eveeettttt;
melankolicim beslenme uzmanı sormuşsun.ben ereğlide yaşıyorum istersen buradakileri araştırabilirim.ayrıca sıkma kendini bu kadar toparlarsın hayatım.ne güzel başarmıştın tekrar yapabilirsin. bizler bunun için burdayız. hadi balım başla biryerden tekrar.
ayrıca şu imsak vakti konusunda yazdığın iyi oldu.bende oruç tutarken ne yalan söyliyim ezan okunurken son suyumu içiyordum hatta size yazcaktım ezan geç okunuyor diye ama 2 günden sonra midem bozuk diye tutmadım sonrada unuttum sormayı. ama kalan borçları vereceğim inşallah tekrardan başlıcam. şimdi benim 2 gün oruç boşa gitti sanırım. mafoldumben
bhrcım çok çok geçmişolsun hayatım.biran önce iyileşmen dileği ile inşallah.bu arada hem gözünaydın diyeyim hemde Allah kavuştursun diyim halan gitmiş ya o yüzden.baban ilede aranı hayırlısı ile düzeltmeni dilerim. seninde melankoli gibi motivasyon sorunun başlamış.bak ne güzel yeni arkadaşlarda geldi hadi toparlanın bir yerden canım benim. gribi atlatır atlatmaz başlarsın inşallah. opuyorumnanaktan
meliscim yurtdışına gönderdiğin makale innnşşaalllaahh kabul olur hayatım.ayrıca eteklerin sana çok yakışacağına eminim,üzerinde eskisin,güle güle giy canım. alkisalkisalkis
emirelcim hoş geldin hayatım,kilolarını hep birlikte atarız hayatım sıkıntı etme,yeterki motivasyonun yerinde olsun,e onuda hep beraber olursak sağlarız dimi. hihoyyyt
acıbiberim sende hoşgeldin hayatım. e artık dur evinde ama iyi gezdin maşallah.

.100 gr bişeycik değil canımcım,güzel bir diyetle 10 katı fazlasını atarsın inşallah.
serasu,güzelimm,nachtigall,elifozyer,genciza,dermanabla,aşkito kızlar sizlerde hoşgeldiniz,inşallah istediğiniz kilolara sağlıklı birşekilde ulaşırsınız.bol paylaşım temenni ediyorum. :Saruboceq:
karamanlım sende hastalanmışsın hayatım çok ama çok geçmişolsun. inşallah iyi olursun balım.dr.gideceğim yazmışsın gittinmi. kilo vermişsin ama hastalıkta verilen tekrar alınıyor hayatım,sakın moralini bozma,sen iyileş hayırlısı ile verirsin hayatım. opuyorumnanaktan
güzelimm inşallah hayırlısı ile istediğin işe girersin, bu krizde zor oluyor ama nerden ne çıkacağı belli olmaz.dilerim hayırllısı çıkar sana. :Saruboceq:
nachtigall canım kilo veremedim diye üzülme,arada oluyor
öyle malesef.motivasyonun ne kadar yüksek olursa okadar güzel kilo verirsin. motivasyonu sakın düşürme canım. :teselli:
bu arada
fikriyecim sende hoşgeldin hayatım. umarım iyisindir.