Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
melisciğim kesinlikle katılıyorum misafirliğin kısası makbul ama kocamın yüzünden 1 aydır sıkıntı çekiyorum kızıma bakacak diye bu kadar uzun süre kaldı annemin gelmesine fırsdat vermedi ya kızımın halini görmenizi isterdim bugün kahvaltı yapmamış yaşpasta ve cips yemiş çocuk engel olamamışmış saat 17.30 a kadar kzım bu yedikleriyle durdu hatta iftara kadar düşünün artık
ayrıca bizim ki müdahaleyi geçti evde sığıntı oldum resmen allahım tekrar yaşatmasın
melisciğim kesinlikle katılıyorum misafirliğin kısası makbul ama kocamın yüzünden 1 aydır sıkıntı çekiyorum kızıma bakacak diye bu kadar uzun süre kaldı annemin gelmesine fırsdat vermedi ya kızımın halini görmenizi isterdim bugün kahvaltı yapmamış yaşpasta ve cips yemiş çocuk engel olamamışmış saat 17.30 a kadar kzım bu yedikleriyle durdu hatta iftara kadar düşünün artık
ayrıca bizim ki müdahaleyi geçti evde sığıntı oldum resmen allahım tekrar yaşatmasın
kızlar yanlış anlamazsanız ben koç istemiyorum bu ara yeterince baskı altındaydım biraz özgürlüğümün tadını yaşamak istiyorum birisine hesap vermek şuan en son düşüneceğim ve isteyeceğim şey
bencede bu bayram dikkat etmek lazım verilenler geri alınmasın hemen valla çok üzülürüm alırsam ama bayram sonrası hem iş başladı hemde spora başlarım böylelikle rahat kilo verebilirim diye düşünüyorumCADIARZU
katılıyorum bencede ramazan sonrası metebolizmalarımız jet olcak,neyse şekerler ben kaçıyorum biraz ilerim var belki uğrarım,hepinize ii geceleropuyorumnanaktan
dosbacım hoşgeldin 1. olduk.
offf yazdım birsürü gitti internette problem oldu sanırım
kızımdan fırsat buldukça evi toparladım bugün canım gardrobumu boşalttım herşeyin katını bozdu kolundan tuttu çekti götürdü falan bıraktım en son eşim gelince yerleştirdim pek iş yaptırmadı yani.
hımm artık canım ne yapacaksın mutfağa girmen gerekebilir arada. Bayramda hep orada mı kalacaksınız, ben annenlere gidiyorsunuz sanmıştım.
günaydın melisciğim vallahi çok güldüm bazen bende yapıyorum mesela sarımsak döveceğimi bulamıyyorum kaç gündür günahada giriyorum amabi yerden çkar nasıl olsa diyorum
kızla rüzgünüm ama 400 gram fazla çıkıyorum özürdilerim gerçi fazlalık 2 kiloyu ancak bukadar hallettim
bu arada melisciğim evet krediler düştü bizde yapılandırmayı planlıyoruz ama vakıf bank bayram sonrasını bekleyin demiş birde banka müdürü arkadaşımız var oda kredi çekecek eşime abi bekla beraber çekeriz demiş tuhaf olan bütün bankalar kredilerini düşürdü ama bizim kullandığımız bankada tık yok bayramdan sonraya kaldı zaten
valla iyi koşturmaca olmuş meliscim ve busayede eşinle tekrar bişeylerin özlemini duymak ve yapmaya karar vermek.sizin adınıza gerçekten çok sevindim hayatım.bizim ilişki bilmiyorum yoluna girermi ,okadar çokşey varki anlatmak istediğim ona uzun bir zaman lazım.ama toparlanmamız lazım yoksa sonu hiç iyi görünmüyor.
canım bizim konut kredimiz yoktu.sadece evin içini yaptırdık biz.onun için kredilerimiz var ama ihtiyaç kredileri olarak var.bir kurtulamadık krediden zaten.
:roflol: kadıncağız sayende bir günahtan kurtuldu. kaydirigubbakcemile3
canıım keşke ben olsaydım hem dertleşirdikte iyi olurdu. bende dün akşam mutfağımı pakladım dolaplar beyaz eşyalar derken iyice yorulmuşum.buakşamda evin tamamı var.geçen hafta zong.gidince genelyemizliği yapamadım.her cumartesi yapıyoruz çünkü. oyüzden ev berbat durumda inşallah bu akşam baldök yala olcek. :sm_cool:
ayyy çocukla ne zordur iş yapmak...
yok canım 2.gün annemlere geçeceğim
3.günde ankaraya... aslında annemlerde bu defa çok kalmadığıma seviniyorum çok daha zor oluyor annemin yemeklerini reddetmek :))
canım ben şimdilik yatıyorum belki sahurda gelirim
seni ve melisi öpüyorum ii geceler
ben iyiyim karamanlım amasenin bu ağrılarının başlaması canımı sıktı yine.evet sana oranın havası kesin yaramıyor yada ordayken çok streslisin.sen en iyisimi her ffırsatta memlekete gel.merhaba kizlar nasilsiniz bakalim yarin oruc da sona eriyor ben iiyiym ama bu kafa agrisi yine basladi buranin havasinda n galiba
meliscim kolay gelsin ne guzel evin tertemiz olacak bende artik yarin yaparim yarin evdeyim
acibiber canim sanada hayirli yolculuklar hayirli bayramlar
ben bu bayram yalnizim kocisinde maci varmis (iste bayram günü mac mi olur diyeceksiniz ama bunlarin bayramin degil ki )
ad cim üzülme bak sende calisiyorrsun bitirirsinz borcunuzu
melyezit canim sen nasilsin
arada bende takılırım belki bacım. beraber sohbet ederiz tabi eşim darbe yapmazsa. :umursamaz:melisciğim kusura bakma yanlış yapmışım biyeri gözümden kaçırdım demek gelemeyeceğini düşündüm yardımım olsun istedim
karamanlım üzülme canım benim içinde başramlar çok bişey ifade etmiyor uzun zamandır sadece izin kullanmış oluyorum zaten bende ilk gün çalışıyorum ilk gün geçtikten sonra bayramlaşmakta bişey ifade etmiyor ben internette olacam takılırız beraber şekerim ben sana yalnızlık hissettirmem merak etme sen
valla işin zor hayatım.büyük bir irade sınavına girdin.gazan mübarek olsun. kaydirigubbakcemile3selam kızlar ben kayserideyim
bizimkiler alışverişe çıktı... eeee bende bu havada canımçekmedi akşam eşimle çıkacağım
meliscim gece yoldan gelmiştim çok yorgundum giremedim bi de eşimde bende laptop ı almadık artık burdakiyle idare edeceğim... bu arada çorba olayına çok güldüm çok yaşa :))
bu hafta melankoli çok iyi tebrik ederim canım... sanırım herkes gram da olsa vermiş... veremeynlerde üzülmesin
burda yemek bakımından biraz zorlanacağım
dün kayınvalidem baklava yapmış ikram etti ama ben bayramdan önce yemek istemedim... çokta güzel görünüyordu...
gece listeme uygun değildi kayınbabam peynirli pide yaptırmış o kadar az yedim ki şimdi de acıktım
akşama mantı yapalım dedi yok dedim( daha kötüsü eşim yağlama istedi akşama yağlama var ben napcam bilmiyorum çokta severim
(
ben iyisimi çorbamı yapayım sonra naparım bilmiyorum
melankoli + az = giden kilolar. :lepi:ayy takımımız birinci olur inş. bende dün çok yorgundum eve çok geç geldik o yüzden hemen yattım sayılır,sahurumu yazayım 4-5 incir ve bir bardak ılık süt içtim ve tabiki de 1lt den fazla su içtim,iftarda ise az çorba az yeztinyağlı fasulye ve bir kaşıkta pilav çok azda kadayıf yedim şimdi yeşil çayımı demliycem dün akşam içemedim diye çok rahatsız oldum( birazdan da çayımı yudumlar yine bakarım kim gelmiş diye inş. eşlik edecek bulurum :))
tebrikler canlarım.evetttt 1. olduk :içelim:hihoyyytalkisalkisalkis
canım senin çok büyük payın var birinciliğimizde ayrıca tebrikler.:hooray:
gözünaydın. senin adına sevindim hayatım. inşallah bu hafta istediğin hedefine ulaşırsın canım benim.sen aslında yaparsın ama dış etkenlerden uzak durman gerek. senin senle kalmaya ihtiyacın var canım benim. :teselli:bu arada kızlar kayıvalideciğim gitti evde bayram var kızımla benim bayramım vallahi bugün sofrayı toplarken bile nasıl keyif aldım anlatamam evde atlet şortla dolaşmayı özlemiştim emen attım üzerimdeki ağırlıklıkları artık yarında sonra her akşam kızımın dersleri bitince onu uytur sporumu yaparım inşallah bu hafta hedefimi açıklıyorum 76.5 bu görmek istediğim en yüksek rakam
neden böyle oluyor çocuk olunca neden değişirki çiftler anlamıyorum.aslında diyorum sebepleri bunlar bunlar diye ama hepside saçma bahaneler gibi geliyor. bende çok agresif oldum,oğlum yemek yemediği zaman çok sinirleniyorum. kesinlikle bizim toparlanmamız lazım.adamın suçu yokki.tamam bazı konularda beni gerçekten sinir ediyor ama benim bukadar sinirli ve mutsuz edecek kadar birşey yaptığı yok aksine memnun etmek içinde çabalıyor. ama ben okadar doluyumki herşeye karşı onları görmüyorum bile onlar bile yanlış geliyor bana.eşimle yalnız kalmaya çok ihtiyacımız var ama ufakılık olmadan gezemeyiz malesef. kayınvalide burun dudak eder. çocuğa baktığı için dertli zaten. kısıtlanmış,yoruluyormuş,bide bu lafları çekiyoruz. (bu arada oğlum uysallık abidesi çok şükür)bazen yanında diyoruz arkadaşa gidecez oturmaya falan diye konuşuyoruz. aman çocuğunuzu alında gidin diye araya giriyor hemen. ozaman üzülüp sinirleniyorum.hayır zaten ben çocuğum olmadan biryere gitmek istemiyorum zaten bırakmıcam çocuğu,hemen öyle bir laf söylüyorki sıkılmamak mümkün değil.işte ben böyle kelimeleride çok takıyorum kafaya dolayısı ile canım sıkıldığı için eşimede yansıyor ve sürekli huzursuz oluyoruz.bazen eşime sarılasım bile gelmiyor.bizim en iyi ilacımız burdan taşınmak ve kendi hayatımızı kurmak ama bu imkansız malesef.ama düzene girmek zorundayız.gerçekten evliliğimiz tehlike çanları çalıyor ve sebepler bunlar. eşimle başbaşa kalmak için bizde hafta sonları zong.gidip oğlumu ananesine bırakıp ki zaten göbek atıyorlar,orda başbaşa bişeyler yapmak geliyor aklıma,sanırım böylesi daha iyi olacak. ah melisim okadar ayrıntılarla kendimi bunaltıyorumki bu durumumdan kurtulsam belki herşey daha iyi olacak ama yapamıyorum malesef. çocukluğumdan beri yaşaya yaşaya sıkıntıları bunaldım artık,öyle sıkıntılarki hala aklıma gelir ve ağlarım.ağlamak kardeşimoldu artık onsuz rahatlayamıyorum.gerçi tek kardeşim desem yeridir. oooofff bayram arefesi neçok konuştum. neyse evliliğim düzene girsinde gerisine bakcez artık.adcım yaa bizimkide öyle çocuktan sonra 180 derece değişştik. Ben hep eşimde arıyordum kusuru ama bende de var evde son derece özensizim asabiyim çoğu zaman özellikle melis yemediğinde, eşimle hiç ilgilenmiyorum. Bizim de toparlanmamız lazım yani ama dün şunu anladım sık sık başbaşa kalmalıyız (arabada bile olsa olur :) yoksa herşey çok monoton ve sıkıcı oluyor. Siz de biraz alan tanıyın kendinize düzelir inan.
iyi olurdu dertleşmek insan ailesiyle de paylaşamıyor aslında ortada bir problem de yok neyse işte yaşamayan bilemez belki bir çok evllik için normal bunlar ama bizlerinki çok özeldiv e ben onları geri istiyorum şutarafagitti bir kere başbaşa sinamaya gittik düşün 14 ayda.sen de temizliğini yaptın sanırım ohhh pırılız.
inşallah 70 leride görürüsün ama sağlığınla dilerim.boşver bayramı tatlıyı kızınla bol bol gez tatilin keyfini çıkar.günaydın bayanlar daha doğrusu güzel ve çıtır bayanlar akşam internetim gitti devam edemedim pek gelende olmamaış melisciğim buhafta bende zayıflamayı çok istiyorum artık 76yıgörmek istiyorum o yüzden elmden geleni yapacam bayramda kaçırmak gibi bir şansımda olmayacak evimdeve yalnız olacam biliyosunuz tatlıylada pek aram yok
sınavın iyi gidiyor bakıyorum olcek olcek bayram sonu güzel puan alacaksın inşallah. :lepi:ben burda zorlanıyorum biraz... sonuçta ne kadar yeni ailem olsada çok rahat edemiyorum... yemek konusunda... kayınvalidem bugün yağlama yaptı görümcem çin salatası(pilavı) baktım ben çok zorlanacağım kalktım domates çorbası yaptım...
1 kase çorba içtim
2 küçük parça yağlama yedim
pilavdan hiç almadım
aslında çok anlayışlılar ama mutfağa girip yemek yapmak istemedim(
bol bol salata yedim