Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benim iftarım
1 cup çorba
1/2cup türlü
1/2cup yoğurt
salata
25gr pide
2 hurma
çoook hafif yedim bugün

ben de yazayım bugün iftarda yediklerimi:
1 kase yayla çorbası
3 yemek kaşığı kuru fasülye yanında 3-4 yemek kaşığı pilav
1 küçük kase hoşaf
yarım kase de yoğurt

Son düzenleme:
iftara misafirler vardı tüm günüm evle uğraşmakla geçti hiç bakamadım neler olmuş diye,benim de yazayım iftarda yediklerimi;yarım kepçe çorba,az sulu köfte çok az da pilav ve yanıda nohut salata ve bikaç tane tulumba tatlısı:kedi:(dayanamadım)yeşil çayımı içtim ve içmeye devam ediyorum yatamadan suyumuda 2lt olarak içicem,sanırırm bugün biraz çok yedim ama hepsinden çok az yedim,yarında davetliyiz ailecek inş. çok az yiyerek geceyi tamamlarım...

merhaba kızlar off kızım yeni uyudu tükendim yani ne huzursuzdu sormayın sürekli ağladı.
sorun hep babada el kadar çocuğu alıp sokak sokak gezelim diyor durmuyor çocuk ne ö.sonra uyukusunu doğru düzgün uyuyor ne yemeğini hakkıyla yiyor. nöbetten geldi sabah insan biraz durur dinlenir değilmi gezelim gezelim gezelim. Sabah uyukusunu zor uyuttum ona kalırsa onu da dışarıda uyusun, yazık çocuğa yaa, deli etti beni.
iftarım güzeldi: yarım kase çorba, 1 ıspanaklı krep, 1 tavuklu mantarlı güveç (çok küçüktü 3 yk. ancak almıştı), salata.
ama sonrasında ne su içebildim ne çay şimdi ne içsem kardır. Yarın işe gideceğim dersler başlıyor.
bu dönem oldukça yoğun ders programım.
offff yani.

dosbacım nasılsın?
canım iiyim pc açık kalmış başında değildim, sen nasılsın ??

merhaba kızlar off kızım yeni uyudu tükendim yani ne huzursuzdu sormayın sürekli ağladı.
sorun hep babada el kadar çocuğu alıp sokak sokak gezelim diyor durmuyor çocuk ne ö.sonra uyukusunu doğru düzgün uyuyor ne yemeğini hakkıyla yiyor. nöbetten geldi sabah insan biraz durur dinlenir değilmi gezelim gezelim gezelim. Sabah uyukusunu zor uyuttum ona kalırsa onu da dışarıda uyusun, yazık çocuğa yaa, deli etti beni.
iftarım güzeldi: yarım kase çorba, 1 ıspanaklı krep, 1 tavuklu mantarlı güveç (çok küçüktü 3 yk. ancak almıştı), salata.
ama sonrasında ne su içebildim ne çay şimdi ne içsem kardır. Yarın işe gideceğim dersler başlıyor.
bu dönem oldukça yoğun ders programım.
offff yani.

canım Allah yardımcın olsun... bebişle hayat çok zor bi de üzerine çalışmak hayal bile edemiyorum... dün bi arkadaşımla konuştum oğlu 4 yaşına girdi... artık çok rahatladım bilsem ki yeni yapcam çocuk hemen 4 yaşında doğacak hemen ikiz doğururm diyo :))
senin daha 2-3 yılın var ama olsun her halleri güzelll

günaydın kızlar..dün pek kimseler uğramamış..pazar olduğu için sanırım..
benim canım sıkıldı sabah sabah..1 kilo almış görünüyorum..nasıl oldu anlamadım.
sahurda 2 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
5 zeytin yedim...
malesef dün ancak 1 lt su içtim

iftara misafirler vardı tüm günüm evle uğraşmakla geçti hiç bakamadım neler olmuş diye,benim de yazayım iftarda yediklerimi;yarım kepçe çorba,az sulu köfte çok az da pilav ve yanıda nohut salata ve bikaç tane tulumba tatlısı:kedi:(dayanamadım)yeşil çayımı içtim ve içmeye devam ediyorum yatamadan suyumuda 2lt olarak içicem,sanırırm bugün biraz çok yedim ama hepsinden çok az yedim,yarında davetliyiz ailecek inş. çok az yiyerek geceyi tamamlarım...

1.tehlike geçmiş,,sıra 2.tehlikede...ay misafir olunca bayaaa yeniyor...sen yine ii atlatmışsın...bu gün de aynı performansı beklerim senden melankolim

benim canım sıkıldı sabah sabah..1 kilo almış görünüyorum..nasıl oldu anlamadım.
sahurda 2 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
5 zeytin yedim...

günaydın kızlar günaydın akşamları giremiyoorum kusura bakmayın ah be canı mbende bugün 1 kilo almış görünüyorum ama büyük ihtimal ödemdir o takma kafanı kızlar canım çok sıkkın kayınvalimle ipler kopmak üzere sabrediyorum cumaya az kaldı dua edin bana allah bana sabır versin:gitme::sinifsinif:

günaydııııın a.s.

sahurda 2 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
5 zeytin yedim...
canım sabah hemen tartıldığımda bende de fazlalıklar çıkıyor... bi de tuzlu bişiler yediysen kesin şişkinliktir....

günaydın kızlar günaydın akşamları giremiyoorum kusura bakmayın ah be canı mbende bugün 1 kilo almış görünüyorum ama büyük ihtimal ödemdir o takma kafanı kızlar canım çok sıkkın kayınvalimle ipler kopmak üzere sabrediyorum cumaya az kaldı dua edin bana allah bana sabır versin:gitme::sinifsinif:

canım sana doktor ödem için ne diyo?? benim bi tanıdığım kurtuldu bu ödemden ama senin kullandığın gibi bi ilaçla değil ama tam bilgim de yok :uhm:
bu arada sabret canım cumaya az kalmış... biliyorum sabret demek kolay ama Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
selam kızlar naılsınız...
yağış yoktu alışverişe çıktım vee nihayet buldum ,aldım...
biraz fazlaca gezdik ama içime sindi...[/QUOTE
dosbacım canım bende hafta sonu alışverişteydim ve dua ede ede gittim alışverişe allahım nolursun güzel bişiyler bulayım die...veee çok severek bir kombin oluşturdum..çok mutluyum..çünkü göbeğim hiç belli olmuyorrrkaydirigubbakcemile2

selam kızlar naılsınız...
yağış yoktu alışverişe çıktım vee nihayet buldum ,aldım...
biraz fazlaca gezdik ama içime sindi...[/QUOTE
dosbacım canım bende hafta sonu alışverişteydim ve dua ede ede gittim alışverişe allahım nolursun güzel bişiyler bulayım die...veee çok severek bir kombin oluşturdum..çok mutluyum..çünkü göbeğim hiç belli olmuyorrrkaydirigubbakcemile2

aayyy canım çok sevindim güle güle giyin... bak korse almaya gerek yokmuş demekki... zate bi kaç ay sonra korseye ihtiyacımız kalmayacak ki kaydirigubbakcemile5

günaydın arkadaşlar...nasıslınız ?hareketli birhafta sonu geçirdim...ve giremedim hiç ineternete..
yediklerime dikkat ettim...byarm önü en azından biraz toparlanayım..

Back
X