Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

inşallah canım bunlar eskiler zaten bizden de 9 kişi var saydım.
takip edebilmek için iyi oldu.
bizim takım güzel zenimi merak ettim hal yok ortalarda.

kızlar biz bugün kkdan istanbuldaki 2008temmuz anneleri ve bebişleri ile buluşacağız, hazırlanıyorum ama çıkana kadar buralardayım ara ara yazarım.
Umarım bir gün sizlerle de buluşuruz hepinizle yüzyüze tanışmayı çok isterim.

kızlar biz bugün kkdan istanbuldaki 2008temmuz anneleri ve bebişleri ile buluşacağız, hazırlanıyorum ama çıkana kadar buralardayım ara ara yazarım.
Umarım bir gün sizlerle de buluşuruz hepinizle yüzyüze tanışmayı çok isterim.

ayyy nasıl kıskandım şimdi anlatamam :(( ya bizde buluşalım tanışalım ama bizde herkes farklı şehirlerde :((

evet dosbacım ben de çok istiyorum koskoca istanbul 11 kişiden biri bile mi istanbul da olmaz. Bir gün bir şekilde denk geliriz inşallah.

moralin nasıl tatlım bugün iyimisin baskül nasıldı?

teşekkür ederim canım bugün çok iiiyim baskül normale dönmüş hatta birazda vermiş gibi gözüküyorum...
ama korkularım var bu akşam eşimle bi arkadaşa davetliyiz hatay mutfağından örnekler göreceğiz zemuszemus çok severim bulgur ve hatay mutfağını... sadece tatlarına bakacaım bu yüzden akşam yemeği yemeden çıkacağım
yarın arkadaşlarla gündüz gezmem var... cumartesi akşam düğün var... pazar günü yemekli misafirim var :sinifsinif: napcam bilmiyorum hepsinden kaçmak nereye kadar onu da bilmiyorum malum benim diyette tadına bile bakamıyorsun :gitme:

teşekkür ederim canım bugün çok iiiyim baskül normale dönmüş hatta birazda vermiş gibi gözüküyorum...
ama korkularım var bu akşam eşimle bi arkadaşa davetliyiz hatay mutfağından örnekler göreceğiz zemuszemus çok severim bulgur ve hatay mutfağını... sadece tatlarına bakacaım bu yüzden akşam yemeği yemeden çıkacağım
yarın arkadaşlarla gündüz gezmem var... cumartesi akşam düğün var... pazar günü yemekli misafirim var :sinifsinif: napcam bilmiyorum hepsinden kaçmak nereye kadar onu da bilmiyorum malum benim diyette tadına bile bakamıyorsun :gitme:

canım üst üste gelmesi çok kötü olmuş gerçekten ama sen azimlisin nerede duracağını bilirsin tatlım sıkma canını.

ben çıkıyorum buluşmaya gidiyoruz hazırlandık.
öptüm akşam buralarda olacağım.

iyi gunler kzlar ve hanimlar.Ah temuzz anneler bulusuyor tek ben yokkum ufff ya bende orda olmak istiyorum,neyse fotoraflarla kalirim ben.
Diyetleriniz nasil gidiyor?Ben bugun daha iyiyim,uzum diyeti braktim,bugun biraz daha normal rejime girdim.
sabah yarim yumuta ve yarim k.k peynir ve kucuk b ir salkim uzum yedim,kizlar bol bol su icmeyi unutmayiniz.

biz iiyiz canım sana da Allah şifa versin ... iileşme yok mu hiç hep ağrın var mı ?? hala ilaç kullanıyor musun ??
aslinda iyilesme var canim ben yazin bio enerji uzmanina gitmistimbahsetmistimburada da galiba onun faydasi oluyor cünkü hicbir ilac kullanmadigim halde iyiyim
geçmiş olsun canım dinlenirsen iyi gelir sonra görüşürüz..
sagol canim ogün kafam cok kötü agriyordu oda omuzlarim ve sirtim calisirken tutuluyor ondandi galba
ad ve meliscim güzel gün dilekleriniz için saolun ama benim günü güzel değil :((
300 gr almışım hemde hiç kaçamak yapmadığım halde :(( çok moralim bozuldu inanın çok kötü hissediyorum bütün hayatım diyetle geçecek sanıyorum... 60 gündür hep aynı şeyleri yemekten çok sıkıldım :(:(
diyetisyende bi bayanla sohbet fırsatım oldu 40 yaşında ve o da 60 gün önce başlamış ben 4.6 verdim o 7.5 kilo vermiş
ya nerde hata yapıyorum ki... kaçamağım da yok
bugün dedim beni aç bırakın ama bu sıkıntdan kurtulayım o da kaslarını eritmeye niyetim yok dedi çok az bi kalori kısıtlaması yaptı okadarcık
bakalım cumaya neler olcak ??
canim moralini bozma herkes ayni zamanda ayni kiloyu verecek diye birsey yok sen yavas yavas ve saglikli veriyorsun önemli olan da bu burda moral bozmaya yer yok

patborim lütfen motive ol kaçamak yaptığın için pek gelemediğii düşünüyorum, lütfen aramıza dön
dosbacım moralini bozuk gördüm lütfen toparlan sen en sağlıklı olanını yapıyorsun az ama kalıcı kasları eritmeden kilo vermek önemli. doğru yoldasın tatlım.
baharcım yeni listen hayırlı olsun bu şekilde zorlanmazsın. Halana da geçmiş olsun bu arada umarım kötü birşey çıkmaz. Tebrikler tatlım sınavların için de.
shopaholiccim deden daha iyidir umarım. Sen de onunla meşgulsün sanırım diyetin nasıl gidiyor çok az bizimlesin.
melzeyitim sen nasılsın tatlım.
adcım bugünlerde yoğunsun herhalde hep suyunu içiyormusun, çekinme kimseciklerden.
karamanlım hoşgeldin tatlım, umarım ağrıların geçmiştir.
melankolim sen neler yapıyorsun bu hafta iyi giyormusun.
fikriyecim kendini çok yorma bu tarz diyetlerle şekerim bitiyormu bugün bitsin de normal diyete dön. Bizim bızdıklar yüzünden halsiz kalırsın çok hareketliler.

iyiyim birtanem agrilarim yok denecek kadar az artik yilbasinda tekrar gelmeyi düsünüyorum türkiye ye galiba bu bio enerjinin faydasi nolacak
melyezit canim sen nasilsin görüsemiyoruz bayrami kazasiz atlatmisin tebrikler
fikriye canim sende hosgeldin

iyiyim birtanem agrilarim yok denecek kadar az artik yilbasinda tekrar gelmeyi düsünüyorum türkiye ye galiba bu bio enerjinin faydasi nolacak
fikriye canim sende hosgeldin[/QUOTE]

Hosbuldum canim.sana gecmis olsun.

ay kızlar bi hasta oldum hiç bişey yapamadım o yüzden giremedim kaç gündür:(( hala hastayım nefes alamıyorum çok tıkanıyorum dün acildeydim bugünde kan kolestrol şeker gibi testler yaptırdım 3 tüp kan aldılar valla kanımı tükettiler:)) sonuçlar yarına bakalım neler çıkacakCADIARZUbu arada aöf sınavları açıklandı ve ben geçtim artık 2.sınıf öğrencisi oldum:lepi:en güzel haberde bu zaten şimdilik,2 gündür erken kalkıyorum ve tüm gün hasta halimle koşuşturuyorum seminer hastane,açıkcası pek dikkat edemedim kızlar bu ara ama en azından ekmek tüketmiyorum ve bol su içmeye çalışıyorum adet dönemim ama adetde olmadım oda çok sıkıntı veriyo ve buna bağlı olarakta vücudum ödem yapıyo :(( bu iki hafta böle geçer yani bana bu iki haftada da kilo vermek yok öle anlıyorum :((

ay kızlar bi hasta oldum hiç bişey yapamadım o yüzden giremedim kaç gündür:(( hala hastayım nefes alamıyorum çok tıkanıyorum dün acildeydim bugünde kan kolestrol şeker gibi testler yaptırdım 3 tüp kan aldılar valla kanımı tükettiler:)) sonuçlar yarına bakalım neler çıkacakCADIARZUbu arada aöf sınavları açıklandı ve ben geçtim artık 2.sınıf öğrencisi oldum:lepi:en güzel haberde bu zaten şimdilik,2 gündür erken kalkıyorum ve tüm gün hasta halimle koşuşturuyorum seminer hastane,açıkcası pek dikkat edemedim kızlar bu ara ama en azından ekmek tüketmiyorum ve bol su içmeye çalışıyorum adet dönemim ama adetde olmadım oda çok sıkıntı veriyo ve buna bağlı olarakta vücudum ödem yapıyo :(( bu iki hafta böle geçer yani bana bu iki haftada da kilo vermek yok öle anlıyorum :((

canim cok gecmsis olsun.

iyi gunler kzlar ve hanimlar.Ah temuzz anneler bulusuyor tek ben yokkum ufff ya bende orda olmak istiyorum,neyse fotoraflarla kalirim ben.
Diyetleriniz nasil gidiyor?Ben bugun daha iyiyim,uzum diyeti braktim,bugun biraz daha normal rejime girdim.
sabah yarim yumuta ve yarim k.k peynir ve kucuk b ir salkim uzum yedim,kizlar bol bol su icmeyi unutmayiniz.

evet canım buluştuk çok güzel geçti ama bıcırıklardan konuşamadık doğru düzgün :)
Ben sabah ve akşam iyidim ama öğlen dışarıda biraz cız oldum bir tavuk döner, yarım lahmacun yedim :(

fikriye canim sende hosgeldin

harika bir haber bu canım. Ne güzel ilaçsız iyiysen. inşallah tamamen geçer.

ne oldu gripmisin canım? test niye yapıldı ? geçmiş olsun.
2. sınıflı oldun artık ha çok güzel tatlım tebrijkler.
sen elinden geleni yap tatlım azda olsa verirsin emin ol.

gribal sanırım ama beni en çok etkileyen nefes almakta çok zorlanıyorum ve geceleri çok olmakla beraber tıkanıyorum sürekli :(( testi ise ani kilo alışlarımdan kayanklanan bi problem varmıdır diye yaptırdım kan değerlerim ve kolestrol şeker gibi şeyler varmıdır yada kilo aldığım zaman içerisinde böle bi hastalık başıma gelir diye korktuğum için,biraz karmaşık bi cümle oldu ama anlarsın sen meliscim a.s

gribal sanırım ama beni en çok etkileyen nefes almakta çok zorlanıyorum ve geceleri çok olmakla beraber tıkanıyorum sürekli :(( testi ise ani kilo alışlarımdan kayanklanan bi problem varmıdır diye yaptırdım kan değerlerim ve kolestrol şeker gibi şeyler varmıdır yada kilo aldığım zaman içerisinde böle bi hastalık başıma gelir diye korktuğum için,biraz karmaşık bi cümle oldu ama anlarsın sen meliscim a.s

geçmiş olsun canım çok salgın bu aralar

kiz ismin melis mi luuuuuuuuu:olmaz:
feride sizin bulusmadan fotoraf yukledi ayri bir topik acmis,sen de yuklermisin bi goreyik,neler yaptiniz kacamklarini da goreyik,cokacimcoook

ben de bendekileri yolladım canım ferideye msnden onlarıda ekliyor

Back
X