaba kızlar off kızım yeni uyudu tükendim yani ne huzursuzdu sormayın sürekli ağladı.
sorun hep babada el kadar çocuğu alıp sokak sokak gezelim diyor durmuyor çocuk ne ö.sonra uyukusunu doğru düzgün uyuyor ne yemeğini hakkıyla yiyor. nöbetten geldi sabah insan biraz durur dinlenir değilmi gezelim gezelim gezelim. Sabah uyukusunu zor uyuttum ona kalırsa onu da dışarıda uyusun, yazık çocuğa yaa, deli etti beni.
iftarım güzeldi: yarım kase çorba, 1 ıspanaklı krep, 1 tavuklu mantarlı güveç (çok küçüktü 3 yk. ancak almıştı), salata.
ama sonrasında ne su içebildim ne çay şimdi ne içsem kardır. Yarın işe gideceğim dersler başlıyor.
bu dönem oldukça yoğun ders programım.
offff yani.
iftara misafirler vardı tüm günüm evle uğraşmakla geçti hiç bakamadım neler olmuş diye,benim de yazayım iftarda yediklerimi;yarım kepçe çorba,az sulu köfte çok az da pilav ve yanıda nohut salata ve bikaç tane tulumba tatlısı:kedidayanamadım)yeşil çayımı içtim ve içmeye devam ediyorum yatamadan suyumuda 2lt olarak içicem,sanırırm bugün biraz çok yedim ama hepsinden çok az yedim,yarında davetliyiz ailecek inş. çok az yiyerek geceyi tamamlarım...
günaydın kızlar..dün pek kimseler uğramamış..pazar olduğu için sanırım..
benim canım sıkıldı sabah sabah..1 kilo almış görünüyorum..nasıl oldu anlamadım.
sahurda 2 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
5 zeytin yedim...
malesef dün ancak 1 lt su içtim
canım sabah hemen tartıldığımda bende de fazlalıklar çıkıyor... bi de tuzlu bişiler yediysen kesin şişkinliktir....günaydın kızlar..dün pek kimseler uğramamış..pazar olduğu için sanırım..
benim canım sıkıldı sabah sabah..1 kilo almış görünüyorum..nasıl oldu anlamadım.
sahurda 2 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
5 zeytin yedim...
malesef dün ancak 1 lt su içtim
günaydın kızlar günaydın akşamları giremiyoorum kusura bakmayın ah be canı mbende bugün 1 kilo almış görünüyorum ama büyük ihtimal ödemdir o takma kafanı kızlar canım çok sıkkın kayınvalimle ipler kopmak üzere sabrediyorum cumaya az kaldı dua edin bana allah bana sabır versin:gitme::sinifsinif:
selam kızlar naılsınız...
yağış yoktu alışverişe çıktım vee nihayet buldum ,aldım...
biraz fazlaca gezdik ama içime sindi...[/QUOTE
dosbacım canım bende hafta sonu alışverişteydim ve dua ede ede gittim alışverişe allahım nolursun güzel bişiyler bulayım die...veee çok severek bir kombin oluşturdum..çok mutluyum..çünkü göbeğim hiç belli olmuyorrrkaydirigubbakcemile2
tatlım ben eczaneden ilaç aldım ayda 1 kere alıyorum çok sık almıyorum ama tanıdığın nasıl kurtuldu merak ettim
selam kızlar naılsınız...
yağış yoktu alışverişe çıktım vee nihayet buldum ,aldım...
biraz fazlaca gezdik ama içime sindi...[/QUOTE
dosbacım canım bende hafta sonu alışverişteydim ve dua ede ede gittim alışverişe allahım nolursun güzel bişiyler bulayım die...veee çok severek bir kombin oluşturdum..çok mutluyum..çünkü göbeğim hiç belli olmuyorrrkaydirigubbakcemile2
aayyy canım çok sevindim güle güle giyin... bak korse almaya gerek yokmuş demekki... zate bi kaç ay sonra korseye ihtiyacımız kalmayacak ki kaydirigubbakcemile5