Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sanırım uzun zamandır diyettesin ve hiç kaçamak yapmadan bu güne kadar geldin... dün ipin ucunu kaçırınca kendini birden tamamen diyetten kopmuş hissettin bence normal...Kızlar, bu saate kadar neler yediğim yazsam mı bilemiyorum. Kahvaltı aynı. 2 dilim ekmek,1 parça peynir, 1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi ve kahve. Öğleye doğru ikram yedim. Hatta bisküviyi ikiye ayırarak sadece içindeki kremayı yedim. Dün akşam 4 içli köfte yedim. Canım çok sıkkın. Bu akşamdan itibaren yeni sayfa açacağıma inanmak istiyorum.
Aşkito, tebrik ediyorum seni. Darısı başımıza...
arkadaşlar tamam herkes istedği gibi katılsın üzerine alınacaklar alınmammış alınmayacaklar alınmış aslında hatam bu yaptığım analizi buraya koymamaktı arkadaşlar aramızda sadece ce deyip kaçanlar var onalra bi uyarıydı sonuçta hepimiz sürekli burda değiliz
melisciğim ben yokum artık başkan yardımcılığını gönüllü devam ettirmek isteyen varsa ki zaten sanada pek yardımım olmadı kendine bi yardımcı seç sen bende boşalan bi yer olursa katılırım yoksa arada bi cee der kaçarım arkadaşım
hayııııırr.melzeyit bir yere gidemezsin hayatım yaa. canım benim illaki yazı yazmak isteyen olacaktır.bunları alınganlık yaptı diye değerlendirme ama. sen yazdın bizde yazacaz tabiki. kaptan melis, sende yardımcı kaptansın hayatım. sizler bizlerin her yazısına kızıp mevkii terkederseniz kaptanla kaptan yardımcısı dayanmaz buraya. ayrıca kaptan yardımsı olarak tabiki buraya uyarı ve bilgi yazıları yazıcan hayatım,kimsenin kızdığını yada alındığını zannetmiyorum been.
geçmiş olsuuuun canım benimvalla gribi atttım da dün gece sabah ezanına kadar hiç uyuyamadım canım nefes alıp verirken göğüs kafesimde ağrı oldu üşüttümmü ince mi çıktım dışarı bilmiyorum bi de ilk defa çarpıntım oldu gece tedirgin oldum biraz ama geçti sonra
hoşgeldin canımahh güzelim var tabi olmaz mııı:çok üzgünüm:
canım dün gelecekti söz vermiştim ancak misafirlerim vardı bütün gün hazırlık yaptım...
sennde dediğin gibi ben hikayemi anlatayım tanımak isteyen arkadaşlara kendimi tanıtayım...
yaşım 24 boyum 1.70 kilom 77 bu gün itibariyle...
esasen zayıf dönemlerim oldu 60 kilo olduğum zamanlarda oldu ancak koruyamadım malesef... vakti zamanında 90 kilodan düştüm. hatta KK da kilo başarı öyküleri fotolarla diye bir başlık vardı orda zayıf halimide görebilirsiniz. a.s gel gelelim 2 senede yavaş yavaş sinsi sinsi aldım tekrardan. olsun aldığımız gibide veririz :lepi: yeni evliyim. cici mamalar yapmayı çokk seviyorum. kocişime süprizler hazırlamayı çokk sebiyorum ama bir yerde dur demeliyim...
dediğim gibi sizi takipteyimm sengözlerimebaksanab
merhaba fıstıklar a.s.
kahvaltıda bir kk. kaşar,yarım domates,iki lokma incir reçeli,1,5 dilim uno
öğlen komşuya çaya gittim orda bikaç çubuk yedim sadece
az öncede bir fincan şekersiz nescafe ve 6 adet kepekli bisküvi
akşam daha belli değil
melzeyitcim ben kendi adıma kk.ya girdiğim zamanlarda ilgilendiğim topiklere eşit zaman ayırmaya çalışıyorum ama bundan sonra buraya daha çok zaman ayırmaya çalışacağım.emeğin ve uyarın için teşekkür ederim canım.opuyorumnagnaktan
yarın sabah gidiyoruz kızlar hakkınızı helal edin.:gitme:özellikle ferda ve melzeyit.inşallah 15 inde dahada incelmiş olarak yazarım size.:icecream:
Bu akşam artık yemek yemeyeyim değil mi!!!
Bu akşam artık yemek yemeyeyim değil mi!!!
canım sanırım uzun zamandır diyettesin ve hiç kaçamak yapmadan bu güne kadar geldin... dün ipin ucunu kaçırınca kendini birden tamamen diyetten kopmuş hissettin bence normal... ben diyetisyenimden böyle çok sıkıldığım zaman bi gün istediğim kadar yemek yemek için izin istiyorum ve o da verdi saolsun... tabiibu 2 defa oldu ama benim toparlanmamı sağladı motivasyon oldu sende deneyebilirsin belki daha çabuk toparlarsın kaldığın yerden devam :))
dengeni bozmadan meyve ile geçiştirebilirsin canım
çok acıkırsam meyve yiyebilir veya süt içebilirsin bence..
canııım üşüttmüşsün sen hayatım. benimde öyle olur bazen dikkat etmediğim zaman hemen üşütüveririm. sakın hırkasız ceketsiz çıkma hayatım.çorap muhakkak giy. takımcığım hepimize diyorum. sıkı giyinin,aman hava açtı diye sizde açılıp saçılmayın. kurtulalım şu hastalıklardan yaw.lmaz:
![]()
ahh güzelim var tabi olmaz mııı:çok üzgünüm:
canım dün gelecekti söz vermiştim ancak misafirlerim vardı bütün gün hazırlık yaptım...
sennde dediğin gibi ben hikayemi anlatayım tanımak isteyen arkadaşlara kendimi tanıtayım...
yaşım 24 boyum 1.70 kilom 77 bu gün itibariyle...
esasen zayıf dönemlerim oldu 60 kilo olduğum zamanlarda oldu ancak koruyamadım malesef... vakti zamanında 90 kilodan düştüm. hatta KK da kilo başarı öyküleri fotolarla diye bir başlık vardı orda zayıf halimide görebilirsiniz. a.s gel gelelim 2 senede yavaş yavaş sinsi sinsi aldım tekrardan. olsun aldığımız gibide veririz :lepi: yeni evliyim. cici mamalar yapmayı çokk seviyorum. kocişime süprizler hazırlamayı çokk sebiyorum ama bir yerde dur demeliyim...
dediğim gibi sizi takipteyimm sengözlerimebaksanab
merhaba fıstıklar a.s.
kahvaltıda bir kk. kaşar,yarım domates,iki lokma incir reçeli,1,5 dilim uno
öğlen komşuya çaya gittim orda bikaç çubuk yedim sadece
az öncede bir fincan şekersiz nescafe ve 6 adet kepekli bisküvi
akşam daha belli değil
melzeyitcim ben kendi adıma kk.ya girdiğim zamanlarda ilgilendiğim topiklere eşit zaman ayırmaya çalışıyorum ama bundan sonra buraya daha çok zaman ayırmaya çalışacağım.emeğin ve uyarın için teşekkür ederim canım.opuyorumnanaktan
yarın sabah gidiyoruz kızlar hakkınızı helal edin.:gitme:özellikle ferda ve melzeyit.inşallah 15 inde dahada incelmiş olarak yazarım size.:icecream:
Adcım, sanırım kendime geldim. Aslında bir şey yok. Herşey iki gün önce yediğim tavuk dönerle başladı. Beyaz ekmeği nasıl özlemişim anlatamam. Dün akşamüstü de diyetisyeni aradım. Kaçırdıklarımı (siz de biliyorsunuz. Netice itibari ile içtiğim sudan haberiniz oluyor) anlattığımda çok kaçırmışsın dedi. Orada zaten çöktüm. En küçük kaçırmam bile olay oluyor. Diyorum ya, nazi subayı. Ondan sonra akşam dengem bozuldu. Spor yaparken ilk defa yarıda kestim. Buzluktan içli köfteleri çıkardım. Sabah, moralim çok bozuktu. Öğleye doğru iyice sıkıldım. Ve öğleden sonra çok üzgünüm ama bir kumpir yedim. Bilmiyorum sorun ne? Üstelik hiç de beğenmedim. İyi yapamamışlar gibi geldi.Ama buna rağmen yedim. Sabah yediğim ikramdan da zevk almadım. Ancak, şundan eminim: kumpiri yedikten sonra midem çok kötü oldu. Dik duramıyorum. Mide fesadı bu mu acaba? Galiba, şimdi iyiyim. Adcım, bu hafta çok kötü bir ortaktım. Kusuruma bakma. Bir daha olmayacak. Belki de sorun bu aralar yorgun olmamdı. Hırsımı yemekten aldım. Sanrım, daha iyiyim. Kaldığım yerden devam edeceğim.
Sağol canım. Kumpirden sonra düzeldim galiba 
geçmiş olsuuuun canım benim
bizi çok korkuttular en ufak şikyetimizde korkar oldu gripten
tabii sende çarpıntı olmuş dikkat et sıkı giyin
çok teşekkür ederim canıma.s. tek derdim kızım aslında inşallah hastalıksız kazasız belasız döneriz.
valla kızlar eğer sitem edilecekse bende yapayım bir arkadaştan belki 2 belki 3 kez özelden si,te ismi istedim kimse umursamadı bazen kendimi dışlanmış hissediyorum kendi kendime konuşuyorum evet bu aralar çok sık giremiyorum ama ben sadece zayıflama değil arkadaşlık ta yapıyoruz zannedip kendimi kandırı yormuşum veya eskiden öğleydi gerçekten bu siteye öyle zor zamanımda katılmıştım ki benim diyet grubum değil canım dostlarım vardı bana destek oluyolardı peki gidilmesi gerekiyorsa giderim ama gerçekten çok üzüldüm şimdi arkadaşlarımdediklerim benim gitmemi istiyor demek ki ben yanlış bilmişim
bence de askito bu topiginin bombasi,iyiki o var bize de biraz hiz veriyor.aşkitocum azmine hayran kaldım,şaşırdım,maşallah maşallah maşallah.a.s.
öğle yemeği olarak 1 tabaktan fazla sadece ıspanak yedim. cokacimcoook
bence de askito bu topiginin bombasi,iyiki o var bize de biraz hiz veriyor.
canim dr gittik bebegimin cilti problemli hep bisy cikiyor,bu sefer aylardir kendinden kendiden gecen kirmizi dokuntuler tekrar cikti.bebek dr muz cozemedigi icin cilt dr gorurduk,kan alindi bir kac test yapilcak,sonucu yarin alacaz,bakalim bu sefer ne diyecekler.sordugun icin tesekkurler.
bence de askito bu topiginin bombasi,iyiki o var bize de biraz hiz veriyor.
canim dr gittik bebegimin cilti problemli hep bisy cikiyor,bu sefer aylardir kendinden kendiden gecen kirmizi dokuntuler tekrar cikti.bebek dr muz cozemedigi icin cilt dr gorurduk,kan alindi bir kac test yapilcak,sonucu yarin alacaz,bakalim bu sefer ne diyecekler.sordugun icin tesekkurler.