canım benim burnuşuna iyi bak. Ben grip olunca burnumu hiç silmem hiçüşenmem gidip yıkarım hep, kızımınkini de ondan bizimkiler kızarmaz. Bir dahakine dene istersen opuyorumnanaktan
Dün neredeyse öğlen karar verdim melisi götürmeye uzun süredir yaklaşık 6 aydır çekiyoruz biliyorsunuz çocuk gastroentoloğundan bir sonuç alamamıştım. Öğlen aniden karar verince hocamı aradım kime götüreyim diye (hocam rektör yardımcısı, bizim rektörde çocuk cerrahı ona soralım dedim), hocam cerrahpaşanın başhekim yardımcısını aramış o da beni aradı hocalar öğlene çıkarlar bulamayız dedi ama getir uzmanlar görsün muhakkak tetkik film falan isterler dedi. Gittik orada başhekim yardımcısı bizi çok şeker bir kıza yönlendirdi o bize refekat etti (kızlar kurumum aslında ama bugüne kadar ne çapaya ne cerrahpaşaya gittik özeli gitmeyi tercih ettim hep, çok karışık ve uzun işlemler gözüm korkardı, bu kızcağız iyi oldu herşeyimizi halletti, zaten melise de bugüne kadar hep dışarıdan çözüm aradım olmadı üniversiteye mecbur kaldım)
Neyse çocuk cerrahı bir uzman gördü, bugüne kadar hiç kullanmadığım ama evde olan bir ilaç önerdi (sokol, prospektüsünde 2 yaş alına vermeyin yazıyor ama 6 aylıklara bile veriyorlarmış, biz hep duphalac kullanmıştık) onu verin biraz rahatlasın dedi onun dışında oturma banyosu yiyecekleri falan benim hep yaptığım şeyleri söyledi. Röntgenini çektirdik, tahlillerini verdik. Hepsi çıksın haftaya boş günümde sanırım çarşamba olur hocalardan birinden randevu alıp götüreceğiz.
Çocuğumun problemini çözmek lazım hayatı boyunca kabız mı olacak çok zor bi iş. Anne sütü alırken bir problem yoktu o zaman ishal gibiydi hatta günde 10 kez yapardı bir ortayı tutturamadı.
Gerçi haftaya götürdüğümüzde melis ishal olacak çünkü ben antibiyotiğe başlıyorum yarın dişim için, 5 gün rahat eder yavrucak:)))