Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba fıstıklar a.s.
kahvaltı bir domates,bir salatalık,bi kk. peynir,iki zeytin,bi dilim ekmek
öğlen bir etiform bir fincan şekersiz nescafe
akşamada çok az yağlı türlü yapmayı düşünüyorum.
sanada merhaba hayatım. umarım iyisindir.gencizacım canım çok az yiyorsun,maşallah sanırım acıkmıyorsun ama ara öğün falan yapsan iyi olmazmı hayatım. hani ne olur ne olmaz. :uhm:merhaba fıstıklar a.s.
kahvaltı bir domates,bir salatalık,bi kk. peynir,iki zeytin,bi dilim ekmek
öğlen bir etiform bir fincan şekersiz nescafe
akşamada çok az yağlı türlü yapmayı düşünüyorum.
Merhaba kızlar,
Geçmişi şimdi okudum. Umarım kimseyi atlamam. Atlarsam şimdiden özür.
Adcım, geçmiş doğum günün kutlu olsun. İyi ki doğdun. Doğum gününde bozmayacaksın rejimi de ne zaman bozacaksın? İyi etmişsin. Canım, inşallah oğluşunun da keyfi (doğal olarak senin keyfin ne uyku düzenin) düzelmiştir. Diş çıkarma zor sanırım. Bi de grip denk gelirse...
Meliscim, tebrikler, kızının dişi çıkmış. İlk sen mi gördün? Kim hediye alacak diye soruyorum a.s Yarın okulun yok diye hatırlıyorum. Dünün ve bugünün yorgunluğunu atarsın :)
Kızlar, bugün sabah standart 2 dilim ekmek, 2 parça peynir, kahve
Öğleye doğru standart 1 pk etiform, 1 light süt
Öğlen kabak, ayran, 1 dilim ekmek
Şu ana kadar 1.5 lt su ve 1 bardak yeşil çay.
sagol canım ben yunus kent mahallesınde sarı cıcek parkı var bılıyomusun bılmıyorum onun yakınlarında oturuyorum eskıden magzamız vardı carsıda burda herkes bırbırını tanır bılırsın bızıde bılırler belkı hatırlarsın beledıye iş hanın altında kösedeydı magzamız.kızım 11 aylık cok hızlı zaten o yuzden gelıyo basına ne gelırse 9 aylıkken baslamıstı yurumeye sımdı kosmaya calısıyo basarılı olamayınca boyle kazalar yasıyoruz sıksık
canım çok teşekkürederim.bir yaşı daha bitirdik. yedim gitti.sonucunu görcez artık.klava: canım,oğlum daha düzelmedi. hala birazcık gribi var. en önemlisi dişleri çıkasıya kadar zorlanıcaz sanırım. fazla yıpratmasa yavrumuda ben uykusuzluğa razıyım. :1no2: çok nazlı oldu.ama ne yapayım o kadar masum,okadar sevimliki kıyamıyor insan. Şeniz
Ne zor şey annelik değil mi! Herşeye razı geliyor insan, yeter ki evladı iyi olsun. Umarım, kısa zamanda toparlar bebişin kendini, tabi diş çıkarma süreci biraz uzun olacak. Kolay gelsin adcım sana da bebeğine de:)
canım sende gayet dengeli ve az besleniyorsun. sanırım bu hafta yine sizler sayesinde dereceye gireceğiz.vereliniortak
Çok sağol adcım, dün yazdan beri giyemediğim eteğimi giydim. Biraz kalçalardan sıktı tabi. Ama giyilecek şekle geldi sanırım. Sevindim, gittim çorap aldım -tatlicadiarzu- Farklı gimek için. Bu hafta 2-3 gün spor yapamayacağı. Regl oldum. Aslında iyi oldu. Çok gergindim. Sanırım geçen haftadan beri eşimle atışmalarımızın sebebi regl öncesi sıkıntıymış, yani benmişim.Canım, hep beraber vereceğiz bu kiloları :1hug:
ne magazasiydi ki canim ben karamandan cikali 15 sene oldu ama yine de bilirim herhalde ahh canim benim simdi tam dikkat istedikleri zaman ee cocuklar düse kalka büyüyor iste
sizler nasilsiniz arkadaslar yeni isten geldim ve ev isi yapacam ara ara ugraririm dün aksam ben burdaydim ama kimsecikler yoktu
Arkadaşlar bu yarışmaya nasıl katılınıyor acaba? Bende katılabilir miyim mesela?
selam kızlar oglen zeytın yaglı yesıl fasulye yedım dısarı cıktım 45 dk yurudum sonra carsıdaydım galata yedım cok acıkmıstım bır avuc fıstık yedım kucuk acuk ama
sımdı bır tabak daha zeytın yaglı fasulye yedım genede acım beynnıme ac degılım dıyorum basarabılırsem boyle yatıcam bugun yesıl cayımı fılanda cok guzel ıctım platesımıde yaptım superım vallaha kendımı taktır ettım
Melisin tahlillerini aldım yarın götüreceğim doktora kalsiyumu fazlaymış nedense, süt içmez, yoğurt yemez neden analamadım bakalım CADIARZU
kızlar hepinize teşekkürler dişimize çok sevimdim sormayın kutlama yaparız artık adcım :) .