Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım şimdi son günlerde kıskandığımızı söyleselerde ben o kadın kadar zayıf olmak istemem yaaCANIM GEÇEN Bİ KONUŞMAMIZ OLDUDAA EBRU ŞALLI GİBİ OLmamı istiyomuş biraz aslında çok üzükldüm
canım ben verdikten sonra sen kesin verirsin...vericem vericem gidecek bu kilolar bende 6 öğün ve yürüyüş yapmayı planlıyorum evde yürüyecem bakalım
Tatlım öyle bir hisse neden kapıldın ki?
Canım belkide eşin seni hırslandırmak için öyl demiş olabilir.Benimde nişanlım göbeğimi çok tatktığım dönemde bana göbeğe bak diye dalga geçerdi benimle.Ben o lafını duyduktan sonra göbeğimden kurtuldum.Çünkü bende senin gibi aynı hisse kapılmıştım.Ve sonradan bana açıkladı,senin hırslı yapından dolayı sana böyle bişey dedim.Çok moralini bozuyordun bu yüzden böyle dedim ve sende azmedip verdin kilonu dedi.Önemli olan senin mutlu olman dedi.
yok güzelim ben i oşekilde gaza getiremeyeceğini biliyor o
dosbamm no panik anacum bir yudum bitter cikolata 5 adet cips yedim :)
ama hafifletici sebebimi sölemistim :roflol:
az önce 30 dakka evde egzersiz, disarda 50 dakika yürüdüm 10 dakikada hafif kostum.
sabah malum sey :)
ögle cornflakes
aksamda ispanak yicem ... yani popomu su bilgisayar basindan kaldirip pisire bilirsem :))
(ekmeksiz ve yogurtlu düsünüyorum)
ayrica 0,5 l su ictim :)) hic icmedigim icin bunuda basari saydim gitti :))
dosbik gecmis olsun canim. senin hastaligini atlamisim sanirim.
dosbamm no panik anacum bir yudum bitter cikolata 5 adet cips yedim :)
ama hafifletici sebebimi sölemistim :roflol:
az önce 30 dakka evde egzersiz, disarda 50 dakika yürüdüm 10 dakikada hafif kostum.
sabah malum sey :)
ögle cornflakes
aksamda ispanak yicem ... yani popomu su bilgisayar basindan kaldirip pisire bilirsem :))
(ekmeksiz ve yogurtlu düsünüyorum)
ayrica 0,5 l su ictim :)) hic icmedigim icin bunuda basari saydim gitti :))
dosbik gecmis olsun canim. senin hastaligini atlamisim sanirim.
Merhaba kızlar, yeni geldim eve, yoruldum valla. Kış günleri insan evini çok özlüyor. Dışarısı ayaz. Ev sıcacık... Yeşil çayımı içiyorum şimdi. Bugün 45 gün önce sipariş ettiğim kırlentler gelecekti. Bi arkadaşla organizasyon yapmıştık, okuldan çıkınca gidip alacaktık. Ancak bugüne yetişmemiş!! 45 günde bitirememişler. Tek tek dokuyorlar herhalde.. Biz de heves etmiştik gezeceğiz diye. Bu sebeple eve de gidemedik. Şimdi yediklerimi yazayım: öğleye doğru 1 pk etiform, 1 bardak light süt. 3 saat sonra 5 kuru kayısı. Öğlen 1 kase çorba, 2 parça peynir, 1 dilim ekmek ve ayran. Akşam da yumurtalı fasülye, 1 dilim ekmek ve ayran var menüde. Şu ana kadar kaçamağım olmadı. Sadece su içemedim. Şu ana kadar 1/2 lt içtim. 2 ye tamamlamam lazım.
nactigall sen de kaçamak yapmamışsın yeni çok azimli gidiyorsun.
ben de sabah ve öğleni geçiştirdim abuk şeylerle pek vaktim yoktu.
akşam biraz kıymalı ıspanak az makarna, biraz da patlıcan közlenmiş hepsinden az az yedim.