Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

CANIM GEÇEN Bİ KONUŞMAMIZ OLDUDAA EBRU ŞALLI GİBİ OLmamı istiyomuş biraz aslında çok üzükldüm
canım şimdi son günlerde kıskandığımızı söyleselerde ben o kadın kadar zayıf olmak istemem yaa :(( gerçekten kemikleri çıkıyo ama ebru şallının 4 kilo fazla şeklinde olmayı bende çok isterim
eşin sadece seni sinir etmiş belki işe yarar ne dersin??

vericem vericem gidecek bu kilolar bende 6 öğün ve yürüyüş yapmayı planlıyorum evde yürüyecem bakalım
canım ben verdikten sonra sen kesin verirsin...
seni çok azimli gördüm... sürekli bu şekilde görmek istiyorum seni...

Tatlım öyle bir hisse neden kapıldın ki?

Canım belkide eşin seni hırslandırmak için öyl demiş olabilir.Benimde nişanlım göbeğimi çok tatktığım dönemde bana göbeğe bak diye dalga geçerdi benimle.Ben o lafını duyduktan sonra göbeğimden kurtuldum.Çünkü bende senin gibi aynı hisse kapılmıştım.Ve sonradan bana açıkladı,senin hırslı yapından dolayı sana böyle bişey dedim.Çok moralini bozuyordun bu yüzden böyle dedim ve sende azmedip verdin kilonu dedi.Önemli olan senin mutlu olman dedi.

evet canım bizim en hassas duygularımızı ve hırslarımızı çok ii biliyorlar...
şimdi tekrar vereceksin ama sağlığına dikkat ederek

selammm

melezyit üzma kendini sakinn .. hep beraber kurtulcaz su lanet kilolardannn:teytey:

bende sabah cikolata cips yedim biraz.. rgl dönemimdeyim.. sabahta 700 gram fazla ciktim cok üzüldüm bende..
sabah öyle yiyince ögleni bi kase corn flakes ile gecirdim.
aksamada hafif bititirsem kendimle gurur duyacagim..

merhaba kızlar a.s.
kahvaltı olarak gofret yedim :(
öğlen bi fincan nescafe,bi paket diyet bisküvi
ikindi bi bardak light süt bi dilim labneli uno
akşam daha belli değil.

bu arada bir saat kadarda yürüyüş yaptım.

bende ebru şallı kadar zayıf olmak istemem.ne öyle iskelet gibi.58-60 arası olsam dünyanın en güzel kadını gibi hissedicem kendimi :))

melyezit cim üzülme canım ya bence de eşin seni sinir etmek için söylemiştir ama sende ona inat ver kiloları yanlız ebru şanlı sadece kemik o kadar olma hep birlikte bayrama fit girelim bende çok aldı çok gram gram ver kilo kilo alıyorum hiç adil değil ama neyse vereceğiz inş birbirimize destek olalım

okudum ama unuttum hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun aman dikkat kızlar
yediklerimi de yazayım
öğle 3 kaşık kereviz yemeği 1tane dolma 1bardak ayran
daha sonra da 1 tane kestane

kızlatr ben çıkıyorum yarun görüşürüz bu arada 3 kayısı 2 litre su birkaç fındık ve minik bir dilim çikolata yedim akşama balık var

kızlar öğlen bişi yemedim sanırım hastalıktan canım istemiyor
akşama mantar çorbası ve pilav var
pilavdan sadece 2 kaşık yemeyi planlıyorum
aşkito çikolata ve cips mi dedin??? sanırım canım sen benim eşimsin ay sonuna kadar.... birbirimize sopa gösterelim :)) umarım akşamı hafif atlatırsın

Merhaba kızlar, yeni geldim eve, yoruldum valla. Kış günleri insan evini çok özlüyor. Dışarısı ayaz. Ev sıcacık... Yeşil çayımı içiyorum şimdi. Bugün 45 gün önce sipariş ettiğim kırlentler gelecekti. Bi arkadaşla organizasyon yapmıştık, okuldan çıkınca gidip alacaktık. Ancak bugüne yetişmemiş!! 45 günde bitirememişler. Tek tek dokuyorlar herhalde.. Biz de heves etmiştik gezeceğiz diye. Bu sebeple eve de gidemedik. Şimdi yediklerimi yazayım: öğleye doğru 1 pk etiform, 1 bardak light süt. 3 saat sonra 5 kuru kayısı. Öğlen 1 kase çorba, 2 parça peynir, 1 dilim ekmek ve ayran. Akşam da yumurtalı fasülye, 1 dilim ekmek ve ayran var menüde. Şu ana kadar kaçamağım olmadı. Sadece su içemedim. Şu ana kadar 1/2 lt içtim. 2 ye tamamlamam lazım.

dosbamm no panik anacum bir yudum bitter cikolata 5 adet cips yedim :)

ama hafifletici sebebimi sölemistim :roflol:

az önce 30 dakka evde egzersiz, disarda 50 dakika yürüdüm 10 dakikada hafif kostum.

sabah malum sey :)
ögle cornflakes
aksamda ispanak yicem ... yani popomu su bilgisayar basindan kaldirip pisire bilirsem :))
(ekmeksiz ve yogurtlu düsünüyorum)

ayrica 0,5 l su ictim :)) hic icmedigim icin bunuda basari saydim gitti :))

dosbik gecmis olsun canim. senin hastaligini atlamisim sanirim.

az önce 30 dakka evde egzersiz, disarda 50 dakika yürüdüm 10 dakikada hafif kostum.

ögle cornflakes
aksamda ispanak yicem ... yani popomu su bilgisayar basindan kaldirip pisire bilirsem :))

baştan miktarlarını da yazsana şekerim opuyorumnanaktan
isimleri bile korkutuyor laelaelaelaelae
benim diyetimde çikolata var zaten ama cips yemeyeli çoook uzun zaman oldu... saol canım hastalığı atlattım sayılır
benimde havalardan dolayı hiç su içesim yok :((

ögle cornflakes

baştan miktarlarını da sölesene şekerim opuyorumnanaktan isimleri bile korkutuyo :kedi:
benim diyetimde çikolata var zaten ama cips yemeyeli çoook oldu :bbo:
saol canım hastalığı atlattım sayılır, bende havalardan su içemiyorum... bi çözüm bulmak lazım

Merhaba kızlar, yeni geldim eve, yoruldum valla. Kış günleri insan evini çok özlüyor. Dışarısı ayaz. Ev sıcacık... Yeşil çayımı içiyorum şimdi. Bugün 45 gün önce sipariş ettiğim kırlentler gelecekti. Bi arkadaşla organizasyon yapmıştık, okuldan çıkınca gidip alacaktık. Ancak bugüne yetişmemiş!! 45 günde bitirememişler. Tek tek dokuyorlar herhalde.. Biz de heves etmiştik gezeceğiz diye. Bu sebeple eve de gidemedik. Şimdi yediklerimi yazayım: öğleye doğru 1 pk etiform, 1 bardak light süt. 3 saat sonra 5 kuru kayısı. Öğlen 1 kase çorba, 2 parça peynir, 1 dilim ekmek ve ayran. Akşam da yumurtalı fasülye, 1 dilim ekmek ve ayran var menüde. Şu ana kadar kaçamağım olmadı. Sadece su içemedim. Şu ana kadar 1/2 lt içtim. 2 ye tamamlamam lazım.

benimde bekledeğim şeyler zamanında olmazsa hemen bozulurum :(( neyse hayırlısı olsun canım...
dışarda olmana rağmen çok güzel yemişsin canım tebrik ederim yine

kızlar merhaba yoğun ve yorucu bir gün daha geride kaldı.

dosbacım iyileştiğine sevindim. Eşler hep sen yapma otur derler ama kendileri de yapmazlar sonra işler birikip yine bize kalır kaydirigubbakcemile
melzeyitim senin eşin ben olayım biz zaten 3 kişiydik bana da eli sopalı bir eş lazım ben çok eli sopalı sayılmam ama idare ediver artık. Ad ve nachtigall siz de 2 kişi olursunuz şekerler.
Canım sen de eşinden Tan Sağtürk'e benzemesini iste. Ayrıca hiç sinirlenme bu seni hırslandırsın.
askitom ben de dün anlamlarda kaldıktan sonra 800 gr fazla çıktım :((( ama cumaya 4 gün var hadi bakalım.
adcım bilemiyorum millet 2-3 çocukla ne yapıyor. Ben ne zaman 2.yi düşünürüm biliyormusun, melis büyüyüp çocuk bakacak duruma gelince kötükedihüso
güzelim sen de iyileştin mi?
nactigall sen de kaçamak yapmamışsın yeni çok azimli gidiyorsun.
emirelcim eşin kardeşceğizin seni en güzel o tırtıklar diye düşündüm.

ben de sabah ve öğleni geçiştirdim abuk şeylerle pek vaktim yoktu.
akşam biraz kıymalı ıspanak az makarna, biraz da patlıcan közlenmiş hepsinden az az yedim.

nactigall sen de kaçamak yapmamışsın yeni çok azimli gidiyorsun.

Teşekkür ederim. Bu çabaya rağmen gıdım gıdım gidiyor ya kilolar!!!
Şimdi yarım litre daha su içtim. Bu saatten sonra 2 lt yi tamamlayabilir miyim bilmiyorum ama 1,5 u tamamlamaya çalışacağım.

ben de sabah ve öğleni geçiştirdim abuk şeylerle pek vaktim yoktu.
akşam biraz kıymalı ıspanak az makarna, biraz da patlıcan közlenmiş hepsinden az az yedim.

Canım, akşam yemeğin çok güzel olmuş. Hem de çok çeşitli kaydirigubbakcemile3
2 kaşık makarna 1 dilim kepekli ekmeğe bedel. Aklında bulunsun opuyorumnanaktan

akşam ne yediğimi yazayım 3kaşık etli kereviz yemeği 1dolma cacık akşamdan önce aktivya yoğurt yedim çocuklara tırtıl kurabiye yaptım şimdi ev miss gibi kokuyor ne yapayım ben şimdi yaa

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz bakalim ben iyiyim
melyezit kuzum takma kafana kendi manken gibi miki senden öyle olmani istiyor benim esim de bana ben seni hic zayif görmedim ki diyor oysaki ben evlendigimde 55 kiloydum erkekler böyle iste
öteki kizlar sizler nasilsiniz kizim hasta yine ya cok kötü öksürüyor dr götürdüm üst solunum yollari enfeksiyon olmus yavrum gece cok kötü oluyor
kizlar bende haberler böyle

Back
X