Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

slm kızlar.umarım herkesler iyidir.benim çok uykum var.pazar geceleri ne hikmetse uyumakta zorluk çekiyorum.sabah herzamanki saatimde uyanıyorum 6.30 da.zaten daha geç uyanmama oğlum izin vermiyor. o yüzden malesef çok uykum var.kafamı toparlayamıyorum akşam olsada eve gitsem diye bakıyorum.
geçmişi okudum ama inanın yazacak halim yok diye okumakla yetindim kusura bakmayın.
bugün yediklerimi yazayım.sabah kahvaltı yok 1 bardak çay.
öğlen; 1 kepçe çorba.2 çorba kaşığı pilav,2 çorba kaşığı orman kebabı.yarım lt su. bugün tekrar gelemem sanırım.ay çok fenayııım. bu arada bhr cım çok güzelsin canım maşallah.Rabbim şansınıda bahtınıda güzel eylesin dilerim. hepinizi öpüyorum.hoşçakalın kızlar.

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım enerjin baya düşmüş inşallah toparlarsın güzelce dinlen kendine gelirsin o zaman hayatım

baharcım cnm dedemin durumu şimdilik iyi gözüküyor..ama bir belirsizlik var..ALLAHIM şifa versin..

amin canım Allah tüm hastalara şifa versin inşallah en kısa zamanda iyileşir olumlu düşün ki öyle olsun canım

arkadaşlar ben dün herbalife çay aldım dayımın oğlundan ..bunların para tuzagı oldugunu biliyorum ama çocugun paraya ihtiyacı vardı hem o faydalansın istedim hem de bennaniknanik

arkadaşlar ben dün herbalife çay aldım dayımın oğlundan ..bunların para tuzagı oldugunu biliyorum ama çocugun paraya ihtiyacı vardı hem o faydalansın istedim hem de bennaniknanik

shocum ben o ürünü tüm set olarak kullandım canım bebiş isteğin varsa(korunmuyorsan) kesinlikle kullanmaman gerekli canım
biliyorsundur ama ben yine de hatırlatayım

slm kızlar.umarım herkesler iyidir.benim çok uykum var.pazar geceleri ne hikmetse uyumakta zorluk çekiyorum.sabah herzamanki saatimde uyanıyorum 6.30 da.zaten daha geç uyanmama oğlum izin vermiyor. o yüzden malesef çok uykum var.kafamı toparlayamıyorum akşam olsada eve gitsem diye bakıyorum.
geçmişi okudum ama inanın yazacak halim yok diye okumakla yetindim kusura bakmayın.
bugün yediklerimi yazayım.sabah kahvaltı yok 1 bardak çay.
öğlen; 1 kepçe çorba.2 çorba kaşığı pilav,2 çorba kaşığı orman kebabı.yarım lt su. bugün tekrar gelemem sanırım.ay çok fenayııım. bu arada bhr cım çok güzelsin canım maşallah.Rabbim şansınıda bahtınıda güzel eylesin dilerim. hepinizi öpüyorum.hoşçakalın kızlar.

canım hem uykusuzsun hemde çok az yemişsin bu yüzden halsizliğin... hemen dinlen yarın enerjik görelim seni...kocaman öpüyorum canım

merhaba arkadaslar nasisliniz ben az önce isten geldim bugün biraz uzadi cok yorgunum sizler nasilsiniz bakalim herkes iyidir umarim gecmsi okuyamadim kafam cok kötü agriyor
iyi olursam aksam ugrarim

merhaba arkadaslar nasisliniz ben az önce isten geldim bugün biraz uzadi cok yorgunum sizler nasilsiniz bakalim herkes iyidir umarim gecmsi okuyamadim kafam cok kötü agriyor
iyi olursam aksam ugrarim

biz iiyiz canım sana da Allah şifa versin ... iileşme yok mu hiç hep ağrın var mı ?? hala ilaç kullanıyor musun ??

kızlar güzel bi haberim var sizlere açıköğretim sınav sonuçları açıklandı bugün ikisinden de geçmişim çok şükür alttan ders bırakmadım allahtan o yüzden çok mutluyum opuyorumnanaktan
bugün doktorumun verdiği listeye de başladım size söz verdiğim gibi yediklerimi yazıyorum gururla:
sabah kahvaltısı
1 kibrit kutusu kadar peynir(aslında 2 kibrit kutusu kadar vermişti ama evdeki peynir tam yağlı olduğu için yarısı kadar yedim)
3 tane zeytin
2 dilim kepek ekmeği
1 çay bardağı süt
1 domates ve 1 salatalık
ara
1 çay bardağı süt ve 1 küçük elma
öğle yemeği
4 yemek kaşığı taze fasülye
2 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
ara aynı
akşam yemeği
1 kepçe şehriye çorbası
2 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
birazdan yine 1 çay bardağı süt ve bi tane meyve yiycem
1,5 litre su içtim yatana kadar 2,5 a tamamlıycam
1 fincan yeşil çay içtim şimdi tekrar içicem
nasıl kızlar yerimseniben

kızlar güzel bi haberim var sizlere açıköğretim sınav sonuçları açıklandı bugün ikisinden de geçmişim çok şükür alttan ders bırakmadım allahtan o yüzden çok mutluyum opuyorumnanaktan
bugün doktorumun verdiği listeye de başladım size söz verdiğim gibi yediklerimi yazıyorum gururla:
sabah kahvaltısı
1 kibrit kutusu kadar peynir(aslında 2 kibrit kutusu kadar vermişti ama evdeki peynir tam yağlı olduğu için yarısı kadar yedim)
3 tane zeytin
2 dilim kepek ekmeği
1 çay bardağı süt
1 domates ve 1 salatalık
ara
öğle yemeği
2 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
ara aynı
akşam yemeği
1 kepçe şehriye çorbası
2 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

benim yapacagim diyet sonra seninki bayram sofrasi.Benimki bitsin seninkini uyugulacam bakalim.Kizlar bugun ck kotu gecti midem bulandi,basim agridi,aksam dayanamayip bir dilim yagsiz peynir yedim:kedi: ama yarin menum daha bol umarim kacamaklar olmaz.:sm_confused:

benim yapacagim diyet sonra seninki bayram sofrasi.Benimki bitsin seninkini uyugulacam bakalim.Kizlar bugun ck kotu gecti midem bulandi,basim agridi,aksam dayanamayip bir dilim yagsiz peynir yedim:kedi: ama yarin menum daha bol umarim kacamaklar olmaz.:sm_confused:

canım üzüm diyeti yapıyordun değil mi nasıl gidiyo bu diyet ne kadar kilo vermeni sağlıyormuş bir haftada?

canım üzüm diyeti yapıyordun değil mi nasıl gidiyo bu diyet ne kadar kilo vermeni sağlıyormuş bir haftada?

cok zor canim,bence ilk once biraz daha bol yemekli olan diyet yapilamlidirki az yemek yemege alisanakadr daha sonra bu uzum diyeti yapabilir.Cunku derdeyse hicbir sey yenmiyor,Ilk gun en zor 2 ve 3 cu biraz daha kolay gibi gozukuyor,Bugun ilk gunum cok zor gecti,butun gun ac bide cocuk pesine kosustur baya zorlandim.Ama dayanacam.Bu diyet 3 gunde 3 kilo vermesine sagliyormus ama ben hic bir degisikligi hisetmiyorum.sadece midem gercekten cok ama cok bos.ozur dilerim ama gunum wc gecti:kedi:

cok zor canim,bence ilk once biraz daha bol yemekli olan diyet yapilamlidirki az yemek yemege alisanakadr daha sonra bu uzum diyeti yapabilir.Cunku derdeyse hicbir sey yenmiyor,Ilk gun en zor 2 ve 3 cu biraz daha kolay gibi gozukuyor,Bugun ilk gunum cok zor gecti,butun gun ac bide cocuk pesine kosustur baya zorlandim.Ama dayanacam.Bu diyet 3 gunde 3 kilo vermesine sagliyormus ama ben hic bir degisikligi hisetmiyorum.sadece midem gercekten cok ama cok bos.ozur dilerim ama gunum wc gecti:kedi:

üzüm zaten birebir canım wc konusunda ama benim bildiğim kadarıyla çok şekerli olduğu için diyetlerde tane hesabı verilirken böyle bi diyet olması beni şaşırttı inşallah vereceğin 3 kilo vücudundaki sudan gitmez yoksa 1 haftaya kalmaz geri geliyo hepimiz denedik öyle 3 günlük diyetleri ama sonumuz hep hüsran oldu :1no2:

ben de bu diyeti kendimi mutive etmek icin yapmaya kalkistim,boyle kisa zamanda azicik kilo versem moralim yukselir diyorum.ama dedigin doguru hizli veren kilolar hizli geri gelir.

shocum ben o ürünü tüm set olarak kullandım canım bebiş isteğin varsa(korunmuyorsan) kesinlikle kullanmaman gerekli canım
biliyorsundur ama ben yine de hatırlatayım
shocum o tür ürünleri araştırmadan kullanma hayatım. dosba o üründe yeterince bilgiye sahip,onun harici birkaç arkadaştanda duymuştum. bebek istiyorsan bende kullanma derim.dosbacığıma katılıyorum. :1no2:

canım hem uykusuzsun hemde çok az yemişsin bu yüzden halsizliğin... hemen dinlen yarın enerjik görelim seni...kocaman öpüyorum canım
bugün birazdaha iyiyim hayatım,dün gerçekten kötüydüm.uyku,başağrısı hepsi çökertti beni. hasta olacam dedim ama henüz bişey yok. bende öptüm canım sağol. opuyorumnanaktan

çok teşekkür ederim güzel dileklerin için canım enerjin baya düşmüş inşallah toparlarsın güzelce dinlen kendine gelirsin o zaman hayatım

opuyorumnanaktan :1hug:

sabah kahvaltısı
3 tane zeytin
2 dilim kepek ekmeği
1 çay bardağı süt
1 domates ve 1 salatalık
ara
öğle yemeği
2 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
ara aynı
akşam yemeği
1 kepçe şehriye çorbası
2 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

yalnız tek sorunum hala spora başlayamamış olmam bunu da alışkanlk haline getirmeliyim mafoldumben
bugüzel habere nasıl sevindim anlatamam.herşey gönlünce olur inşallah.
listen çok güzel hayatım az ama güzel beslenmişsin. inşallah bu listeyle istediğin kiloya gelirsin ki ben inanıyorum.
evet hayatım spor gerçekten çok önemli.bende yapamıyorum fırsat buldukça iş çıkışlarında yürüyorum ama yetmiyor.kondisyon bisikleti almayı düşünüyorum özellikle basenleri sıkılaştırmam lazım.kilo verdikten sonra iyice laşkalaştı,sinir oluyorum seneye yaza kadar vücudu forma sokmam lazım.tatile gitmek istiyorum bu basenlerle olmaz,gerçi gidemesemde forma girmesi lazım bu şekilde ömür geçmez. benneyaptımki

günaydıııın a.s.
sanada günaydın canım benim. günün güzel geçsin inşallah.
a.s.

kızlar hepinize günaydın.güzel birgün diliyorum.biraz işim var onları halledip yine geliyorum. opuyorumnanaktan

kızlar günaydın dün eşimin ani nöbeti çıktı annemlerdeydim gelemedm şimdi derse gideceğim ö.sonra buralardayım inşallah. Herkesi öptüm, güzel bir gün dilerim ben de.

ad ve meliscim güzel gün dilekleriniz için saolun ama benim günü güzel değil :((
300 gr almışım hemde hiç kaçamak yapmadığım halde :(( çok moralim bozuldu inanın çok kötü hissediyorum bütün hayatım diyetle geçecek sanıyorum... 60 gündür hep aynı şeyleri yemekten çok sıkıldım :(:(
diyetisyende bi bayanla sohbet fırsatım oldu 40 yaşında ve o da 60 gün önce başlamış ben 4.6 verdim o 7.5 kilo vermiş
ya nerde hata yapıyorum ki... kaçamağım da yok
bugün dedim beni aç bırakın ama bu sıkıntdan kurtulayım o da kaslarını eritmeye niyetim yok dedi çok az bi kalori kısıtlaması yaptı okadarcık
bakalım cumaya neler olcak ??

Back
X