Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

güzelim cim paylaşımın için teşekkürler.azmin elinden hiçbirşey kurtulmuyor. canım rahatsızlığın inşallah tekrarlamaz dikkat et kendine. zaten ne oluyorsa bu stresten oluyor. herşeyin hayırlısını dliyorum. bende iyiyim canım çok şükür. sonuçlar temiz.

Sevindim ad1.Kalp çok önemli bir organ.Sersem oluyor insan.Doğru söylüyorsun aslında herşeyin başı stres.

Arkadaşlar bugün uyandığımda 2 bardak su içtim.Sporumu yaptım 30 dka.Bir tane elma yedim,çay olana kadar.Sonra klasik kahvaltı.Ekmek yemedim.Yaptığım kurabiyeden 1 tane yedim.Öğlen yemeği 3-4 kaşık ekmeksiz kereviz.Akşamlık daha belli değil.

güzelimcim maşallahın var hayatım,ssanırım önümüzdeki haftada 1.olacaksın.valla bravo. vereliniortak

merhaba kizlar nasilsiniz yeni gelenler masallah iyi kilo vermisler
güzelim canim tebrik ederim süpersin valla
adcim testlerin iyi cikmasina sevindim
meliscim kuzucuguna gecmis olsun suyu az mi iciyor acaba insallah testlerde birsey cikmaz biran önce kurtulur yavrun
ben bugün biraz daha iyiyim ama persembe günü cok kötüydüm antibiyotik yan etki yapti galiba o gece ishal ve mide bulantisi ile sabah dr a kendimi zor attim simdi o antibiyotigi degistirdi ve bugün biraz daha iyiyim

meliscim kuzucuguna gecmis olsun suyu az mi iciyor acaba insallah testlerde birsey cikmaz biran önce kurtulur yavrun
ben bugün biraz daha iyiyim ama persembe günü cok kötüydüm antibiyotik yan etki yapti galiba o gece ishal ve mide bulantisi ile sabah dr a kendimi zor attim simdi o antibiyotigi degistirdi ve bugün biraz daha iyiyim

Geçmiş olsun.Teşekkür ederim.Antibiyotikler bazen iyi gelceğine daha çok kötü yapıyor.Mide bulantısı çok kötü oluyor.

daha cok var canim simdilik 60 olmak istiyorum daha sonrasi bakalim 57 ye kadar inmeye decalisirim,cok var cooooooook.

o da olur bir gün canım daha bir çoğumuzun hedefine çoookkk var akannehir

canım benim burnuşuna iyi bak. Ben grip olunca burnumu hiç silmem hiçüşenmem gidip yıkarım hep, kızımınkini de ondan bizimkiler kızarmaz. Bir dahakine dene istersen opuyorumnanaktan

Dün neredeyse öğlen karar verdim melisi götürmeye uzun süredir yaklaşık 6 aydır çekiyoruz biliyorsunuz çocuk gastroentoloğundan bir sonuç alamamıştım. Öğlen aniden karar verince hocamı aradım kime götüreyim diye (hocam rektör yardımcısı, bizim rektörde çocuk cerrahı ona soralım dedim), hocam cerrahpaşanın başhekim yardımcısını aramış o da beni aradı hocalar öğlene çıkarlar bulamayız dedi ama getir uzmanlar görsün muhakkak tetkik film falan isterler dedi. Gittik orada başhekim yardımcısı bizi çok şeker bir kıza yönlendirdi o bize refekat etti (kızlar kurumum aslında ama bugüne kadar ne çapaya ne cerrahpaşaya gittik özeli gitmeyi tercih ettim hep, çok karışık ve uzun işlemler gözüm korkardı, bu kızcağız iyi oldu herşeyimizi halletti, zaten melise de bugüne kadar hep dışarıdan çözüm aradım olmadı üniversiteye mecbur kaldım)
Neyse çocuk cerrahı bir uzman gördü, bugüne kadar hiç kullanmadığım ama evde olan bir ilaç önerdi (sokol, prospektüsünde 2 yaş alına vermeyin yazıyor ama 6 aylıklara bile veriyorlarmış, biz hep duphalac kullanmıştık) onu verin biraz rahatlasın dedi onun dışında oturma banyosu yiyecekleri falan benim hep yaptığım şeyleri söyledi. Röntgenini çektirdik, tahlillerini verdik. Hepsi çıksın haftaya boş günümde sanırım çarşamba olur hocalardan birinden randevu alıp götüreceğiz.
Çocuğumun problemini çözmek lazım hayatı boyunca kabız mı olacak çok zor bi iş. Anne sütü alırken bir problem yoktu o zaman ishal gibiydi hatta günde 10 kez yapardı bir ortayı tutturamadı.
Gerçi haftaya götürdüğümüzde melis ishal olacak çünkü ben antibiyotiğe başlıyorum yarın dişim için, 5 gün rahat eder yavrucak:)))

yataktan kalkacak pek halim yoktu canım o yüzden bir büyük paket mendil bitirdim buna hangi burun dayanır di mi kaydirigubbakcemile3
melisime de geçmiş olsun tekrardan canım inşallah tahlilleri falan temiz çıkar da en kısa süreçte atlatır bu sıkıntısını :Saruboceq:

canım benim sana çok yakışmıştır kırmızı burun,ayrıca iyi olduğuna çok sevindim. yakında bişeyciğin kalmaz inşallah. opuyorumnanaktan

inşallah canım benim azaldı baya bir iki güne tamamen biter heralde sıkıldım böyle eve de tıkıldım kaldım dışarı çıkmadım bir haftadır hiç

güzelim cim paylaşımın için teşekkürler.azmin elinden hiçbirşey kurtulmuyor. canım rahatsızlığın inşallah tekrarlamaz dikkat et kendine. zaten ne oluyorsa bu stresten oluyor. herşeyin hayırlısını dliyorum. bende iyiyim canım çok şükür. sonuçlar temiz.

sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim canım inşallah stresi sıkıntıyı da üzerinden atarsın en kısa zamanda..

sana da tekrardan geçmiş olsun canım ilaçların yan etkileri çok gerçekten o yüzden mecbur kalmadıkca asla ilaç kullanmam en basit örnek baş ağrım olsa dahi kendiliğinden geçmesini beklerim gidip hemen ağrı kesiciye sarılmam yerimseniben

Gerçi haftaya götürdüğümüzde melis ishal olacak çünkü ben antibiyotiğe başlıyorum yarın dişim için, 5 gün rahat eder yavrucak:)))

Canım, tekrar geçmiş olsun. Senin dişinde ne var? İltahap falan mı?

merhaba hayatım. yok çıkmadı çok şükür sağol.

Adcım, çok sevindim. Geçmiş olsun.

Yeni antibiyotiğin ile çok kısa sürede iyileşirsin canım inşallah. Geçmiş olsun.

Bu saate kadar aralarda 1 pk etiform, 1 bardak süt, 5 kuru kayısı ( 3 saat sonra), öğlende uno light sandviç arası tavuk kalça yedim. Bugün spor yapmayı düşünmüyorum.

kızlar bugün çok kötü bişey yaptım ben:kedi:
öğlen burdan bi komşu çaya çağırdı uzun süredir gitmemiştim neyse bi gittim kadın bi sürü şey yapmış resmen döktürmüş ve bende hepsinden yedimmafoldumben
ama akşam yemek ve ekmek yemicem salata ve meyveyle atlatıcam:utangac:

kızlar bugün çok kötü bişey yaptım ben:kedi:
öğlen burdan bi komşu çaya çağırdı uzun süredir gitmemiştim neyse bi gittim kadın bi sürü şey yapmış resmen döktürmüş ve bende hepsinden yedimmafoldumben
ama akşam yemek ve ekmek yemicem salata ve meyveyle atlatıcam:utangac:

Geçmiş olsun canım. Komşular öyle yapıyorlar. Bu hafta çok dikkat etmen lazım galiba. Dikkatli beslenir ve yürüyüş yaparsan en azından kilo olarak dönmez yediklerin. Hamur işleri çok fena. İnsan gördü mü dayanamıyor. Geçen hafta okulda resmen şeytan dürttü, ortada duran poaçayı yedim. Kimin diye sormadım bile. Çok ayıp:oklava:

ya bide kadın o kadar uğraşmış yememezlik etmek istemedim:icecream: yemek konusunda hassas biri o kadar yedim hala aaa sen bişey yemedin diyor sırnaşık şey
rejimdeyim desemde anlamazki daha önce bikaç kez sölicek oldum "yok artık senin neyin varda rejim yapıyosun" diyor.herkesin kendine göre bi ideal kilos var sonuçta isteyen rejimini yapar isteyen yapmaz.:enbuyukkk:

ya bide kadın o kadar uğraşmış yememezlik etmek istemedim:icecream: yemek konusunda hassas biri o kadar yedim hala aaa sen bişey yemedin diyor sırnaşık şey
rejimdeyim desemde anlamazki daha önce bikaç kez sölicek oldum "yok artık senin neyin varda rejim yapıyosun" diyor.herkesin kendine göre bi ideal kilos var sonuçta isteyen rejimini yapar isteyen yapmaz.:enbuyukkk:

Aynen canım, aynen. Kesinlikle anlamıyorlar, hususi sabote etmeye yeltenenler bile çıkıyor. Bana ne senin rejiminden diyorlar. Bir şey desen bozuluyorlar. İnsana kendini kötü hissettirmeye çalışan bile çıkıyor. Süreç zaten başlı başına zor.Beslenme alışkanlığını değiştiriyorsun, isteklerine karşı direniyorsun, üzerine bir de çevresel baskılar işimizi iyice zorluyor. Artık, bu hafta kaçamak yapmayacaksın, bol su, yeşil çay, lifli gıda yiyeceksin. Canın sağolsun.

hahahha aysegül sendemi kacirdin bugün :roflol:

Ben bugün Pizza yemedimmm cokacimcoook
aksamada en sevdigiim cikotali pastadan yemicemm:içelim:

:roflol:

iyi aksimlar herkese,budun oglende 1 domates ve,1 dilim ekemk yedim,ara bir erik,aksam 3 tane kofte hem de buyuk,1 dilim ekmek,ben cok yanlis yapiyorum gunduzleri pek yemiyorum ama aksam cok acim ve akam yemegi abartiyorum,nasil yapayim da aksam fazla yemegim,

fikriyecim akşam fazla yememek için gündüz öğün atlamamak gerekiyor.
aynı hataya bende düşüyorum bazen gündüz tutuyorum kendimi ama akşama felaket bi şekilde acıkmış oluyorum gözüm dönüyor resmen.

ama akşam bi dilim ekmek ve üç köftede çok değil canım rahat olabilirsin.köfteleri ızgara yap yalnız sakın yağda kızartma balığıda aynı şekilde ya ızgara ya buğulama.

tesekurler genciza,zaten biliyorsun sabberk bar mencbur kizartmalar evde yapilmaz artik,etler ya isgara ya firinda yaparim,
aslinda cok yemedim ama mideme iyi gelmiyor bu kadar yemek bi de aksam aksam fazal yuklemek istemiyorum cunku bana hersey yapisir.

Günaydınnn,
Hep,nizin günü güzel olsun. Kahvaltı aynı. Kayda değer bir şey yok. Bu hafta ekmeğimi değiştiridm. Çok tahıllı aldım. Aynı lezzet sıkıyor.

Geçmiş olsun.Teşekkür ederim.Antibiyotikler bazen iyi gelceğine daha çok kötü yapıyor.Mide bulantısı çok kötü oluyor.
sagol canim evet öyle oldu valla bu sefer ama bugün daha iyiyim sen nasil oldun
o da olur bir gün canım daha bir çoğumuzun hedefine çoookkk var akannehir

yataktan kalkacak pek halim yoktu canım o yüzden bir büyük paket mendil bitirdim buna hangi burun dayanır di mi kaydirigubbakcemile3
melisime de geçmiş olsun tekrardan canım inşallah tahlilleri falan temiz çıkar da en kısa süreçte atlatır bu sıkıntısını :Saruboceq:

inşallah canım benim azaldı baya bir iki güne tamamen biter heralde sıkıldım böyle eve de tıkıldım kaldım dışarı çıkmadım bir haftadır hiç

sonuçlarının temiz çıkmasına sevindim canım inşallah stresi sıkıntıyı da üzerinden atarsın en kısa zamanda..

sana da tekrardan geçmiş olsun canım ilaçların yan etkileri çok gerçekten o yüzden mecbur kalmadıkca asla ilaç kullanmam en basit örnek baş ağrım olsa dahi kendiliğinden geçmesini beklerim gidip hemen ağrı kesiciye sarılmam yerimseniben
sagol canim aslinda bu sefer bende gitmeden atlatirim diye düsündüm ama baktim yüzüm sismeye basladi burun bölgem cok kötü agrimaya baslayinca gittim oda bu sefer daha kötüoldum ama bugün daha iyiyim sen nasilsin
Canım, tekrar geçmiş olsun. Senin dişinde ne var? İltahap falan mı?

Adcım, çok sevindim. Geçmiş olsun.

Yeni antibiyotiğin ile çok kısa sürede iyileşirsin canım inşallah. Geçmiş olsun.

Bu saate kadar aralarda 1 pk etiform, 1 bardak süt, 5 kuru kayısı ( 3 saat sonra), öğlende uno light sandviç arası tavuk kalça yedim. Bugün spor yapmayı düşünmüyorum.
sagol canim bugün daha iyiyim yeni antibiyotik etkisini gösterdi ama allah kimseye yasatmasin gecekten gece saatlerde gecmek bilmedi esim hastaneye götüreyim dedi ama ben gitmedim sabahi zor ettim ama

Back
X