Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

benimde midemde okadar çok şişlik varki sanki dersiniz fil yedim akşam eve gidince yeşilçayımı hüpleteyim.tabi erkenden uyumazsam. buarada kızlar oğlum öpmeyi öğrendi.aslında öğrendi denemez öpmeye başladı desem doğru olur.öpücüklü by by yapıyordu ama öp beni oğlum dediğimde yanağını yanağıma götürüyordu.bayram öncesi şap şup öpmeye başladı.dün akşamda koşa koşa gelip sarılmaya başladı. eğilip koş gel oğlum dediğimizde koşup yarı yoldan geri dönerdi.şimdi dönmüyor koşup gelip sarılıyor.hoşunada gidiyor.bak aklıma geldi nasıl özledim şimdi.eve gidince heryerini yicem zibidimin.

benimde midemde okadar çok şişlik varki sanki dersiniz fil yedim akşam eve gidince yeşilçayımı hüpleteyim.tabi erkenden uyumazsam. buarada kızlar oğlum öpmeyi öğrendi.aslında öğrendi denemez öpmeye başladı desem doğru olur.öpücüklü by by yapıyordu ama öp beni oğlum dediğimde yanağını yanağıma götürüyordu.bayram öncesi şap şup öpmeye başladı.dün akşamda koşa koşa gelip sarılmaya başladı. eğilip koş gel oğlum dediğimizde koşup yarı yoldan geri dönerdi.şimdi dönmüyor koşup gelip sarılıyor.hoşunada gidiyor.bak aklıma geldi nasıl özledim şimdi.eve gidince heryerini yicem zibidimin.

ayyyy yerim ben onu kaç aylıktı canım yaşını doldurmuştu di mi en güzel zamanları işte sıpaların böyle görünce çevremde evlenesim geliyo bazen kaydirigubbakcemile3

merhaba melankolim.canım bağırsak problemi malesef olmazsa olmazlardan.ama pskolojik etkenlerin çok fazla etkilediğini unutma hayatım.ayrıca sıcak su iç ama kaynar olmıcak hayatım buda bağırsaklarını çalıştırır. opuyorumnanaktan

ayyyy yerim ben onu kaç aylıktı canım yaşını doldurmuştu di mi en güzel zamanları işte sıpaların böyle görünce çevremde evlenesim geliyo bazen kaydirigubbakcemile3

canım benimki 18 ayını doldurdu. çok tatlı oluyorlar baharcım hele bide konuşmaya başlasın o ilk halleride çok tatlı,arkadaş çocuklarından biliyorum.
yok hayatım sen sakın gaza gelme bak ne güzel bekar bekar takılıyorsun,ararsın bu günlerini. kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana Allah gönlüne göre versin hayatım. :Saruboceq:

ya kızlar ne dicem. şimdi buyazıyı yazıyorum ya yazdıktan sonra pencereye yerleşiyor.sağ tarafta puanları,mesajlar ruh halimi vs. gösteren yazıların altında yeşil kutucuklar oluyor,hani paylaşımımıza göre kutucuk ekleniyor benim 6 kutum varken 1 e düşmüş şaşırdım. sizdede değişiklik varmı

canım benimki 18 ayını doldurdu. çok tatlı oluyorlar baharcım hele bide konuşmaya başlasın o ilk halleride çok tatlı,arkadaş çocuklarından biliyorum.
yok hayatım sen sakın gaza gelme bak ne güzel bekar bekar takılıyorsun,ararsın bu günlerini. kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana Allah gönlüne göre versin hayatım. :Saruboceq:

inşallah canım yok gaza gelmem zamanını bekliyorum tabi ki ben de ilerde güzel bir ailem olsun istiyorum ama bekarlık da hakkaten sultanlık kim demişse doğru demiş kaydirigubbakcemile3

ya kızlar ne dicem. şimdi buyazıyı yazıyorum ya yazdıktan sonra pencereye yerleşiyor.sağ tarafta puanları,mesajlar ruh halimi vs. gösteren yazıların altında yeşil kutucuklar oluyor,hani paylaşımımıza göre kutucuk ekleniyor benim 6 kutum varken 1 e düşmüş şaşırdım. sizdede değişiklik varmı

aynı şey diğer arkadaşlarda ve bende de oldum canım toptan temizlik yapılmış sanırım -tatlicadiarzu-

kızlar ben geldim bayramın 3 günü ziyaretlerden canım çıktı tatildi ama yoruldum desem yeridir.
bugün de işe gittim kızımı doktora götürdüm geldik yemek falan uyuttum geldim ama kimsecikler kalmamış.
benim de düzenim bozuk 3 öğüne çıkamadım. meler yedim yazayım
sabah normal kahvaltı
ara yapmadım
öğleden sonra 5.30 gibi 2 yk makarna 2 ince dilim göğüs tavuk
akşama acıkmadım meyve yedim üzüm.
sonra o kadar tuhaf oldu yani biraz.

kızlar kimsecikler yok bayramlık halimi koyuyorum bakalım beğenecekmisiniz yeni halimi bu arada yarın elma diyetine başlıyorummmmmm

fotoğraflarımı attım bakın bakalım kısa saçlarım ve yeni gözrengim nasıl olmuş bu arada sen nerene zayıflıyosun falan demeyin arkadaşlar gayet iyisinde demeyin unutmayın boyum 167 kilom 77:))))

ama ben bir heyecanla yeni halimi görün istedim ama k,msecikler yok haksızlık bu:((((

Son düzenleme:
kızlar ya benim canım cok sıkılıyo,bu hafta kiloda veremedim bayramdan dolayı,herşey çok sıkıcı geliyo bana...

çoğumuz veremedik sanırım canım almadıysan o da güzel bu hafta düzene gireceğiz inşallah..

kızlar ben geldim bayramın 3 günü ziyaretlerden canım çıktı tatildi ama yoruldum desem yeridir.
bugün de işe gittim kızımı doktora götürdüm geldik yemek falan uyuttum geldim ama kimsecikler kalmamış.
sabah normal kahvaltı
ara yapmadım

canım yeme düzenini oturtmamız zaman alacak ben de alışamadım hala..bu arada bayramın güzel geçmiştir umarım pembiş prensesin fotolarını çektin mi yerimseniben

fotoğraflarımı attım bakın bakalım kısa saçlarım ve yeni gözrengim nasıl olmuş bu arada sen nerene zayıflıyosun falan demeyin arkadaşlar gayet iyisinde demeyin unutmayın boyum 167 kilom 77:))))

ama ben bir heyecanla yeni halimi görün istedim ama k,msecikler yok haksızlık bu:((((

canım baktım fotolarına nerene zayıflıyosun demeyin demişsin evet boyuna göre biraz fazla olabilir kilon ama sende pek yağ fazlalığı görünmüyo gayet hoşsun kemiklerin iri yapılıysa kiloyu etkiliyor bildiğim kadarıyla gözlerde saçlarla pek bi uyumlu olmuş güle güle kullan canım opuyorumnanaktan

kızlar ya benim canım cok sıkılıyo,bu hafta kiloda veremedim bayramdan dolayı,herşey çok sıkıcı geliyo bana...
olmadı ama.azimli melankoliye bulaflar hiç yakışmadıki. canımbenim her kilo verdiğimizde herşey güzel,veremediğimizde kötü.buişde motivasyon çok ama çok önemli biliyorsun.onu kaybedince gelsin yemekler,oyüzden bırakmak yok kendini.buhafta veremediysen,azmet haftaya verirsin hayatım.ben sana çok inanıyorum melankoli,yapacağındanda eminim.lütfen su koyverme,hadi kendini topla ve kaldığın yerden devam et canım arkadaşım. :1hug:

sabah normal kahvaltı
ara yapmadım
dinlenmeyi hakettin tabi yapabilirsen. :teselli: sanırım prensesin rutin kontrolü vardı.aksi olmasın da. dünden beri fazla paylaşım olmamış e bugün muhabbetin belini kırmak lazım dimi ama. :içelim: fazlada birşey yememişsin hayatım,gayet dengeli birgün olmuş. ama sanıyorumki sende yorgunluktan sıkıldın.umarım dinlenmişsindir. :1hug:

başka bir melzeyit olmuşsun sanki ne kadar çok değişmişsin. akannehir vede çoook yakışmış gerçekten çok güzel olmuşsun, :1shok: ayrıca rujunun rengide güzel oda tamamlayıcı olmuş.çok güzelsin hayatım. a.s.

selam kıslar melzeyıt tatlım nasılsın
ben 15 haftalık oldum
herkesın gecmıs bayramını kutluyorum
tırtılım hoşgelmişsin benim tatlı bacım.ama karşılaşamadık. ne güzel kuzucuğun büyüyor.
hayırlısı ile kucağına almak nasip olur inşallah :1hug: her zaman gel canım,gelişmeleri yaz bize. Şeniz

günaydııınnn a.s.

sanada günaydın hayatım. :1hug:
hepinize günaydın kızlar. a.s.

melzeyit tatlım çok değişlik yapmışsın vee çook yakışmış...
sanırım bi motivasyon düşüklüğü yaşıyoruz
ben dün listeme uydum..bugün de devam yarın tartılmaya gideceğim :(( ama bende de isteksizlik var sanırım
hemen toparlanmamız lazım

evet kızlar bende bugün yediklerimi yazayım bakalım cumaya kadar birkilo versem keşke
birkaç zeytin 3-4 küp peynir
2 dilim ekmek
1 bardak yeşil çay
1 yumurta

2 adet yeşil elma çok açım
birazdan 1 kase çorba içmeyi planlıyorum vallahi bu elma diyetini yapacam ama bire bir değil ona kesin karar verdim
mesela sabah kahvaltımı yine böyle yapayım öğlene kada riki elma yiyeyim
öğle n1 kase çorba içeyim
akşama kadar elma yiyeyim akşamda salata

Back
X