Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

merhaba fıstıklar a.s.
kahvaltı bir domates,bir salatalık,bi kk. peynir,iki zeytin,bi dilim ekmek
öğlen bir etiform bir fincan şekersiz nescafe
akşamada çok az yağlı türlü yapmayı düşünüyorum.

Merhaba kızlar,

Geçmişi şimdi okudum. Umarım kimseyi atlamam. Atlarsam şimdiden özür.

Adcım, geçmiş doğum günün kutlu olsun. İyi ki doğdun. Doğum gününde bozmayacaksın rejimi de ne zaman bozacaksın? İyi etmişsin. Canım, inşallah oğluşunun da keyfi (doğal olarak senin keyfin ne uyku düzenin) düzelmiştir. Diş çıkarma zor sanırım. Bi de grip denk gelirse...

Meliscim, tebrikler, kızının dişi çıkmış. İlk sen mi gördün? Kim hediye alacak diye soruyorum a.s Yarın okulun yok diye hatırlıyorum. Dünün ve bugünün yorgunluğunu atarsın :)

Kızlar, bugün sabah standart 2 dilim ekmek, 2 parça peynir, kahve
Öğleye doğru standart 1 pk etiform, 1 light süt
Öğlen kabak, ayran, 1 dilim ekmek

Şu ana kadar 1.5 lt su ve 1 bardak yeşil çay.

merhaba fıstıklar a.s.

Afiyet olsun canım. Akşam yemeğinden önce meyve falan yiyor musun? Çok acıkmazsın diye :)

sabah

1 krep

ögle

4 izgara köfte 1 tabak roka salatasi ve 1 dilim ekmek

aksam 1 meyveli yogurt yicem..

ve itiraf ediyorum
aksam moralim cok bozuktu sinirden yarim ekmek yedim :(

merhaba fıstıklar a.s.
sanada merhaba hayatım. umarım iyisindir.gencizacım canım çok az yiyorsun,maşallah sanırım acıkmıyorsun ama ara öğün falan yapsan iyi olmazmı hayatım. hani ne olur ne olmaz. :uhm:

Merhaba kızlar,

Geçmişi şimdi okudum. Umarım kimseyi atlamam. Atlarsam şimdiden özür.

Adcım, geçmiş doğum günün kutlu olsun. İyi ki doğdun. Doğum gününde bozmayacaksın rejimi de ne zaman bozacaksın? İyi etmişsin. Canım, inşallah oğluşunun da keyfi (doğal olarak senin keyfin ne uyku düzenin) düzelmiştir. Diş çıkarma zor sanırım. Bi de grip denk gelirse...

Meliscim, tebrikler, kızının dişi çıkmış. İlk sen mi gördün? Kim hediye alacak diye soruyorum a.s Yarın okulun yok diye hatırlıyorum. Dünün ve bugünün yorgunluğunu atarsın :)

Kızlar, bugün sabah standart 2 dilim ekmek, 2 parça peynir, kahve
Öğleye doğru standart 1 pk etiform, 1 light süt
Öğlen kabak, ayran, 1 dilim ekmek

Şu ana kadar 1.5 lt su ve 1 bardak yeşil çay.

canım çok teşekkürederim.bir yaşı daha bitirdik. yedim gitti.sonucunu görcez artık. :oklava: canım,oğlum daha düzelmedi. hala birazcık gribi var. en önemlisi dişleri çıkasıya kadar zorlanıcaz sanırım. fazla yıpratmasa yavrumuda ben uykusuzluğa razıyım. :1no2: çok nazlı oldu.ama ne yapayım o kadar masum,okadar sevimliki kıyamıyor insan. Şeniz
evet evet meliscim ilk dişini kim gördüyse hediye alacak.
nachticim canım sende gayet dengeli ve az besleniyorsun. sanırım bu hafta yine sizler sayesinde dereceye gireceğiz. kaydirigubbakcemile4 vereliniortak

sagol canım ben yunus kent mahallesınde sarı cıcek parkı var bılıyomusun bılmıyorum onun yakınlarında oturuyorum eskıden magzamız vardı carsıda burda herkes bırbırını tanır bılırsın bızıde bılırler belkı hatırlarsın beledıye iş hanın altında kösedeydı magzamız.kızım 11 aylık cok hızlı zaten o yuzden gelıyo basına ne gelırse 9 aylıkken baslamıstı yurumeye sımdı kosmaya calısıyo basarılı olamayınca boyle kazalar yasıyoruz sıksık

ne magazasiydi ki canim ben karamandan cikali 15 sene oldu ama yine de bilirim herhalde ahh canim benim simdi tam dikkat istedikleri zaman ee cocuklar düse kalka büyüyor iste

sizler nasilsiniz arkadaslar yeni isten geldim ve ev isi yapacam ara ara ugraririm dün aksam ben burdaydim ama kimsecikler yoktu

canım çok teşekkürederim.bir yaşı daha bitirdik. yedim gitti.sonucunu görcez artık. :oklava: canım,oğlum daha düzelmedi. hala birazcık gribi var. en önemlisi dişleri çıkasıya kadar zorlanıcaz sanırım. fazla yıpratmasa yavrumuda ben uykusuzluğa razıyım. :1no2: çok nazlı oldu.ama ne yapayım o kadar masum,okadar sevimliki kıyamıyor insan. Şeniz

Ne zor şey annelik değil mi! Herşeye razı geliyor insan, yeter ki evladı iyi olsun. Umarım, kısa zamanda toparlar bebişin kendini, tabi diş çıkarma süreci biraz uzun olacak. Kolay gelsin adcım sana da bebeğine de:)

canım sende gayet dengeli ve az besleniyorsun. sanırım bu hafta yine sizler sayesinde dereceye gireceğiz. kaydirigubbakcemile4 vereliniortak

Çok sağol adcım, dün yazdan beri giyemediğim eteğimi giydim. Biraz kalçalardan sıktı tabi. Ama giyilecek şekle geldi sanırım. Sevindim, gittim çorap aldım -tatlicadiarzu- Farklı gimek için. Bu hafta 2-3 gün spor yapamayacağı. Regl oldum. Aslında iyi oldu. Çok gergindim. Sanırım geçen haftadan beri eşimle atışmalarımızın sebebi regl öncesi sıkıntıymış, yani benmişim.:utangac: Canım, hep beraber vereceğiz bu kiloları :1hug:

aslında aralardada yiyorum kızlar bugünde erik yedim öğle arasında.bazen elma bazen diyet çubuk yiyorum.aralar kaynadığında çok acıkıyorum çünkü.
bugün kahve bisküviden sonraki arada
5-6 erik yedim
akşam az pilav ve türlü yedim ikisinede çok az yağ kattım.

selam kızlar oglen zeytın yaglı yesıl fasulye yedım dısarı cıktım 45 dk yurudum sonra carsıdaydım galata yedım cok acıkmıstım bır avuc fıstık yedım kucuk acuk ama
sımdı bır tabak daha zeytın yaglı fasulye yedım genede acım beynnıme ac degılım dıyorum basarabılırsem boyle yatıcam bugun yesıl cayımı fılanda cok guzel ıctım platesımıde yaptım superım vallaha kendımı taktır ettım

ne magazasiydi ki canim ben karamandan cikali 15 sene oldu ama yine de bilirim herhalde ahh canim benim simdi tam dikkat istedikleri zaman ee cocuklar düse kalka büyüyor iste

sizler nasilsiniz arkadaslar yeni isten geldim ve ev isi yapacam ara ara ugraririm dün aksam ben burdaydim ama kimsecikler yoktu

gelmıyomusun karamana artık hıc 15 sene cok uzun olmus cok degıstı karaman eger hıc gelmedıysen tanıyamıya bılırsın yanı kot mazasıydı bızımkı

baharcım, karamanlım, güzelim, melankolim (başka hasta olan varmıydı hatırlayamadım kusura bakmayın) daha iyimisiniz iyileştinizmi?

güzelim bir an önce bilgisayarını toparlayıp aramıza dön bekliyoruz canım.

adcım doğumgünün kutlu olsun geçmeşi okuyamadığım için kaçırmışım kusura bakma, nice nice yıllara. Arka dişler zor çıkıyor sanırım, inşallah bir an önce kurtulur. Melisin tahlillerini aldım yarın götüreceğim doktora kalsiyumu fazlaymış nedense, süt içmez, yoğurt yemez neden analamadım bakalım CADIARZU

kızlar hepinize teşekkürler dişimize çok sevimdim sormayın kutlama yaparız artık adcım :) Karamanlım çok geç kaldık sorma. Acıbiberim sizinkiler de çıkar yakında bizimki gibi gecikmez hiç bir bebişin :) Nachtigall canım ilk bne gördüm babasına gösterdim ortak mont aldık kışlığını :) Dedesine hiç görmemiş gibi yaptık ilk sen gördün dedik ama kanmadı sanırım bakalım hediye gelecek mi :))

[
Arkadaşlar bu yarışmaya nasıl katılınıyor acaba? Bende katılabilir miyim mesela?

canım cuma yarışmasına katılmak isteyenler topiğine yazıyorsun ihtiyacı olan takım seninle iletişime geçer. Bizim yeri,miz yok maalesef. Sağlıklı zayıflamalar.

kızlar ne kdar dersim olduğunu biliyorsunuz 4te bitti dersim koşa koşa geldim dişçiye bugün randevum vardı dişimi çektirdim, şu an ağrım var biraz 3 saat birşey yemeyeceğim o saatten sonrada yemem zaten. Çok dengesixz beslendim bugün vakitsizlikten. Sabah geç uyanışım simit yedim yolda öğlen hiçbir şey yiyemedim dişçi öncesi yani 5.30 da sandviç döner yedim o kadar. Günü kapattım.

askitocum makyajını yapmışsın sen de merak ettim nasıl oldun diye kendini çok yaşlandıramamışsındır sanırım çok güzerl bir yüzün var çünkü. Takip edeceğim meraktayım. Topiğindeki makyajlara da bayıldım harikasın. Kursa mı gidiyorsun, yoksa sadece yetenek mi?

ii akşamlar kızlar hala memleketteyim
kilo almadım vermedim bu da fena değil
geçmişi okuyamadım sadece sanırım adın doğum günüymüş canım nice yıllara ...herşey gönlünce olsun

selam kızlar oglen zeytın yaglı yesıl fasulye yedım dısarı cıktım 45 dk yurudum sonra carsıdaydım galata yedım cok acıkmıstım bır avuc fıstık yedım kucuk acuk ama
sımdı bır tabak daha zeytın yaglı fasulye yedım genede acım beynnıme ac degılım dıyorum basarabılırsem boyle yatıcam bugun yesıl cayımı fılanda cok guzel ıctım platesımıde yaptım superım vallaha kendımı taktır ettım

alkisalkisalkis

Melisin tahlillerini aldım yarın götüreceğim doktora kalsiyumu fazlaymış nedense, süt içmez, yoğurt yemez neden analamadım bakalım CADIARZU

kızlar hepinize teşekkürler dişimize çok sevimdim sormayın kutlama yaparız artık adcım :) .

canım seni emiyorya hala ondandır büyük ihtimalle.
evet kutlama fikri süper hatta sırf bunun için bi buluşma ayarlayalım:dance:

bende akşam yemeğinden sonra bi pikolata kaçamağı yaptım.napim artık fıstıklı çikolatalardan pikolataya kadar düştüm benim gibi tatlıkolik biri için büyük bi başarı :)
sonrada iki fincan yeşil çay içtim.

sabah kahvaltı öğlen bezelya pilav akşam yarım kumpir yedim.sizlerle yazışmak isterdim ama çookk yorgunum...:gitme:

Gününüz aydın olsun, sağlıklı beslenme ile geçsin kızlar.
Kahvaltı yaptım. Bugün bir değişiklik var: 2 dilim ekmek, 1 parça peynir, 3 dilim ince tavuk salam (3 ince tavuk salam=1 parça peynir), kahve. Midem bayram yapıyoooo alkisalkisalkis

Back
X