çalışırken ben de süslenip püslenmek için saat 6,30 bilemedin 7 de kalkardım hey gidi günleeeerrrr şimdi de saat 11 lere kadar uyuyorum gerçi benimkisi gün boyu vakit geçirecek bişey bulamamaktan ama olsun yine de fazla uyumak fazla hareketsiz kalmak da kilo almayı tetikler :1no2:
dikkat ettim tatlım sadece ufak bi revani ve küçük bi çikolata kaçamağım oldu koca hafta boyunca o kadar sanırım regl olamadım onun şişkinliği yine kekik ve fesleğen çayı hazırladım kendime doktora gidecek havamda değilim belki bidahaki ay giderim atık jinekolağa akannehir
listeme uyuyorum canım kaçamaklarımı da yazdım zaten onlar dışında kaçamağım olmadı 6 öğün yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince suyumu aksatmıyorum sanırım regl olamamaktan kaynaklandı
amanııınnnn aldık mı ilk uyarıyı kooossskoca bir ayda bir kilo veremezsek gerçi o zaman kızarım kendime millet haftada bir kilo veriyo ben de daha önce kilo verdiğim dönemde haftada rahatlıkla verirdim bir kilo veya yakın bişey ama o zaman düzenli spor yapıyodum böyle evde pineklemekle kilo verilmiyo işteklava:
canım sen de gönlüne göre biriş bulacaksınz inşallah.
biliyorum baharım sen çok dikkat ettin bu hafta haftaya belki bu haftanınkşyle birlikte 2 kilo verir bir gün istediğini yeme hakkına kavuşursun :)