Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

yazılanları okudum,cevaplarımı yazdım,şimdi sıra bende.dün akşam iftarda.1 kase tavuk çorbası,1 tabak ıspanak,biraz yoğurt.akşam hem ezeli izledim,hem ütümü yaptım.yarım fincan şekersiz nescafe içtim. 2-3 tanede kurabiye yedim. gece sahur yapmıyorum.onun yerine bol su içiyorum.
tekrar uğrarım kızlar öpüldünüz.
afiyet olsun canım... sen çok dengeli beslenmeyi öğrendin.... sanırım yorgun olduğun için sahur yapamıyorsun aman canım dikkat et haberi sen paylaşmışsın ben de sabah gazetede okumuştum :(( çok üzüldüm önce sağlık ve hayatımız... kilo vermemizde sağlık için diyorsak bunu en sağlıklı şekilde yapmak lazım şok diyetler insanı geri dönüşümü olmayan yola sokuyor :((

günaydın dosbacığım çok sevindim darısı 64e

bende çok sevindim darısı hepimizin başına.... 65.500 çıktım yani cumadan bbugüne 600 gr gitmiş.... eeee bu kadar misafiri koşturdum bi de kendi yemeklerimi düzenli yapamadım.... sonuç aç kaldım cokacimcoook iyi ki yaptıklarımdan yememişim... hepsini eşime soruyorum nasıl olmuş diye yerimseniben

tünaydın kızlar kahvaltımı yaptım 2 köfte domates ve salatalık bakalım öğlen nasıl idare edicem kuzene davetliyiz :hulya:

bugün iş başı yaptım yeterincede yol yürüdüm spor işi tamam yani,kahvaltıda k-fleks yedim bir kase öğlen ise biraz gecikerek yedim onuda kahvaltılık türü geçirdim,akşam ise bişe yemedim sadece bir dilim mozaik yedim yeşil çayımı hüplettim peşine ki sindirmesi kolay olsun diye,şimdi yatıyorum yoruldum bugün çok biraz uyku çok iyi gelecek eminim,baharcım iyi geceler ve diğer arkadaşlarada a.s.

yeni bi işe mi başladın canım yoksa yıllık izinde miydin ne iş yapıyordun?

bugün yine erkenciyim diyetisyene gidiyoum... birazcık vermişim 65 i görmek beni çoook mutlu etti :))

gözün aydın canım darısı 60 ı görmene artık yerimseniben

yok hayatım ne demek.ben bir sac firmasında muhasebe bölümündeyim. yani demir-çelik firması.bu sıralar işler biraz durgun.günümüzün çoğu ense yapmakla geçiyor.

çok güzel canım bence işlerin durgun olduğu zamanları iyi değerlendir bol bol dinlen çünkü bi yoğunlaşmaya başlarsa pestili çıkıyo insanın mesai bitene kadar evde dermanı olmuyo :1no2:

yazılanları okudum,cevaplarımı yazdım,şimdi sıra bende.dün akşam iftarda.1 kase tavuk çorbası,1 tabak ıspanak,biraz yoğurt.akşam hem ezeli izledim,hem ütümü yaptım.yarım fincan şekersiz nescafe içtim. 2-3 tanede kurabiye yedim. gece sahur yapmıyorum.onun yerine bol su içiyorum.
tekrar uğrarım kızlar öpüldünüz.

afiyet olsun Allah kabul etsin canım gayet hafif atlatmışsın yerimseniben

afiyet olsun canım... sen çok dengeli beslenmeyi öğrendin.... sanırım yorgun olduğun için sahur yapamıyorsun aman canım dikkat et haberi sen paylaşmışsın ben de sabah gazetede okumuştum :(( çok üzüldüm önce sağlık ve hayatımız... kilo vermemizde sağlık için diyorsak bunu en sağlıklı şekilde yapmak lazım şok diyetler insanı geri dönüşümü olmayan yola sokuyor :((

bende çok sevindim darısı hepimizin başına.... 65.500 çıktım yani cumadan bbugüne 600 gr gitmiş.... eeee bu kadar misafiri koşturdum bi de kendi yemeklerimi düzenli yapamadım.... sonuç aç kaldım cokacimcoook iyi ki yaptıklarımdan yememişim... hepsini eşime soruyorum nasıl olmuş diye yerimseniben

ben de ilk bu haber çıktığından çok üzülmüştüm tamamen ihmal söz konusu olan bir durum 19 yaşındaki bi gence bünyesinin hiç alışık olmadığı bir beslenme programı ve aşırı spor yüklendiği için sanırım bu üzücü olay oldu en başta sağlık her şeyden önemlisi bizler de şok diyetler yapmayalım arkadaşlar az olsun öz olsun verdiğimiz kilolarr..
dosbacım iradenin mükafatlarını alıyosun işte çok az kaldı hedefine inşallah hedefine ulaştığını da görücez yerimseniben

tebrik ederim bende bi gün 65i görürmüyümmafoldumben

neden görmeyesin canım hepimiz sabırla ilerlersek istediğimiz sonuçları alırız kaydirigubbakcemile5

bhrcım sen nasılsın nasıl gidiyor diyet
uyabiliyr musun listene... kaçamk var mı ;) spor ne durumda bugün sadece yemek yapacağım başka işim yok ... bu yüzden koşu bandımı açıyorum veee düzenli başlıyorum hani birbirimizi kontrol edecektik !! diyene bak!! desene dosba senin hep misafirin vardı diye :))
tamam tamam bugün ben başlıyorum sen zaten yüryüşünü yapmıştın...
peki su ne durum da ben bugün 2 lt hedef koydum bakalım ulaşabilecek miyim ??

bhrcım sen nasılsın nasıl gidiyor diyet
uyabiliyr musun listene... kaçamk var mı ;) spor ne durumda bugün sadece yemek yapacağım başka işim yok ... bu yüzden koşu bandımı açıyorum veee düzenli başlıyorum hani birbirimizi kontrol edecektik !! diyene bak!! desene dosba senin hep misafirin vardı diye :))
tamam tamam bugün ben başlıyorum sen zaten yüryüşünü yapmıştın...
peki su ne durum da ben bugün 2 lt hedef koydum bakalım ulaşabilecek miyim ??

su konusunda bi sıkıntım yok canım günlük içiyorum 2 ya da 2,5 litre..
diyet güzel gidiyo sadece bi revani ve makarna kaçamağım oldu onu da yazmıştım :utangac:
spora gelince en son cumartesi günü yürüyüş yaptım pazar ve dün evdeki işler vs dışarı çıkacak halim kalmadı ama bugün dışarı çıkmasamda nivea body ya da yürüyüş bandımı kullanıcam ortağıma söz vereyim :lepi:

kızlar merhaba,
adcım nerdeyim ben de bilmiyorum çok yoğun dersler. Şimdi ders arasında yemeüğe gitmedim zeytinyağlı fasülyemi getirmiştim bir kaçamak yaptım nete doğru.
dün gelemedim eve 7de geldim yemek yemişim kızımı uyutup uyuyakalmışım yorgundum.
Bugün de 10.30-12.30 ve 13-16 arası derslerim var işte şimdi buradayım ama derse gideceğim.
Geçmişi okudum biraz ama yazmaya vaktim yetmeyecek.

Melzeyitim yazdıkların çok güzel çok etkilendim şair ruhlu arkadaşım benim. Hayata sıkı sıkı sarıl kuzucuğun için.

dün sabah klasik kahvaltı öğlen zeytinyağlı pırasa getirmiştim yedim. akşam da çorba tavuk ve salata yedim ama çok şişim var yarın evdeyim indrimeye çalışırım çaylarla :)
bugün de sabah klasik, öğlen z.yağlı fasülye.

herşey iyi hoş da su içecek vakit bulamıyorum wcye gidecek te ondan kilo vermem duruyor. Neyse 1-2 hafta bocalama olur sonra alışırım.

kızlar bir de uzaktan eğitimde ders vereceğim internetten çok ilginç olacak. Ben anlatacağım öğrenciler sanırım beni görecek ya da duyacak emin değilim :) komikmiş.

kaptanım da burdaymış..nasılsın canım nerelerdesin dün girmedin hiç merak ettik seni bi sorun bi sıkıntın yoktu inşallah..?

adcım ben de belki yarın başlarım oruca, yarından sonra derslerim çok yoğun değil. P.tesi-salı felaket o 2 gün tutamam da. Allah kabl etsin seninkini.

kaptanım da burdaymış..nasılsın canım nerelerdesin dün girmedin hiç merak ettik seni bi sorun bi sıkıntın yoktu inşallah..?

baharım sorma canım anlattım yoğunluk yorgunluk ve bayılma :)

ne güzel çift oldunuz dosbayla, bizler beceremedik sizin gibi. Bu hafta 1. siz olacaksınız galiba.
neyse acıbiber de döndü yeni bir ayarlama yaparız artık.

kızlar merhaba,
adcım nerdeyim ben de bilmiyorum çok yoğun dersler. Şimdi ders arasında yemeüğe gitmedim zeytinyağlı fasülyemi getirmiştim bir kaçamak yaptım nete doğru.
dün gelemedim eve 7de geldim yemek yemişim kızımı uyutup uyuyakalmışım yorgundum.
Bugün de 10.30-12.30 ve 13-16 arası derslerim var işte şimdi buradayım ama derse gideceğim.

Melzeyitim yazdıkların çok güzel çok etkilendim şair ruhlu arkadaşım benim. Hayata sıkı sıkı sarıl kuzucuğun için.

dün sabah klasik kahvaltı öğlen zeytinyağlı pırasa getirmiştim yedim. akşam da çorba tavuk ve salata yedim ama çok şişim var yarın evdeyim indrimeye çalışırım çaylarla :)

herşey iyi hoş da su içecek vakit bulamıyorum wcye gidecek te ondan kilo vermem duruyor. Neyse 1-2 hafta bocalama olur sonra alışırım.

kızlar bir de uzaktan eğitimde ders vereceğim internetten çok ilginç olacak. Ben anlatacağım öğrenciler sanırım beni görecek ya da duyacak emin değilim :) komikmiş.
canım çok yoğunsun... kolay gelsin...
bu arada öğrenciler seni görecek diye biliyorum ... eee artık bunun üzerine zayıflarsın kaydirigubbakcemile3

ben de gidip bir su alayım, bu kadar su muhabbetinin üzerine.

afiyet olsun

baharım sorma canım anlattım yoğunluk yorgunluk ve bayılma :)

ne güzel çift oldunuz dosbayla, bizler beceremedik sizin gibi. Bu hafta 1. siz olacaksınız galiba.
neyse acıbiber de döndü yeni bir ayarlama yaparız artık.

tahmin etmiştim yorgunluktan olduğunu canım tabi hem iş hem ev yorar insanı..benim bu hafta regl dönemim tartıda fazla çıkmam inşallah bol bol maydonoz yiyip maydonoz suyu içeyim diyorum belki vücutta su toplamasını engeller denediniz mi hiç maydonozu arkadaşlar?

ben de gidip bir su alayım, bu kadar su muhabbetinin üzerine.

iç canım afiyet olsunnn kaydirigubbakcemile3

su konusunda bi sıkıntım yok canım günlük içiyorum 2 ya da 2,5 litre..
diyet güzel gidiyo sadece bi revani ve makarna kaçamağım oldu onu da yazmıştım :utangac:
spora gelince en son cumartesi günü yürüyüş yaptım pazar ve dün evdeki işler vs dışarı çıkacak halim kalmadı ama bugün dışarı çıkmasamda nivea body ya da yürüyüş bandımı kullanıcam ortağıma söz vereyim :lepi:

tebrik ederim canımmmm çok iyi gidiyorsun
bende ozaman söz vereyim koşu bandımı kullanacağım bugün :lepi:

kızlar ben derse gidiyorum.
dosbacım evet bana bakarlar diye uzun hırkalar giyiniyorum biraz daha zayıflasam küçülse toto problem kalmayacak. eminim dedikodu yapıyorlardır :)

öpüldünüz. akşama gelirim inşallah.

yok dosbacım nerdee.arada gözüm dönüyor yapıyorum kaçamakları,tabi bu kurallardan önceydi.kurallardan sonra herşey değişti.sahur işini evet hayatım,yorgun olduğum için zor kalkıyorum su içip yatıyorum,inan istesemde bişey yiyemem. canım benim dikkat ediyorum hayatım. biz ağır ağır gidiyoruz çok şükür.

çok güzel canım bence işlerin durgun olduğu zamanları iyi değerlendir bol bol dinlen çünkü bi yoğunlaşmaya başlarsa pestili çıkıyo insanın mesai bitene kadar evde dermanı olmuyo :1no2:
afiyet olsun Allah kabul etsin canım gayet hafif atlatmışsın yerimseniben

ben de ilk bu haber çıktığından çok üzülmüştüm tamamen ihmal söz konusu olan bir durum 19 yaşındaki bi gence bünyesinin hiç alışık olmadığı bir beslenme programı ve aşırı spor yüklendiği için sanırım bu üzücü olay oldu en başta sağlık her şeyden önemlisi bizler de şok diyetler yapmayalım arkadaşlar az olsun öz olsun verdiğimiz kilolarr..dosbacım iradenin mükafatlarını alıyosun işte çok az kaldı hedefine inşallah hedefine ulaştığını da görücez yerimseniben
haklısın bhcım ama öyle alıştımki tempoya,şimdi çok sıkılıyorum.biran önce açılır inşallah.
sağol canım benim. aslında çok açtım ama nebileyim bişey yiyesim yoktu pek.bide suyu fazla kaçırdım oda iştahımı kapadı sanırım.ama iyide oldu hani.bakalım bu akşam ne yapacaz.
canım bende üzüldüm.ani diyetlerin kötü sonuçları oluyor. zaten o kız çok kilolu illaki kronik rahatsızlıkları mevcuttur.nasıl böyle bir hata yaparlar anlamıyorum. akannehir

kızlar merhaba,

yoğun olduğunu tahmin ettim hayatım. yemeklerini hergün evden getiriyorsun dimi canım,en iyisini yapıyorsun.şu su olayını bende azalttım.dün sadece 1.5 lt iiçtim.tekrar 2.5 yapmam lazım.

adcım ben de belki yarın başlarım oruca, yarından sonra derslerim çok yoğun değil. P.tesi-salı felaket o 2 gün tutamam da. Allah kabl etsin seninkini.

sağol meliscim.yoğun günlerde gerçekten zor olur. en iyisi durgun günlerde tutmak.ne güzel böyle bir şans veriliyor bize.borçlarımı ne zaman istersek ödüyoruz. :Saruboceq:

kızlar ben derse gidiyorum.
dosbacım evet bana bakarlar diye uzun hırkalar giyiniyorum biraz daha zayıflasam küçülse toto problem kalmayacak. eminim dedikodu yapıyorlardır :)

öpüldünüz. akşama gelirim inşallah.

canım senin uzun hırka giyecek neyin varki sanki :) dedikoduya gelince her öğrenci hocası hakkında dedikodular yapar bu kaçınılmaz bi gerçek sen de yapmışsındır zamanında yerimseniben

ben yazasıya kadar herkes gitmiş yaw.

canım ben de açık bıraktım ama başında değildim..

Back
X