çok sağol hayatım,sen sıkıntı etme inşallah hayırlısı ile tutarsın.diyet olayını atlatda hayırlısı ile bişeyde kalmadı zaten.benimde borcum 10 gün falan vardır, :kedi: yapabilirsem hepsini tutmaya çalışacağım
sınavı yine geçmişsin tebrikederim canım :lepi: mamaları kararında yapmışsın ne güzel,çabuk bitince iyi oluyor gerçekten göz görmeyince gönül katlanıyor derler. kaydirigubbakcemile3
sağolasın canım,zamanını sen daha iyi bilirsin hayırlısı ile tutarsın inşallah.oğluşum çok şükür hastalığı sıyırdı,yani fazla ilerlemedi, midesinde sorun var gibiydi ama şükür kusma falan olmadı. dün gece çok huysuzdu,yatmak istemedi. biryerinde sıkıntısı olmayınca çok fazla huysuzlanmaz benim zibidim.pek anlayamadık neresi ağrıdığını,öyle böyle uyudu.
yok hayatım ne demek.ben bir sac firmasında muhasebe bölümündeyim. yani demir-çelik firması.bu sıralar işler biraz durgun.günümüzün çoğu ense yapmakla geçiyor.
kendi adıma ben iyi-yim çok şükür.sen nasılsın dicem ama sıkıntılar başlamış yine,geçmiş olsun hayatım.havalar bozuldu ya çocuklara bişeyler oluyor hemen.hayırlısı ile büyüsünlerde.Rabbim dermansız dert vermesin dilerim.
pazar günü ne zorum vardıysa bende p...mu yere koymadım.sinir oldum zaten bir baktım saat akşam 4 olmuş ve ben hala iş yapıyorum.saat 6 gibi pestilim çıkmış olarak koltukta uyuyakaldım.oğluşta midesi yüzünden sabaha kadar mızıklandı. kadının çilesi bitmez hayatım bitmez.şükürler olsun.
az yemişsin hayatım,sporuda yapmışsın bişekilde yanlız su olayı olmamış.

lmaz: su katımış hiçbir içecek suyun yerini almıyor söyliyim dedim. buyrunnnnnnnnn
hayırlı olsun hayatım. sende çok az beslenmişsin.
sanada günaydın canım.
:lepi: kaydirigubbakcemile2
amin.
bu arada sen nasılsın melzeyit.