Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

günaydıııınnnn
kızlar çok geç kalktım klasik kahvaltımı yaptım
dün akşam arkadaşlarla dışardaydık 0 kaçamak :)) ile eve döndüm :)) mutluyum
sanırım birazdan dışarı çıkacağız kaçamak yapmadan gelmeyi planlıyorum
patborim sen nasılsın ?? senin erken olmuş benim ise her zamanki gibi gecikti :((

iyi gunler herkese,bizde sabhtan kosusturuyoruz,dugun var ona gitik geldik,oglenden sonra tekrar gidecez.hihoyyytBurdaki dugunler butun gun suruyor ama cok yoruldum eve dondum.Bi de siz neler yaptiniz bakiyim.Dugunden herkes karnini sisirmis halde donerken:CüvCüv:cokacimcoook ben acim ac,orda sadece lahana salatasindan ve bir kucucuk kofte yedim.Sabah da sadece uzum.

kaç gündür doru düzgün uğrayıp iki kelime bişeyler yazamadım,özledim sizi kızlar:utangac:haftasonu bi arkadaşıma gittim aslında öle bi niyetim yoktu ama birden oldu işte,neyseki arkadaşımda ol kalorili şeyler yapsamda sadece tadına bakmak amaçlı yedim,ekmek uzun süredir yemiyorum yani beyaz ekmek,dünden beride hasta oldum aksırmak burun akıntısı ve halsizlik hepsi beni çok yordu,bu sabah tartılayım dedim biraz çok çıktım ama sebebi adet zamanım geçti bikaç gün ona bağlıyorum şişliğimi,bu sabah normal kahvaltımı yaptım akşama ne yiyeceğimi bilmiyorum ama canım bol limonlu güzel bir salata çekiyo,akşama hayırlısı bakalım...bu arada su içmeye devama.s

kızlar ,
dosbam melisim aslında gün içinde gelip yazdıklarınızı okuyorum ama hiç bir şey.yazamıyorum..çünkü kendimi kötü hissediyorum.hala konsantre olamadım.yiyip duruyrum..basküle bile çıkmadım bugün normalde sürekli tartılırım mafoldumben:bbo:

aaa canım olur mu öyle şey dönem döne hepimizde oluyo böyle şeyler sen de biliyosun sakın burayı ihmal etme olur mu canım paylaştıkca kaçamak yapmaya da çekiniyor insan yerimseniben

kızlar bugün de biraz yoğunum yarınki dersimi hazırlayacağım akşam düğün var bahsetmiştim onun için kuaför falan hazırlanmalıyım. öpüyorum gün içinde uğrayabilirsen ığrarım öptüm herkesi.

eğlen gel canım düğün sezonu kapanmak üzere artık pek düğün yapan olmaz kışın da zaten düğünlerin hiç zevki olmuyo ii eğlenceler size opuyorumnanaktan

kaç gündür doru düzgün uğrayıp iki kelime bişeyler yazamadım,özledim sizi kızlar:utangac:haftasonu bi arkadaşıma gittim aslında öle bi niyetim yoktu ama birden oldu işte,neyseki arkadaşımda ol kalorili şeyler yapsamda sadece tadına bakmak amaçlı yedim,ekmek uzun süredir yemiyorum yani beyaz ekmek,dünden beride hasta oldum aksırmak burun akıntısı ve halsizlik hepsi beni çok yordu,bu sabah tartılayım dedim biraz çok çıktım ama sebebi adet zamanım geçti bikaç gün ona bağlıyorum şişliğimi,bu sabah normal kahvaltımı yaptım akşama ne yiyeceğimi bilmiyorum ama canım bol limonlu güzel bir salata çekiyo,akşama hayırlısı bakalım...bu arada su içmeye devama.s

geçmiş olsun canım havalar bi düzeliyo bi bozuyo dengesiz o yüzden çoğu kişi hasta salgında mı var bilmiyorum artık dikkat et böyle havalara :teselli:

ben iki gündür çok dengesiz besleniyorum arkadaşlar sabah kahvaltı yapmadım yarım saat önce 1 dilim pasta yedim :kedi: canım nedense yemek yemek istemiyo ama yarın söz veriyorum erkenden kalkıp doktorumun yazdığı listeye başlıyorum allahtan dün akşamdan beri kafam rahat halam birkaç günlüğüne de olsa kızkardeşinde kalmaya gitti ama tekrar dönecek bi bitmedi şu hastane işleri uzattıkca uzatıyolar o bi yere sevkediyo diğeri başka yere :umursamaz:

saol baharcım bende senin gii düşünüyorum havaların değişkenliğinden kaynaklanıyo hastalıkların çoğalması,benim gibi bünyesi zayıf olanlar da hemencecik hasta oluyo işte :((

bu diyeti uygulamaya dusunuyorum 3 gun bakalim faydasi olacakmi?
Üzüm Diyeti
Üzüm diyeti, mevsim değişimlerinde vücudun tüm ihtiyacını karşılayacak kadar dengeli ve pratik bir diyet. Toksinlerden arınıp bol enerji depolayarak 3 günde 3 kilo verebilir, vücudunuzu değişen hava ve yaşam şartlarına hazırlayabilirsiniz.

1.Gün
Üzüm diyetini sıkı bir beslenme programı olarak algılayabilirsiniz. Ancak başladıktan sonra sandığınız kadar zahmetli olmadığını siz de fark edeceksiniz. Aşmanız gereken en zor engel, birinci gün. ıkinci ve üçüncü günlerin daha rahat geçeceğinden emin olabilirsiniz.

Uyanınca
1 bardak ılık su

Kahvaltı
1 bardak üzüm suyu + Sütlü yulaf ezmesi + 1 kaşık bal

Ara öğünler
1 bardak ılık su + 1 bardak üzüm suyu

Öğle ve akşam
1 bardak üzüm suyu + Sütlü yulaf ezmesi + 1 kaşık bal

Yatmadan önce
1 bardak ılık su + 1 bardak üzüm suyu

2. Gün
Kendinizi bugün biraz daha iyi hissedeceksiniz. Çünkü üç ana öğün de oldukça doyurucu. Şişkinlik hissetmemek için, uzun uzun çiğneyerek yemek yemenin tadını çıkarın. Sakın vazgeçmeyin, yolun yarısını aştınız bile, geriye sadece bir gün kaldı. Unutmayın ki sonunda kazanan siz olacaksınız.

Uyanınca
1 bardak ılık su

Kahvaltı
1 kase haşlanmış üzüm + Haşlanmış pirinç + 1 kase light yoğurt ve 1 kaşık bal

Ara öğünler
1 bardak ılık su

Öğle ve akşam
1 kase haşlanmış üzüm + Haşlanmış pirinç + 1 kase light yoğurt ve 1 kaşık bal

ıkindi
1 bardak su

Yatmadan önce
1 bardak ılık su

3. Gün
Çetin sandığınız damak savaşınız nihayet bitiyor. ıtiraf edin ki o kadar da güç değildi. Sonuçta kilolar eridi, vücudunuz temizlendi ve yeni bir mevsime toksinlerden arınmış olarak giriyorsunuz.

Uyanınca
1 bardak ılık su

Kahvaltı
Tavuk suyuna çorba + 1 salkım üzüm + 1 sandviç ekmeği

Ara öğünler
1 bardak ılık su

Öğle ve akşam
Tavuk suyuna çorba + 1 salkım üzüm + beyaz peynir (öğle) + ızgara tavuk (akşam) + 1 sandviç ekmeği

Yatmadan önce
1 bardak ılık su

baharcım harikasın canım... sen ne kadar güzelmişsin öyle... boyun kaç hiç 80 gibi değilsin
ayyy niye benim oğlum yokki :((

baharcım harikasın canım... sen ne kadar güzelmişsin öyle... boyun kaç hiç 80 gibi değilsin
ayyy niye benim oğlum yokki :((

canım benim çok teşekkür ederim ah bi de şu kilolar başıma bela olmasa..yüzden pek belli etmiyorum canım çünkü daha çok kalça basen sorunum var ilk üst bölgemden veriyorum kaydirigubbakcemile3

canım benim çok teşekkür ederim ah bi de şu kilolar başıma bela olmasa..yüzden pek belli etmiyorum canım çünkü daha çok kalça basen sorunum var ilk üst bölgemden veriyorum kaydirigubbakcemile3

canım bunun için spor yapmamız lazım benimde üst beden daha sorunlu :(( basen çalıştıran hareketler var onları yapmaya başla istersen çünkü harika bi güzelliğin var eminim kilo sorunun kalmadığında manken gibi olcaksın
bizim takımın en büyük sorunu spor bu konuda acil bişiler yapmamız lazım

canım bunun için spor yapmamız lazım benimde üst beden daha sorunlu :(( basen çalıştıran hareketler var onları yapmaya başla istersen çünkü harika bi güzelliğin var eminim kilo sorunun kalmadığında manken gibi olcaksın
bizim takımın en büyük sorunu spor bu konuda acil bişiler yapmamız lazım

canım kusura bakma bugün net çok düşüyo yüzüne kapamış gibi oldum bişey demeden..evet spor hepimizin sorunu aslında her gün mutlaka yapmamız gereken hareketler belirlesek belki o zaman zorunlu hissedip yaparız en önemlisi ama yürüyüş..bu arada çok teşekkür ederim hayatım benim de tek hayalim eski kotlarımın içine girmek bıktım artık klasik giyinmekten kot ve tişört giyip spor ayakkabılarımla dışarı çıkmak istiyorum..bak şimdi birden gözümde canlandı :1rolleyes:

canım kusura bakma bugün net çok düşüyo yüzüne kapamış gibi oldum bişey demeden..evet spor hepimizin sorunu aslında her gün mutlaka yapmamız gereken hareketler belirlesek belki o zaman zorunlu hissedip yaparız en önemlisi ama yürüyüş..bu arada çok teşekkür ederim hayatım benim de tek hayalim eski kotlarımın içine girmek bıktım artık klasik giyinmekten kot ve tişört giyip spor ayakkabılarımla dışarı çıkmak istiyorum..bak şimdi birden gözümde canlandı :1rolleyes:

yeter ki hayallerimiz olsun... ozaman yaklaşmak daha kolay oluyo ve inanıyorum istediğin beden kotlarını giyeceksin :lepi:

Back
X