Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çalışırken ben de süslenip püslenmek için saat 6,30 bilemedin 7 de kalkardım hey gidi günleeeerrrr şimdi de saat 11 lere kadar uyuyorum gerçi benimkisi gün boyu vakit geçirecek bişey bulamamaktan ama olsun yine de fazla uyumak fazla hareketsiz kalmak da kilo almayı tetikler :1no2:
dikkat ettim tatlım sadece ufak bi revani ve küçük bi çikolata kaçamağım oldu koca hafta boyunca o kadar sanırım regl olamadım onun şişkinliği yine kekik ve fesleğen çayı hazırladım kendime doktora gidecek havamda değilim belki bidahaki ay giderim atık jinekolağa akannehir
listeme uyuyorum canım kaçamaklarımı da yazdım zaten onlar dışında kaçamağım olmadı 6 öğün yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince suyumu aksatmıyorum sanırım regl olamamaktan kaynaklandı :delphin:

amanııınnnn aldık mı ilk uyarıyı kooossskoca bir ayda bir kilo veremezsek gerçi o zaman kızarım kendime millet haftada bir kilo veriyo ben de daha önce kilo verdiğim dönemde haftada rahatlıkla verirdim bir kilo veya yakın bişey ama o zaman düzenli spor yapıyodum böyle evde pineklemekle kilo verilmiyo işte :oklava:

canım sen de gönlüne göre biriş bulacaksınz inşallah.
biliyorum baharım sen çok dikkat ettin bu hafta haftaya belki bu haftanınkşyle birlikte 2 kilo verir bir gün istediğini yeme hakkına kavuşursun :)

Kızlar şu alta alta cvp yazıyorsunuz ya bir kaç kişinin verdiği cvbao nerden yapılıyor?

ay herkesler burda bi bakayım neler yazdınız gelecem yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz takıma renk ve şevk vermenizi temelli ediyoruz

hoşgeldin melzeyitim.

Bilmiyorum canım.Evde enginar yok olsa yapıp deniycektim ama.

canım deneyince yazarsın tadını. Ona göre yapabilirim.

Kızlar şu alta alta cvp yazıyorsunuz ya bir kaç kişinin verdiği cvbao nerden yapılıyor?

cevap vermek istediklerine okuyunca "mq" tuşuna basıyorsun, en son cevap vermek istediğin mesajın üzerine gelince "alıntı yap" tuşuna basıp araları dolduruyorsun. Bilmem anlatabildimmi?

Koyu koyu yazıları yazıyorsunuz ya onlar nerden bugün herşeyi öğrenelimde sonradan sadece kilolardan bahsedelim.

onlarda yazdığın kutunun üzerinde "b" bold yani koyu, "ı" italik, altı çizili var bir de yazı rengi seçebiliyorsun o da altı çizilinin yanında.

tamam canım.

cevap vermek istediklerine okuyunca "mq" tuşuna basıyorsun, en son cevap vermek istediğin mesajın üzerine gelince "alıntı yap" tuşuna basıp araları dolduruyorsun. Bilmem anlatabildimmi?[/QUOTE]

bÖyle mi acaba yapabildim mi?

hoşgeldin melzeyitim.

cevap vermek istediklerine okuyunca "mq" tuşuna basıyorsun, en son cevap vermek istediğin mesajın üzerine gelince "alıntı yap" tuşuna basıp araları dolduruyorsun. Bilmem anlatabildimmi?

onlarda yazdığın kutunun üzerinde "b" bold yani koyu, "ı" italik, altı çizili var bir de yazı rengi seçebiliyorsun o da altı çizilinin yanında.

Ordan yapıyordum bende ama bir türlü olmadı dedim başka yerde mi var yapılan....

evet canım hedefim 55 olmak.Kalp spazmı geçirdim canım.Baygınlık yaşıyordum,tansiyonum düşüyordu.İlaç kullanıyorum şimdi iyiyim çok yorgunluğa gelemiyorum.Ben nişanlıyım.Hasta olduğum dönemde 1 kiloluk kasede hazır satılan dondurmalardan 2-3 kere yiyordum bir günde.Hiç yemek yiyemediğimden soğuk bişeyler istiyordu canm hep dondurma yedim.Fındık,ceviz falan.....Sonrada böyle kilo oldu.Ama sağlık daha önemli.Azimli biriyimdir kafama taktığımı yaparım o yüzden vercem kiloları.alkisalkisalkis

ço kgeçmiş olsun aynısorunları bende yaşıyordum eps diye bir yöntem uyguladılar gerçi o ritim bozukluğunu düzeltmek içindi ama anjiyo nasıl yapılıyorsa o da aynı şekilde ilaç verdi doktor bu fayda etmesse başka oda olmassa başka dedi bende eyvallah dedim kapadım kapıyı çıktım geçen yıldan beri bayılmam olmamıştı bu sene dedemin cenazesinde bayıldm fazla üzüntüye ve sevince gelemiyorum anında elektrikler kesiliyor bende ama ritim bozuklulğum devam ediyor umarım sen iyisindir

bu arada su içtim 1 litre :)))) hem de sıcağa yakın ve limonlu.

neden sıcak ve limonlu anlamadım

şu an en başarılımız dosba, ben bayadır yerimde sayıyorum kızlar bir şok yapmak istiyorum moral olsun bana, onu araştırıyorum birkaç gündür.

melis boşver morali 6 öğün vespora başlayalım varmısın şekerim şok yapmayalım
elma diyetine 2 gün dayanabildim düşün ya

Bende şimdiye kadar bugün 2 kilo su içtim.Ilık su.50 tane yarım mekik çektim sabahtan(yarım mekik çünkü fıtığım var)Sopa çevirme hareketi yaptım sağ sol 25er kere.Yere yatıp bacaklarımı aşağı yukarı hareket ettirme.Plates topunu ayakla aşağı yukarı kaldırma(100 kere)...Sehpaya inip çıkma(20 kere).

o çok iy vallahi

kurallar ıyı ama yuzde hesabı nasıl yapıcam bıraz yardıma ıhtıyacım olur sanırım ben sabahları bıtkı cayı ıcıyorum bıberıye,funda,kekık,yesıl cay karıstırıyorum bı yerde duymustum toksınlerı atmaya zayıflamaya yardımcı oluyomus bıde lahana suyu ıcıyorum gunde ıkı bardak

çok karıştırma sonra vücut isyan ediyor yüzde hesabını sende öğrenirsin çok kafana takma önemli olan katılım

Merhabalar,
Ben de katıldım aranıza:) Teşekkür ederim. Şu anda tartıldım, 61,7. Hedefim 55 olmak. Geçen yıl 70 idim. kilolar azaldıkça vermesi zorlaşıyor. Ama az önce 1 dilim pizza yemiştim. 2 haftadır diyet yapıyorum kendi kendime. Tatminkar kilo veremediğim için canım sıkıldı, hırsımı pizzadan aldım. Biraz sonra spor yapmayı planlıyorum. 50 dk bisiklete binsem yakarım inşallah o pizzayı.

sizde hoşeldiniz pizza bayılırım

Bir arkadaşımız formun birinde şunu önermiş.Ebru şallıdan duymuş.Bende sizlere önereyim dedim.Sağlıklı zayıflamak için.hEM SIKILAŞTIRIYORMUŞ,hem toksin attırıyormuş,hemde yağları yakmaya yardımcıymış.
3 kabak
2 enginar
1 avuç brokoli
1 avuç maydonoz
1 orta boy soğan,yarım limon suyu. Sebzeleri az suyla haşlayın.Ardından hepsiniz blandırdan geçirin.Üste limon suyunu ialave edip karıştırın.Her gün sabah 1 bardak için.Soğuk yada sıcak içebilirsiniz.Selülitleride yok ediyormuş.

ebru şallı kim şu eski manken yeni ortalıkta ben fitim sizide fit yapacam diyen kadınmı
bir programını izledim pirinç pilavı yapıyordu prinçleri yıkamadan veya suda bekletmeden direk poşetten tencereye boşalttı yuh dedim arkadaşlar bu insanlar kocalarının parasıyla akşama kadar spor salonlarında gezip sabaha kadar yiyenlerden ben kesinlikle bu kadını sevmiyorum vede bugn yine aynı şeyi söylmedim sizde akşama kadar spor salonlarından çıkmayın evde çocuğa bakacak ayrı evi temizleyen ayrı yemeği yapan ayrı kadınınız arabayı kullanan şoförünüz olsun ebru şallı halt eder sizin yanınızda

tamamdır canım. Hadi bakalım bu hafta güzelimden senden ve serasudan derece bekliyoruz, ilk hafta güzel kilo veriliyor.

kızlar ya ben dogum konturol hapı kullannıyorum umarımzayıflamamı etkılemez aranızda kullanan varmı kılo aldımı

melisciğim hoşbulduk canım kusura bakma yardım edemedim bugün öğlene kadar çok yoğundum öğleden ssoonrada silah atış günümüzdü atışa gittim ancak geldim yeni arkadaşlar umarım renk getirir takıma

ben geldiiimmma.sbu arada takıma yeni gelen arkadaşlar olmuş hepinize kuccak dolusu sevgiler ve mutlu sağlıklı biçimde kilo vermelera.s
meliscim yediklerim evet az bede şaşıyorum kendime ufak kaçamaklarım oluyo ama dediğim gibi ufak,hergün suyumu içyorum 2lt ve yeşil çayımıda ama ben adet dönemimi uzun geçiriyorum bir ayda 10gün adetle geçiyo ve beni çok şişiriyor,haftaya inş. düzelicem ama bide bu dönemde çok ağrım oldu bugün 5. gün olmasına rağmen hala karın ağrım var:(( ama problem değil akşama yürüyüşe çıkmaya başlıycam bu arada hala öğle yemeğimi yemedim ve ne yesem diye düşnüyorumCADIARZUakşam ise çorba az pırasa yemeği ve salata :)))

neden sıcak ve limonlu anlamadım

melis boşver morali 6 öğün vespora başlayalım varmısın şekerim şok yapmayalım
elma diyetine 2 gün dayanabildim düşün ya .

canım bir topikte okudum sıcak su içerek zayıflayanlar die deneyeyim dedim limon da iyi gider diye düşündüm özel bir nedeni yok içimimi kolaylaştırıyor.
varım canım.

melisciğim hoşbulduk canım kusura bakma yardım edemedim bugün öğlene kadar çok yoğundum öğleden ssoonrada silah atış günümüzdü atışa gittim ancak geldim yeni arkadaşlar umarım renk getirir takıma

olsun tatlım evdeydim ben bugün hallettim. Atışa zevklidir herhalde.

ben geldiiimmma.sbu arada takıma yeni gelen arkadaşlar olmuş hepinize kuccak dolusu sevgiler ve mutlu sağlıklı biçimde kilo vermelera.s
meliscim yediklerim evet az bede şaşıyorum kendime ufak kaçamaklarım oluyo ama dediğim gibi ufak,hergün suyumu içyorum 2lt ve yeşil çayımıda ama ben adet dönemimi uzun geçiriyorum bir ayda 10gün adetle geçiyo ve beni çok şişiriyor,haftaya inş. düzelicem ama bide bu dönemde çok ağrım oldu bugün 5. gün olmasına rağmen hala karın ağrım var:(( ama problem değil akşama yürüyüşe çıkmaya başlıycam bu arada hala öğle yemeğimi yemedim ve ne yesem diye düşnüyorumCADIARZUakşam ise çorba az pırasa yemeği ve salata :)))

regl şişkinliğinbitince haftaya gider o halde baharla sen 2 kilo verin (bu haftanın şişide gidince) 1 gün istediğinizi yem hakkı kazanın.

canım sen bekarsın bukadar uzun sürmesi normal değil bence bir doktora gitsen iyi olur benimde 10 gün sürüyor ve 5.günü bırak 10 gün ağrım oluyor ama benim sorunum ria olması bende kilo verememenin sebebi buda olabilir bütün hormonlarını falan bi baktır derim

Back
X