Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İlave etmeyi unuttum: Her öğünde 2 dilim ekmek var. Ekmek olarak Uno'nun dilimi 25 gr olan herhangi bir esmer ekmeği.
1 paket etiform 3- 3,5 dilim ekmek
4 kaşık müsli ya da Nesfit 2 dilim ekmek
1 kepçe çorba (yani 200 ml / 1 su bardağı) 1 dilim ekmeğe bedelmiş.
Kışın soğuk günlerinde 1 dilim ekmek yerine 1 kase çorba içebiliriz yani hihoyyyt

teşekkürler canım bunlar harika bilgiler. Sen de diyetisyene gidiyorsun sanırım dosba da gidiyor.

bugün yediklerim

sabah 1 kk.peynir,2 domates,iki zeytin,iki dilim uno
öğlen 5 kş.nohut,3 kş. pilav
ara bi fincan nescafe şekersiz,iki armut
akşam bi kase lahana çorbası iki ızgara baget ve salata
akşam yemeği sonrası bi küp danino (kızımınkilerden:))
ilerleyen saatlerdede bi yeşil elma yerim

gün içinde 3 litreye yakın su+3 fincan şekersiz çay
yarım saat kadarda egzersiz

kızlar bu takımdada çiftler varmı?

aifyet olsun gencizacım. Aslında biz her hafta kilo veriş durumumuza göre çiftler yapıyoruz ama bu haft çok yeni üye var, bakalım hafta sonuna kadar kimler kalacak cumadan sonra düzenleme yaparız.

be yarın chochategirlün verdiği listeye başlıyorum bana çok mantıklı geldi salatamı etimi de götürürürm işe. Varmı bana katılan hadi 1-2.

ferdacım bende normalde çok su içen biri değilim diyet aşkına içiyorum işte.
250 cc lik bardaktan içiyorum aklıma geldikçe içiyorum susadığımdan değil yani zorla.gün içinde o kadar wc.ye gidiyorumki sayamıyorum artık.bide benim idrar yolu enf. sorunum var onada çok iyi geldi bi taşla iki kuş vuruyorum:içelim:

canım su sevmeyen biri için 3 lt su. Ben melisin ilk aylarında bile o kadar su içememiştim. Ama o zamanalr 2yi kesin tamamlıyordum çok da güzel kilo veriyordum emzirme zaldıkça kilo verişimde azaldı

geçmiştir tabi ayşegülcüm 3 lt suya ne dayanır.

kızlar çayımı içtim suyumu içtim ohh mis gibiyim. Yeşil çayım bitmiş bir tek alayım onu da.

yha meliscim bisi sorcam .. simdi biz bu haftadami yokuz yarismada :(

bir kac ay mola vermistim diyetime meliscim.
gecen hafta basladim iste protein diyetiyle.
yarin öbürgün patates diyeti yapcam.. cok güzel ödem atiyor o diyet.
gün icinde sadece 6 tane patates ve sinirsiz su.
bu diyeti daha önce denedim .. ama en fazla 2 gün dayandim. ama 2 günde 2 kilo vermistim :)

birde genel olarak 1 günde tükettigim seylerin 1000 kaloriyi gecmemesine ve aksam 6 dan sonra bisi yememege dikkat ediyorum.
spor olarak sadece yürüyüs.

bugün diyetimin disina ciktim .. kendimi ödüllendirdim.

sabah bir bardak süt 1 bisküvi

ögle 3 adet tavuk schnitzel yanina salata ve ekmek.

ara kocaman kremali cikolatali dondurma :)

aksam yemedim

yha meliscim bisi sorcam .. simdi biz bu haftadami yokuz yarismada :(

bir kac ay mola vermistim diyetime meliscim.
gecen hafta basladim iste protein diyetiyle.
yarin öbürgün patates diyeti yapcam.. cok güzel ödem atiyor o diyet.
gün icinde sadece 6 tane patates ve sinirsiz su.
bu diyeti daha önce denedim .. ama en fazla 2 gün dayandim. ama 2 günde 2 kilo vermistim :)

birde genel olarak 1 günde tükettigim seylerin 1000 kaloriyi gecmemesine ve aksam 6 dan sonra bisi yememege dikkat ediyorum.
spor olarak sadece yürüyüs.

canım yarışmanın kurallarına göre ilk hafta deneme haftası, paylaşıma göre karar veriyoruz, tamam olanlar önümüzdeki cuma listede olacak. Senle genciza açısından paylaşım problemi olmaz zaten, diğer arkadaşlara da bakacaız. Burada genelde herkes 1-2 gün hevesle yazar ama 3. gün kaybolur.

patates diyetinde sadece patates dimi başka bir şey yok. arada güzel oluyor böle diyetler motive ediyor verilen kilolar gidenin su ödem olduğunu bilsek de ihtiyacımız oluyor işte. Ben de ne zamandır yerimde sayıyorum bu hafta çok azimliyim yine bakalım.

bugün diyetimin disina ciktim .. kendimi ödüllendirdim.

sabah bir bardak süt 1 bisküvi

ögle 3 adet tavuk schnitzel yanina salata ve ekmek.

ara kocaman kremali cikolatali dondurma :)

aksam yemedim

hakketmişsin canım aifyet olsun.
ben kızımı uyutıyorum artık geldi uyukusu nihayet, buralardayım.

Bayanlar bende 1 saat yürüyüş yaptım geldim.Her zman olmasada fırsat buldukça yürüyüş yapmayı planlıyorum.Şu dakika itibariyle içtiğim su 6 litre kızlar.:nazar:Bende eskiden su içme özürlüydüm ama kendime bir şise yaptım zorla su içtim.Şimdi vücudum alıştı şişe yapmadanda çeşmenin başına gidip arka arkaya 1 litre su içebiliyorum.:nazar:

Back
X