Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba kızlar a.s.
ooo topik coşmuş ne güzelhihoyyyt
bugün eşim evdeydi geç kalktı bende sabah kalktığımda su içtim ve bi avuç leblebi yedim.sonra eşim kalktığımda beraber kahvaltı yaptık.2 dilim uno,bi yumurta,iki kk.peynir,domates,3 zeytin,iki üç lokma chokella.beraber kahvaltı yapınca azıcık kaçırdım:kedi:.birazdanda yeşil çayımı demlicem.

selam kizlar kalkinca 4 kuru kayisi 2 tanede az yagda pismis cok az tuzlu patates yedim..

1 bucuk gün oldu patates diyetim.. patates yazarken bilem icim kalkiyo :(
1 bucuk günde 300 gram falan vermisim ..
moralim bozuk aslinda .. daha önce daha fazla vermistim.
ne kadar daha dayanabilirim bilmiyorummmmmmmmm

slm fıstıklar.umarım herkesler iyidir. Şeniz bende iyiyim çok şükür. birkaç gündür yokum.çok merak edilmişim gözlerim doldu. :a015: neyse sizin tatlı canınız sağolsun. dünden beri geçmişi okuyorum. :bbo: yani siteye geldiğim herfırsatta geçmişi okumaya çalışıyorum. toplam 40 sayfa falan okudum herhalde. yoruldum yahu. niye yazmadın derseniz işyerinden girebildim, patron karşımdayken yazmak zor oluyor. cumartesi dr.lara gittim. saç dökülmem ve kalp rahatsızlığım için,birsürü test yaptırdım. saç dökülmemde birşey çıkmadı herşey gayet normal,t4 testim perşembeye çıkacak.muhtemelen ondada birşey çıkmaz dedi. şampuan,damla ve vitamin verdi. sebebini stres yada yetersiz beslenme olabilir dedi. çok yetersiz beslendiğim söylenemez ama stres ön planda. kalp doktoruna da daha önceki kalp kapakçığı sorunumu söyledim. nefesdarlığı yaşıyorum,arada çarpıntım oluyor dedim.bütün tahlillerim,ultrasonum normal çıktı.kalp kapakçığında hafif bir karartı var ama çok önemli değil dedi.her sene kontrol edecek,takibi yapılacakmış.,diş çektirmeden öncede muhakkak gel dedi. nefes darlığı ve çarpıntım için psikolojik olabilir dedi,ve bir uzmana görünmemi istedi. anlayacağınız bana uzman yolu göründü kızlar.
neyse geçmişi okudum ya onlarla ilgili yazımıda yazayım şimdi. bekleyin geliyorum.

geçmiş olsun canım dikkaet et kendienm

teşekkür ederim canım dikkat etmeme rağmen kapmışım birinden ya da salgından mafoldumben

klasik kahvaltımı yaptım ama biraz fazla çıkıyorum şimdi tartı sorunsalı var :(( diyetisyene gidiyorum umarım moralim bozulmadan gelirim görüşürüz kızlar

günaydın herkese.Hele şükür İstanbula vardık.Yolculuk güzel geçti fazla yürücü degildi.Gecmişi okuyamadım ilk fırsatta okurum.Şimdilik bi merhabalar demek istadim.

hoşgeldin türkiyeye canım yaşadığı yer gibi yok insanın di mi :umursamaz:

gunaydın kızlar kahvaltımı yaptım bugun mısafırım gelecek pastalar borekler ama kendımı tutacagım daha hıc tartılmadım ınsallah kılo vermısımdır gercı su kaybı olmustur bu kadar cabuk kılo veremem heralde sımdı evı toparlıycam sonra gene gorusuruz

benim de hep diyete motive olduğum dönemler bi misafir çıkagelir altüst olur herşey aman dikkat et canım çok büyük irade sınavı oluyo insana şahsen ben dayanamıyorum :gitme:

Kızlar, dün akşam yediklerimi yazmaya elim varmıyor. Sonra çok vicdan azabı çektim. Akşam 9 da bisiklete bindim. Sabah, standart kahvaltı ( 2 dilim ekmek, 2 parça peynir, kahve), 10.30 gibi 1 bardak light süt, 1 pk eti form yedim. Şu ana kadar yarım lt su içtim. Öğlen tavuk ve salata yiyeceğim. Sonrası bakalım...

telafi etmişsin yine de canım ben 3 gündür yiyip içip yatıyorum bi hareket ettiğim yok regl de olamadım hala şişkinliği var tartıya çıkmaya korkuyorum

topic bugün yine sessiz
diyetisyenden geldim biraz moralim bozuk:((100 gr vermiş görünüyorum ama o da söyledi ödem oluşmuş :((
cumaya 400 gr daha verirsin sonra korumaya geçeceğiz :((
aslında korumya geçmek istemiyorum ama hep aynı şeyleri yemekten motivasyonum bozuldu o da bunu farkında...
cumaya memleketime gidiyorum bu yüzdn koruma programı belki daha ii olur
akşama görüşürüz

canım sen yine bu kadarını iyi verdin düzenli spor yapmadığın halde bi de spor yapsan eminim 3-5 kilo daha gitmiş olurdu koruma programına geçince spora da başlarsın birbirimizi kontrol ederiz sürekli sıkma canını

canım hiç üşenmem sadece iç çamaşırlarım ile tartılırım... yağdan ne kadar gittiğini bilmiyorum ama protein gurubunu aksattığım zaman hemen uyarıyor kas kaybedersin dikkat et diye... yani diyette en çok protein gurubuna önem veriyor.... et ve süt eksik yememek lazımmış canım... ben çok dengeli besleniyorum ama haftasonu bi pizza kaçamağım var sanırım ondan ve turşu yemiştim ödem yaptı :((
senin nasıl gidiyor??

canım ben et sevmiyorum yani sürekli yiyemiyorum haftada bir falan belki diyetisyenine görüşmeye gittiğinde rica etsem benim için sorar mısın et yemeklerinin yerine ne yenilebilir diye sütümü ihmal etmiyorum içiyorum günde mutlaka 2 bardak ama yeterli olur mu bilemiyorum fisfisfis

Dün, bayağı üzüldüm. Bi de azarı işittim, geldim eve.
Bana verilen diyette sabah kahvaltısı standart, 2 dilim ekmek ( ama dilimler 25 gr olacak), 2 parça peynir, öğlen 4 tane köfte ya da 2 baget ya da 2 parça tavuk kalça, göğüs vs.
Akşam bazen kıymalı sebze bazen de sade sebze oluyor. ( bu iki hafta sade sebze)
Aralarda 2 şey porsiyondan 2 defa meyve, 1 bardak light süt ve etiform var.
Benimki de saati saatine beslenmeye önem veriyor! Verdiğini dün öğrendim.Bu yıl okula gidiş saatim değişince öğün saatlerim şaştı. İki haftada 600 gr vermişim. Şimdi de yeşil çay içiyorum. Birazdan ikinci bardağı da alacağım.
İstersen bir dahaki gidişinde verdiğin yağı sor. Onların tartısında belli oluyor.
Canını sıkma. Reglin yaklaştı mı? Günde 2 bardak fazladan yeşil çay içersin, hemen toparlarsın. Tabi memlekette kolay gelsin. Rahat bırakmıyorlar kaydirigubbakcemile3

canım doktor bana da en geç saat 8.30 da kahvaltı yapacaksın dedi ama ben o saatte hayatta kalkamıyorum bi yemek saatlerimi oturtamadım o yüzden metabolizmaya etkisi vardır belki de saatli yemek yemenin o yüzden mutlaka saatlerinde yiyeceksin diyordur..

selam kizlar kalkinca 4 kuru kayisi 2 tanede az yagda pismis cok az tuzlu patates yedim..

canım bu patates diyetinde haşlama olarak yemek zorunluluğu mu var yoksa ne bileyim salatası yemöği veya fırında gibi çeşitleriyle de oluyomu eğer haşlamaysa çekilir çile değil dayanamamakta haklısın delikafadulden

slm fıstıklar.umarım herkesler iyidir. Şeniz bende iyiyim çok şükür. birkaç gündür yokum.çok merak edilmişim gözlerim doldu. :a015: neyse sizin tatlı canınız sağolsun. dünden beri geçmişi okuyorum. :bbo: yani siteye geldiğim herfırsatta geçmişi okumaya çalışıyorum. toplam 40 sayfa falan okudum herhalde. yoruldum yahu. niye yazmadın derseniz işyerinden girebildim, patron karşımdayken yazmak zor oluyor. cumartesi dr.lara gittim. saç dökülmem ve kalp rahatsızlığım için,birsürü test yaptırdım. saç dökülmemde birşey çıkmadı herşey gayet normal,t4 testim perşembeye çıkacak.muhtemelen ondada birşey çıkmaz dedi. şampuan,damla ve vitamin verdi. sebebini stres yada yetersiz beslenme olabilir dedi. çok yetersiz beslendiğim söylenemez ama stres ön planda. kalp doktoruna da daha önceki kalp kapakçığı sorunumu söyledim. nefesdarlığı yaşıyorum,arada çarpıntım oluyor dedim.bütün tahlillerim,ultrasonum normal çıktı.kalp kapakçığında hafif bir karartı var ama çok önemli değil dedi.her sene kontrol edecek,takibi yapılacakmış.,diş çektirmeden öncede muhakkak gel dedi. nefes darlığı ve çarpıntım için psikolojik olabilir dedi,ve bir uzmana görünmemi istedi. anlayacağınız bana uzman yolu göründü kızlar.
neyse geçmişi okudum ya onlarla ilgili yazımıda yazayım şimdi. bekleyin geliyorum.

çok çok geçmiş olsun hayatım Allahın izniyle temiz çıkmış şimdiye kadarki testlerin bundan sonrakiler de öyle çıkacaktır inşallah :Saruboceq:
bu arada merak etmediğimden değil çalıştığını biliyorum ya yorgunluktan veya zaman bulamamaktan girmiyosundur diye düşündüm canım bi de hastayım 3gündür bende çok fazla girip paylaşımda bulunamadım günde bir kere falan ancak yazabildim mafoldumben

teşekkür ederim canım dikkat etmeme rağmen kapmışım birinden ya da salgından

Canım, umarım şimdi daha iyisin. Tekrar geçmiş olsun.

telafi etmişsin yine de canım ben 3 gündür yiyip içip yatıyorum bi hareket ettiğim yok regl de olamadım hala şişkinliği var tartıya çıkmaya korkuyorum

Canım, regl olunca o şişkinlik iner, geçici bir şey ve belki biliyorsundur.Regl öncesi şişkinlik için kiraz sapı çayı diyorlar. Denemişliğim yok. Sadece kulak dolgunluğu. Gerçi kiraz sapını nereden bulacaksın bu mevsimde.

B]canım doktor bana da en geç saat 8.30 da kahvaltı yapacaksın dedi ama ben o saatte hayatta kalkamıyorum bi yemek saatlerimi oturtamadım o yüzden metabolizmaya etkisi vardır belki de saatli yemek yemenin o yüzden mutlaka saatlerinde yiyeceksin diyordur..[/B]

Kesinlikle doğrusun canım. Mutlaka bir bildiği vardır. Daha dikkatli olacağım artık.
Birbirimizi desteklememiz çok güzel :kedi: Cumadan beri su içmeye başladım. Yoksa unutuyordum. yerimseniben

baharcım bir hastalık geldimi zor bırakır diyette yapıyorsun vitamin takviyesi falan yapsan belki çabuk toparlarsın önümüz de kış.
güzelim iş için inşallah hayırlısı olsun, bir işte mutlu olmak ve kalıcı olması çok önemli şeyler.
Kızlarrr bende grip oldum sanırım heR yerim ağrıyor,burnuma akıyorkafamçokkarıştı.Ah kadın yüzüme hapsırdı ya onun mikrobu geçti sanırım.delikafaduldenBugün sporumuda yapamadım.Üstümde ki kırgınlıktan dolayı.
Evet en önemlisi bu aslında.Ama biz çok yorulduk artık iş aramaktan 3 senedir nişanlıyız.
Buldular canım. Umuyorum en kısa zamanda nişanlın da sen de güzel birer iş bulursunuz ve evlenirsiniz. Moralini bozma. Gün doğmadan neler doğanr

İnşallah kızlar.çOK SIKILDIK ÇÜNKÜ ARTIK.

Merhaba canım, hoşbulduk. Ben de yeniyim. Geçen yıldan beri diyetteyim. 9 kilo gitti, 6 kaldı. Kilo verdiğinin farkedilmesi ne kadar mutlu etmiştir 

Ben de 2 hafta daha diyetisyenin dediklerine uyduktan sonra senin patetes diyetini denemek istiyorum. Günde kaç patetes yiyorsun?
Kızlar bence diyetisyenle başladıysanız diyetisyenle devam edin.
Annemlerdeyim yemeğimi yiyip geldim annem bir şeyler tepiştirmesin diye ve sıkı diyetteyim dedim telefonda. Mutfakta masanın üzerinde un helvası vardı hayatta dayanamadığım şeylerden bir parça aldım mecburen neden anlamazlar anlamıyorum sıkı diyetteyim diyorum kaldır yani değilmi özellikle koymuş anneannen sana yolladı diyor :(( genel olarak iyiydim bugün sadece suyumu tamamlayamadım 2 ltye, hep dersteydim çünkü. QUOTE]

Bi de diyetteyim diyince sanki daha da fazla çeşit yemek yapıyor anneler.
Evet diyette olmanın en kötü yanıda bu olsa gerek meliscim.
Kızlar, dün akşam yediklerimi yazmaya elim varmıyor. Sonra çok vicdan azabı çektim. Akşam 9 da bisiklete bindim. Sabah, standart kahvaltı ( 2 dilim ekmek, 2 parça peynir, kahve), 10.30 gibi 1 bardak light süt, 1 pk eti form yedim. Şu ana kadar yarım lt su içtim. Öğlen tavuk ve salata yiyeceğim. Sonrası bakalım...
Afiyet olsun canım.

Geçmiş olsun.a.s.

baharcim cesitli yiyebilirsin..
yogurtlu salata fark etmez ..
ama ne fark ederki? yagsiz tuzsuz :)
ben bugün birazcik tuzladim.. hani su yeni fritözler var ya
bir kasik yagda pisiriyor.. onda yaptim yedim.
o da buharda pisiriyor gibi biseyy .. lezzetli olmuyor yani ..

neisee
sonunda zayif bir askito olacaksa.. cekilen cile kutsaldir :roflol:

seninde yolun uzunmus tatlim.. allah sana güc versin.
eger diyete yeni basladiysan 2-3 hafta cok dikkat edersen ve aksam 6 dan sonra bisey yemezsen cok yol kat edebilirsin..

eveeettttt;
melankolicim beslenme uzmanı sormuşsun.ben ereğlide yaşıyorum istersen buradakileri araştırabilirim.ayrıca sıkma kendini bu kadar toparlarsın hayatım.ne güzel başarmıştın tekrar yapabilirsin. bizler bunun için burdayız. hadi balım başla biryerden tekrar.
ayrıca şu imsak vakti konusunda yazdığın iyi oldu.bende oruç tutarken ne yalan söyliyim ezan okunurken son suyumu içiyordum hatta size yazcaktım ezan geç okunuyor diye ama 2 günden sonra midem bozuk diye tutmadım sonrada unuttum sormayı. ama kalan borçları vereceğim inşallah tekrardan başlıcam. şimdi benim 2 gün oruç boşa gitti sanırım. mafoldumben
bhrcım çok çok geçmişolsun hayatım.biran önce iyileşmen dileği ile inşallah.bu arada hem gözünaydın diyeyim hemde Allah kavuştursun diyim halan gitmiş ya o yüzden.baban ilede aranı hayırlısı ile düzeltmeni dilerim. seninde melankoli gibi motivasyon sorunun başlamış.bak ne güzel yeni arkadaşlarda geldi hadi toparlanın bir yerden canım benim. gribi atlatır atlatmaz başlarsın inşallah. opuyorumnanaktan
meliscim yurtdışına gönderdiğin makale innnşşaalllaahh kabul olur hayatım.ayrıca eteklerin sana çok yakışacağına eminim,üzerinde eskisin,güle güle giy canım. alkisalkisalkis
emirelcim hoş geldin hayatım,kilolarını hep birlikte atarız hayatım sıkıntı etme,yeterki motivasyonun yerinde olsun,e onuda hep beraber olursak sağlarız dimi. hihoyyyt
acıbiberim sende hoşgeldin hayatım. e artık dur evinde ama iyi gezdin maşallah. kaydirigubbakcemile4.100 gr bişeycik değil canımcım,güzel bir diyetle 10 katı fazlasını atarsın inşallah.
serasu,güzelimm,nachtigall,elifozyer,genciza,dermanabla,aşkito kızlar sizlerde hoşgeldiniz,inşallah istediğiniz kilolara sağlıklı birşekilde ulaşırsınız.bol paylaşım temenni ediyorum. :Saruboceq:
karamanlım sende hastalanmışsın hayatım çok ama çok geçmişolsun. inşallah iyi olursun balım.dr.gideceğim yazmışsın gittinmi. kilo vermişsin ama hastalıkta verilen tekrar alınıyor hayatım,sakın moralini bozma,sen iyileş hayırlısı ile verirsin hayatım. opuyorumnanaktan
güzelimm inşallah hayırlısı ile istediğin işe girersin, bu krizde zor oluyor ama nerden ne çıkacağı belli olmaz.dilerim hayırllısı çıkar sana. :Saruboceq:
nachtigall canım kilo veremedim diye üzülme,arada oluyor
öyle malesef.motivasyonun ne kadar yüksek olursa okadar güzel kilo verirsin. motivasyonu sakın düşürme canım. :teselli:
bu arada fikriyecim sende hoşgeldin hayatım. umarım iyisindir.

Kızlarrr bende grip oldum sanırım heR yerim ağrıyor,burnuma akıyorkafamçokkarıştı.Ah kadın yüzüme hapsırdı ya onun mikrobu geçti sanırım.delikafaduldenBugün sporumuda yapamadım.Üstümde ki kırgınlıktan dolayı.
Geçmiş olsun güzelimm. İyileşene kadar diyeti fazla kafana takma. Her şeyden önce sağlık...

Sabah kalvaltımı klasik yaptım.Öğlen ıspanak yemeği yedim.cokacimcoook:lepi:Bu arada bizler ne yediğimizi yazıyoruz ama aranızda hamile yok demi?:CüvCüv:Canı çeker falan.Sporumu yapamadım heryerim çok ağrıyor.Akşamada kuru fasülye yaptım.5 gibide plav yaparım.Onlardanda azcık yerim.Bu arada tatlı kaçamağı yaptım kızlar.Vicdan azabı çekiyorum resmen.:çok üzgünüm:

topic bugün yine sessiz
diyetisyenden geldim biraz moralim bozuk:((100 gr vermiş görünüyorum ama o da söyledi ödem oluşmuş :((
aslında korumya geçmek istemiyorum ama hep aynı şeyleri yemekten motivasyonum bozuldu o da bunu farkında...
akşama görüşürüz

dosbacım canım üzülme..grupta çogumuz yerimizde sayıyor hatta bir miktar kilo alıyorken sen çok yol katettin..büyk ihtimal ödemin tursudan olmuştur..bende geçen haftalarda 2 gün tursu yedim abartısız nerdeyse 2 kilo farketti vücudumdaa..:kedi:

serasu,güzelimm,nachtigall,elifozyer,genciza,dermanabla,aşkito kızlar sizlerde hoşgeldiniz,inşallah istediğiniz kilolara sağlıklı birşekilde ulaşırsınız.bol paylaşım temenni ediyorum.

Teşkkür ederim ad1. Hoşbulduk. Destekle daha kolay veririz inşallah fazlalıkları kaydirigubbakcemile3

nachtigall [/B]canım kilo veremedim diye üzülme,arada oluyor
öyle malesef.motivasyonun ne kadar yüksek olursa okadar güzel kilo verirsin. motivasyonu sakın düşürme canım. :teselli:

Sağol canım. haklısın. Şimdi bisiklete bineyim bari ben.

1saat sonra görüşmek üzere:1hug:

canım aslında hepsinin temeli söylediğin gibi pisikolojik yaa...her şeye canımızı sıkıyoruz..sonra yıpranıoruz..biz kadınlar malesef çok hassasız..
canımsaç dökülmesine sarımsak yağını tavsiye ederim

Ad1 hoşbulduk canım,sende hoşgeldin.a.s.nachtigall:Doğru söylüyorsun,ama diyeti takmazsam hemen göbek çıkıveriyor.Zaten önceki rahatsızlığımdan dolayı herşeyden yeyip az yemeye çalışıyorum.Ekmeği kestim işte biraz.

Canım herşeyin başı psikolojik zaten,biz bayanlar daha hassasız bu konuda bu yüzden bizler daha çabuk hastalanıyoruz.Çarpıntın ne zamanları daha çok oluyor?Umarım uzmana gittiğin zamanda bişeyin çıkmaz.....Geçmiş olsun çok.

Şeniz
topic bugün yine sessiz
akşama görüşürüz
canım bozma moralini lütfen, çünkü bende cumaya kadar gayet güzel kilo verecğine eminim.koruma programı iyi gelecektir. değişiklik olur hayatım sonrasında devam edersin kilo vermeye. :teselli:
çok çok geçmiş olsun hayatım Allahın izniyle temiz çıkmış şimdiye kadarki testlerin bundan sonrakiler de öyle çıkacaktır inşallah :Saruboceq:
bu arada merak etmediğimden değil çalıştığını biliyorum ya yorgunluktan veya zaman bulamamaktan girmiyosundur diye düşündüm canım bi de hastayım 3gündür bende çok fazla girip paylaşımda bulunamadım günde bir kere falan ancak yazabildim mafoldumben

canım çok sağol hayatım. unutmadığınızı biliyorum canım, gönüllerimiz bir.
sanada çok geçmişolsun hayatım,hastayken motive olmak zor oluyor.inşallah kısa sürede iyilşirsin.

Evet en önemlisi bu aslında.Ama biz çok yorulduk artık iş aramaktan 3 senedir nişanlıyız.
B]Geçmiş olsun.a.s.
teşekkürederim canım.sanada çok çok geçmişolsun. yüzüne hapşıran bayanada çok siniroldum, mendili yok diyede senin yüzünemi hapşırması gerekiyor. çok çirkin. :olmaz:
onun yüzünden uğraş dur şimdi. Çok üzgünüm çoook
ayrıca dilerim nişanlın ile şöyle huzurlu,güzel maaşlı işlere girip hayırlısı ile yuvanızı kurarsınız iiinnnşşşaalllaaahh. :Saruboceq:

Sabah kalvaltımı klasik yaptım.Öğlen ıspanak yemeği yedim.cokacimcoook:lepi:Bu arada bizler ne yediğimizi yazıyoruz ama aranızda hamile yok demi?:CüvCüv:Canı çeker falan.Sporumu yapamadım heryerim çok ağrıyor.Akşamada kuru fasülye yaptım.5 gibide plav yaparım.Onlardanda azcık yerim.Bu arada tatlı kaçamağı yaptım kızlar.Vicdan azabı çekiyorum resmen.:çok üzgünüm:
hamile yok ama adaylarımız var. biran önce kiloları versinlerde teyze olalım diye bakıyoruz. hayırlısı inşallah. dimi dosbacım,shocum. ama sende bebiş istiyorsun dimi canım.hadi verin kiloları sizin bebişlerinde teyzesi olalım. tatlı konusundada olan olmuş hayatım,sonrakilerde dikkat edersin.
dosbacım canım üzülme..grupta çogumuz yerimizde sayıyor hatta bir miktar kilo alıyorken sen çok yol katettin..büyk ihtimal ödemin tursudan olmuştur..bende geçen haftalarda 2 gün tursu yedim abartısız nerdeyse 2 kilo farketti vücudumdaa..:kedi:

bu arada shocum sen nasılsın,deden nasıl balım.inşallah herşey yolundadır. Şeniz

Benimki nazi subayı. Bu iki hafta harfiyen uyacağım (planlıyorum) Bakalım ne olacak.
inş. canım... benim ki çok ciddi ama yerinde espirileri vardır çok dengeli bi bayan ...idare ediyorum işte

slm kızlar geçmişi okudum..birbirimizi çok motive ediyoruz...
dosbacım diet listeni hemen kaydttim.umarı uyabilirim..artık gerçekten bıktım kilolardan...senin maşallahın var canım gr gr da olsa çok düzenli veriyorsun...yeni resimlerini kysana bakalım nasıl olmuşsun
melisim umarım artık düzenli veririm..ya iştah mütiş yaaa.durduramıyorum kendimi..sen bu gün çok güzel beslenmişsin..keşke sürekli öyle yapabilsek
acıbiber sen de hoşgeldin..kilo almamana sevindim..tam gaz devamm.
saol canım evet gr gr gidiyo ama halimden menunum... bak kaçamaksız benim listemi uygula inan çok şe değişecek 10 gün bi dayan sonra çikolata yiyebiliyorsun ... bu program yağı kırmak içinmiş

merhaba kızlar a.s.
ooo topik coşmuş ne güzelhihoyyyt
bugün eşim evdeydi geç kalktı bende sabah kalktığımda su içtim ve bi avuç leblebi yedim.sonra eşim kalktığımda beraber kahvaltı yaptık.2 dilim uno,bi yumurta,iki kk.peynir,domates,3 zeytin,iki üç lokma chokella.beraber kahvaltı yapınca azıcık kaçırdım:kedi:.birazdanda yeşil çayımı demlicem.

afiyet olsun canım

afiyet olsun canım ii dayanıyorsun :((

canıııımmmm güzelim ad'ım unuturmuyuz seni .... inan ben bi ara şu nerde bu nerde diye çok sitem ettim sonra karşılık alamadım... baktım belki insanları sıkıyorumdur diye artık kimsenin kulağını son günlerde çınlatmadım yoksa inanki aklımdaydın
geçmiş olsun canım... inş. sonuçların temiz çıkar kalbin iyidir

afiyet olsun yok canım hamile yok ama istiyoruuuummm şu kilocuklardan kurtulayım Rabbim inş. nasip eder

haklısın canım...birazda benim hatam son günlerde dikkat edemedim

Şeniz
canım bozma moralini lütfen, çünkü bende cumaya kadar gayet güzel kilo verecğine eminim.koruma programı iyi gelecektir. değişiklik olur hayatım sonrasında devam edersin kilo vermeye. :teselli:

inş. canım hepimiz kurtuluruz şu kilolardan

Canım, umarım şimdi daha iyisin. Tekrar geçmiş olsun.

Canım, regl olunca o şişkinlik iner, geçici bir şey ve belki biliyorsundur.Regl öncesi şişkinlik için kiraz sapı çayı diyorlar. Denemişliğim yok. Sadece kulak dolgunluğu. Gerçi kiraz sapını nereden bulacaksın bu mevsimde.

Kesinlikle doğrusun canım. Mutlaka bir bildiği vardır. Daha dikkatli olacağım artık.
Birbirimizi desteklememiz çok güzel :kedi: Cumadan beri su içmeye başladım. Yoksa unutuyordum. yerimseniben

aktarlarda satılıor canım kiraz sapı ben de maydonoz ii gelir diye düşünmüştüm olmazsa bir de onu denerim ne kaybederim ki di mi yerimseniben
ben de saat alarmı kurup kalkıcam gerekirse olmuo böle yapıyosak tam yapalım di mi bi de kendime gelip ayaklansaydım daha da iyi olurdu yerimden kalkacak halim bile yok mafoldumben

Buldular canım. Umuyorum en kısa zamanda nişanlın da sen de güzel birer iş bulursunuz ve evlenirsiniz. Moralini bozma. Gün doğmadan neler doğanr

İnşallah kızlar.çOK SIKILDIK ÇÜNKÜ ARTIK.

Merhaba canım, hoşbulduk. Ben de yeniyim. Geçen yıldan beri diyetteyim. 9 kilo gitti, 6 kaldı. Kilo verdiğinin farkedilmesi ne kadar mutlu etmiştir 

Ben de 2 hafta daha diyetisyenin dediklerine uyduktan sonra senin patetes diyetini denemek istiyorum. Günde kaç patetes yiyorsun?
Kızlar bence diyetisyenle başladıysanız diyetisyenle devam edin.

sana da geçmiş olsun canım etrafta salgın var bi de senin resmen yüzüne mikropları salmış kadın kapmamak mümkün değil bol bol dinlenmeyle geçiyo ne yazık ki..
bu arada iş durumları yüzünden evlenememene çok üzüldüm ne demek olduğunu çok iyi biliorum inşallah en kısa zamanda dilediğin gibi bir iş bulursun benimde uzun süreli bi ilişkim var kendim işe başlayamadığım ve düzenimi kuramadığım için aileme bile açamam sanırım birkaç yıl daha :teselli:

baharcim cesitli yiyebilirsin..
yogurtlu salata fark etmez ..
ama ne fark ederki? yagsiz tuzsuz :)
ben bugün birazcik tuzladim.. hani su yeni fritözler var ya
bir kasik yagda pisiriyor.. onda yaptim yedim.
o da buharda pisiriyor gibi biseyy .. lezzetli olmuyor yani ..

neisee
sonunda zayif bir askito olacaksa.. cekilen cile kutsaldir :roflol:

seninde yolun uzunmus tatlim.. allah sana güc versin.
eger diyete yeni basladiysan 2-3 hafta cok dikkat edersen ve aksam 6 dan sonra bisey yemezsen cok yol kat edebilirsin..

yolum baya bi uzun canım diyetisyene gittim birkaç hafta önce güzel gidiordu fakat spor konusunda eksiğim var o yüzden ne yazık ki henüz bi faydasını göremedim mafoldumben

eveeettttt;
bhrcım çok çok geçmişolsun hayatım.biran önce iyileşmen dileği ile inşallah.bu arada hem gözünaydın diyeyim hemde Allah kavuştursun diyim halan gitmiş ya o yüzden.baban ilede aranı hayırlısı ile düzeltmeni dilerim. seninde melankoli gibi motivasyon sorunun başlamış.bak ne güzel yeni arkadaşlarda geldi hadi toparlanın bir yerden canım benim. gribi atlatır atlatmaz başlarsın inşallah. opuyorumnanaktan

saol tatlım babamla da aram düzeldi sorunun kimden kaynaklandığı bariz olarak kanılanmış oldu ben öyle geçimsiz bi insan değilim asla keşke bu tatsızlıklar hiç olmasaydı ama oldu napalım ne yazık ki motivasyon sorunum var toparlıycam inşallah sayenizde yerimseniben

slm fıstıklar.umarım herkesler iyidir. Şeniz bende iyiyim çok şükür. birkaç gündür yokum.çok merak edilmişim gözlerim doldu. :a015: neyse sizin tatlı canınız sağolsun. dünden beri geçmişi okuyorum. :bbo: yani siteye geldiğim herfırsatta geçmişi okumaya çalışıyorum. toplam 40 sayfa falan okudum herhalde. yoruldum yahu. niye yazmadın derseniz işyerinden girebildim, patron karşımdayken yazmak zor oluyor. cumartesi dr.lara gittim. saç dökülmem ve kalp rahatsızlığım için,birsürü test yaptırdım. saç dökülmemde birşey çıkmadı herşey gayet normal,t4 testim perşembeye çıkacak.muhtemelen ondada birşey çıkmaz dedi. şampuan,damla ve vitamin verdi. sebebini stres yada yetersiz beslenme olabilir dedi. çok yetersiz beslendiğim söylenemez ama stres ön planda. kalp doktoruna da daha önceki kalp kapakçığı sorunumu söyledim. nefes darlığı yaşıyorum,arada çarpıntım oluyor dedim.bütün tahlillerim,ultrasonum normal çıktı.kalp kapakçığında hafif bir karartı var ama çok önemli değil dedi.her sene kontrol edecek,takibi yapılacakmış.,diş çektirmeden öncede muhakkak gel dedi. nefes darlığı ve çarpıntım için psikolojik olabilir dedi,ve bir uzmana görünmemi istedi. anlayacağınız bana uzman yolu göründü kızlar.

Sevgili ad, testlerinin temiz çıkmasına sevindim. Umuyorum t4 testin de temiz çıkacak. Stres ve gerginlik birçok hastalığın sebebi. Aslında biz hep kendimize ediyoruz. Evde, işte, sosyal yaşamda bir çok sorumluluğun altına giriyoruz ve olan bize oluyor. Fazla düşünmemeyi ve umursamamayı öğrenmek lazım. İnşallah nefes darlığın ve çarpıntın ciddi değildir.

Back
X