Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ad ve meliscim güzel gün dilekleriniz için saolun ama benim günü güzel değil :((
300 gr almışım hemde hiç kaçamak yapmadığım halde :(( çok moralim bozuldu inanın çok kötü hissediyorum bütün hayatım diyetle geçecek sanıyorum... 60 gündür hep aynı şeyleri yemekten çok sıkıldım :(:(
diyetisyende bi bayanla sohbet fırsatım oldu 40 yaşında ve o da 60 gün önce başlamış ben 4.6 verdim o 7.5 kilo vermiş
ya nerde hata yapıyorum ki... kaçamağım da yok
bugün dedim beni aç bırakın ama bu sıkıntdan kurtulayım o da kaslarını eritmeye niyetim yok dedi çok az bi kalori kısıtlaması yaptı okadarcık
bakalım cumaya neler olcak ??

cnm hemen bozma moralini her insanın metabolizması aynı şekilde çalışmıyo ki hem tiroid rahatsızlığın buna etkendir senin elinde olan bişey olsa neyse ama bu da bi sağlık sorunu yavş olsun ama kalıcı olsun di mi verdiğin kilolar :teselli:

selam arkadaşlar gününüz nasıl geçiyo ben yorgunluktan ölüyorum sabah saat 8 den beri hastanedeydim yeni geldim eve bu defa halamı götürdüm öğlene kadar onun için koşturdum hastanede kurtulamıycam heralde ben bu hastanelerden mafoldumben

iyi gunler,ben de bugun zor dayaniyorum ama bugun bitmek uzere bir gun kaldi.Bi sekilde dayanacam,ama cok halsizim sabah biraz hareket yaptim ama fazla degil cunku hic gucum yoktu.Bu diyeti kim verdigise,bence boyle bi diyet uygulamasi cok yanlismis ya insani maf ediyor.Yarin da bitsin biraz daha normal dejim uyugulacam.

iyi gunler,ben de bugun zor dayaniyorum ama bugun bitmek uzere bir gun kaldi.Bi sekilde dayanacam,ama cok halsizim sabah biraz hareket yaptim ama fazla degil cunku hic gucum yoktu.Bu diyeti kim verdigise,bence boyle bi diyet uygulamasi cok yanlismis ya insani maf ediyor.Yarin da bitsin biraz daha normal dejim uyugulacam.

bencede canım bir de küçük bebeğin var senin enerjinin yerinde olması gerekiyor ki onun peşinde koşturabilesin di mi ama yerimseniben

bhrcım halanın işleri bitti mi ne zaman gidiyor canım ??*

yok dosbacım yaaa nerdeee cuma günü sonuçları çıkıyo yıllardır guatrı var bana bi zararı yok diye kendi kendine ilaçlarını kullanmayı bırakmış iyice ilerlemiş büyük ihtimalle doktor biyopsi isteyecek yani gitmesi 2 haftayı bulur daha :1no2:

yok dosbacım yaaa nerdeee cuma günü sonuçları çıkıyo yıllardır guatrı var bana bi zararı yok diye kendi kendine ilaçlarını kullanmayı bırakmış iyice ilerlemiş büyük ihtimalle doktor biyopsi isteyecek yani gitmesi 2 haftayı bulur daha :1no2:

offf Allah ona da şifa versin ama misafirinde hayırlısını versin

kızlar çok dağıldık yaaa :((
kimsecikler yoktu bugün :((
hemen menümü yazayım
1 cup fasülye
1/2 cup yoğurt
salata
25 gr ekmek

patborim lütfen motive ol kaçamak yaptığın için pek gelemediğii düşünüyorum, lütfen aramıza dön
dosbacım moralini bozuk gördüm lütfen toparlan sen en sağlıklı olanını yapıyorsun az ama kalıcı kasları eritmeden kilo vermek önemli. doğru yoldasın tatlım.
baharcım yeni listen hayırlı olsun bu şekilde zorlanmazsın. Halana da geçmiş olsun bu arada umarım kötü birşey çıkmaz. Tebrikler tatlım sınavların için de.
shopaholiccim deden daha iyidir umarım. Sen de onunla meşgulsün sanırım diyetin nasıl gidiyor çok az bizimlesin.
melzeyitim sen nasılsın tatlım.
adcım bugünlerde yoğunsun herhalde hep suyunu içiyormusun, çekinme kimseciklerden.
karamanlım hoşgeldin tatlım, umarım ağrıların geçmiştir.
melankolim sen neler yapıyorsun bu hafta iyi giyormusun.
fikriyecim kendini çok yorma bu tarz diyetlerle şekerim bitiyormu bugün bitsin de normal diyete dön. Bizim bızdıklar yüzünden halsiz kalırsın çok hareketliler.

ben geldim kızım uyanık ama şimdi ve özellikle o uyuduktan sonra burada sizinleyim.geçmişi okuyorum

canım sen bu dönem yoğunsun bıcırıkta artık çoook daha hareketli Allah yardımcın olsun ... çalışan annelerin hakkını ödemek daha zor gibi geliyor hep bana ...

meliscim moralim bozuk hayatım 300 gr almışım listemde daha hiç pilav makarna ve kurubaklagillerden yok :(( veenim ramazan sonrası kış başı günlerim arkadaş toplantılarım var bi de eşimle akşam gezmleri başlıyor... şimdiye kadar dışarda yemek olayını bitiridim sayılır yada dışarda da hep aynı şeyleri yedim ama şimdi ne yapacağım bu hafta ve haftaya hep doluyum :(( ayy hep böyle kalacağım psikolojisine girdim

dosbacım sorma gerçekten öyle çok hareketli ama daha önemlsi ders dönemi başladı derslerim çok hepsine her yıl yeniden hazırlık güncelleme yaparım. Çok çeşitli derslerim, çeşitli sınıflara ve çeşitli bölümlere var, çeşit çok yani o yüzden daha zor tabi.

Sen naıslın canım daha iyimi moralin

QUOTE=dosba;9356425]meliscim moralim bozuk hayatım 300 gr almışım listemde daha hiç pilav makarna ve kurubaklagillerden yok :(( veenim ramazan sonrası kış başı günlerim arkadaş toplantılarım var bi de eşimle akşam gezmleri başlıyor... şimdiye kadar dışarda yemek olayını bitiridim sayılır yada dışarda da hep aynı şeyleri yedim ama şimdi ne yapacağım bu hafta ve haftaya hep doluyum :(( ayy hep böyle kalacağım psikolojisine girdim[/QUOTE]

canım moralini bozma bir hafta alırsan öteki hafta fazlasıyla verirsin vücudunun arada direnç göstermesi çok normal. Emeğinin karşılığını alacağına inanıyourum

dosbacım sorma gerçekten öyle çok hareketli ama daha önemlsi ders dönemi başladı derslerim çok hepsine her yıl yeniden hazırlık güncelleme yaparım. Çok çeşitli derslerim, çeşitli sınıflara ve çeşitli bölümlere var, çeşit çok yani o yüzden daha zor tabi.

Sen naıslın canım daha iyimi moralin

canım işin de zor... ama en önemlisi mesleğini seviyorsun bu yüzden sen her konunun üstesinden gelirsin ...
ben ii sayılırım canım... bu diyet beni eve mahkum etmezse daha ii olcam...menümdeki hiç bişeyi değiştiremiyorum ve biraz bundan sıkıldım

canım sen de haklısın aynı diyeti uzun süğre yapmak sıkıcı olabilir. Diyetisyeninle paylaştınmı bunu belki ikame şeyler yazabilirdi.

offf Allah ona da şifa versin ama misafirinde hayırlısını versin

saol canım biraz fazla karışıyo herşeye yaptığımız şeyleri beğenmiyo biz bişey bilmiyoruz muamelesi yapıyo ve her konuda bi yorumu oluyo benim de canım sıkılıyo açıkcası :olmaz:

kızlar çok dağıldık yaaa :((
kimsecikler yoktu bugün :((
hemen menümü yazayım
1 cup fasülye
1/2 cup yoğurt
salata
25 gr ekmek

hakkaten artık kimsecikler olmuyo sayfaları oku oku bitiremezdik ne oluyo kızlaaaarrr toparlanma vakti gelsin artık olmuyo böyle :oklava:

patborim lütfen motive ol kaçamak yaptığın için pek gelemediğii düşünüyorum, lütfen aramıza dön
dosbacım moralini bozuk gördüm lütfen toparlan sen en sağlıklı olanını yapıyorsun az ama kalıcı kasları eritmeden kilo vermek önemli. doğru yoldasın tatlım.
baharcım yeni listen hayırlı olsun bu şekilde zorlanmazsın. Halana da geçmiş olsun bu arada umarım kötü birşey çıkmaz. Tebrikler tatlım sınavların için de.
shopaholiccim deden daha iyidir umarım. Sen de onunla meşgulsün sanırım diyetin nasıl gidiyor çok az bizimlesin.
melzeyitim sen nasılsın tatlım.
adcım bugünlerde yoğunsun herhalde hep suyunu içiyormusun, çekinme kimseciklerden.
karamanlım hoşgeldin tatlım, umarım ağrıların geçmiştir.
melankolim sen neler yapıyorsun bu hafta iyi giyormusun.
fikriyecim kendini çok yorma bu tarz diyetlerle şekerim bitiyormu bugün bitsin de normal diyete dön. Bizim bızdıklar yüzünden halsiz kalırsın çok hareketliler.

saol canım teşekkür ederim yeni listem sayesinde acıkmıyorum ama pazartesi tartıda belli olur işe yarayıp yaramadığı gerçi hiç spor yapamıyorum bugün biraz koşturdum bakalım yarın eğer kendimi iyi hissedersem bi yürüyüş yapmayı istiyorum :utangac:

canım ben de aksine öyle boşum ki acayip derecede canım sıkılıyo minik cadı burda olsaydı seve seve ilgilenirdim ben bayılıyorum hiperaktif çocuklara çok bilmiş oluyolar yiyesi geliyo insanın kaydirigubbakcemile3

baharcım evde durumlar nasıl iyisin değilmi

valla bildiğiniz gibi canım babamla düzelttik arayı ama yine de huzurum yok boş vaktim de çok kafama takacak bi ton şey buluyorum işte mafoldumben

Back
X