Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar, bu saate kadar neler yediğim yazsam mı bilemiyorum. Kahvaltı aynı. 2 dilim ekmek,1 parça peynir, 1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi ve kahve. Öğleye doğru ikram yedim. Hatta bisküviyi ikiye ayırarak sadece içindeki kremayı yedim. Dün akşam 4 içli köfte yedim. Canım çok sıkkın. Bu akşamdan itibaren yeni sayfa açacağıma inanmak istiyorum.

Aşkito, tebrik ediyorum seni. Darısı başımıza...
canım sanırım uzun zamandır diyettesin ve hiç kaçamak yapmadan bu güne kadar geldin... dün ipin ucunu kaçırınca kendini birden tamamen diyetten kopmuş hissettin bence normal...
ben diyetisyenimden böyle çok sıkıldığım zaman bi gün istediğim kadar yemek yemek için izin istiyorum ve o da verdi saolsun... tabiibu 2 defa oldu ama benim toparlanmamı sağladı motivasyon oldu sende deneyebilirsin belki daha çabuk toparlarsın kaldığın yerden devam :))

arkadaşlar tamam herkes istedği gibi katılsın üzerine alınacaklar alınmammış alınmayacaklar alınmış aslında hatam bu yaptığım analizi buraya koymamaktı arkadaşlar aramızda sadece ce deyip kaçanlar var onalra bi uyarıydı sonuçta hepimiz sürekli burda değiliz

melisciğim ben yokum artık başkan yardımcılığını gönüllü devam ettirmek isteyen varsa ki zaten sanada pek yardımım olmadı kendine bi yardımcı seç sen bende boşalan bi yer olursa katılırım yoksa arada bi cee der kaçarım arkadaşım

canım ltfn böle düşünme sen kaptan yardımcımızsın...
tabii ki uyaracaksın
burda kurallar var ve uymalıyız ve bazen de uyarılmamız lazım
lütfen gitme lafını eme bile
arkadaşlar bence anlayışla karşılacaklar
hayııııırr.melzeyit bir yere gidemezsin hayatım yaa. canım benim illaki yazı yazmak isteyen olacaktır.bunları alınganlık yaptı diye değerlendirme ama. sen yazdın bizde yazacaz tabiki. kaptan melis, sende yardımcı kaptansın hayatım. sizler bizlerin her yazısına kızıp mevkii terkederseniz kaptanla kaptan yardımcısı dayanmaz buraya. ayrıca kaptan yardımsı olarak tabiki buraya uyarı ve bilgi yazıları yazıcan hayatım,kimsenin kızdığını yada alındığını zannetmiyorum been.

sana katılıyorum canım

valla gribi atttım da dün gece sabah ezanına kadar hiç uyuyamadım canım nefes alıp verirken göğüs kafesimde ağrı oldu üşüttümmü ince mi çıktım dışarı bilmiyorum bi de ilk defa çarpıntım oldu gece tedirgin oldum biraz ama geçti sonra
geçmiş olsuuuun canım benim
bizi çok korkuttular en ufak şikyetimizde korkar oldu gripten
tabii sende çarpıntı olmuş dikkat et sıkı giyin

ahh güzelim var tabi olmaz mııı:çok üzgünüm:

canım dün gelecekti söz vermiştim ancak misafirlerim vardı bütün gün hazırlık yaptım...

sennde dediğin gibi ben hikayemi anlatayım tanımak isteyen arkadaşlara kendimi tanıtayım...

yaşım 24 boyum 1.70 kilom 77 bu gün itibariyle...
esasen zayıf dönemlerim oldu 60 kilo olduğum zamanlarda oldu ancak koruyamadım malesef... vakti zamanında 90 kilodan düştüm. hatta KK da kilo başarı öyküleri fotolarla diye bir başlık vardı orda zayıf halimide görebilirsiniz. a.s gel gelelim 2 senede yavaş yavaş sinsi sinsi aldım tekrardan. olsun aldığımız gibide veririz :lepi: yeni evliyim. cici mamalar yapmayı çokk seviyorum. kocişime süprizler hazırlamayı çokk sebiyorum ama bir yerde dur demeliyim...
dediğim gibi sizi takipteyimm sengözlerimebaksanab
hoşgeldin canım
bilemez miyim cicim aylarını Allah mutluluğunu daim etsin bende 15 kilo aldım bu cicim aylarında :)) benim cicim aylarım uzun sürd sanırım
hemen kilocuklarından kurtulman dileğiyle

merhaba fıstıklar a.s.

kahvaltıda bir kk. kaşar,yarım domates,iki lokma incir reçeli,1,5 dilim uno
öğlen komşuya çaya gittim orda bikaç çubuk yedim sadece
az öncede bir fincan şekersiz nescafe ve 6 adet kepekli bisküvi
akşam daha belli değil

melzeyitcim ben kendi adıma kk.ya girdiğim zamanlarda ilgilendiğim topiklere eşit zaman ayırmaya çalışıyorum ama bundan sonra buraya daha çok zaman ayırmaya çalışacağım.emeğin ve uyarın için teşekkür ederim canım.opuyorumnagnaktan

yarın sabah gidiyoruz kızlar hakkınızı helal edin.:gitme:özellikle ferda ve melzeyit.inşallah 15 inde dahada incelmiş olarak yazarım size.:icecream:

güle güle git güle güle gel canım yolun açık olsun
özel şeyleri ye ama çok değil :))

Bu akşam artık yemek yemeyeyim değil mi!!!

dengeni bozmadan meyve ile geçiştirebilirsin canım

canım sanırım uzun zamandır diyettesin ve hiç kaçamak yapmadan bu güne kadar geldin... dün ipin ucunu kaçırınca kendini birden tamamen diyetten kopmuş hissettin bence normal... ben diyetisyenimden böyle çok sıkıldığım zaman bi gün istediğim kadar yemek yemek için izin istiyorum ve o da verdi saolsun... tabiibu 2 defa oldu ama benim toparlanmamı sağladı motivasyon oldu sende deneyebilirsin belki daha çabuk toparlarsın kaldığın yerden devam :))

Doğrusun canım. Sıkılmış olabilirim. Ben diyetisyenimden böyle bir izin isteyemem. Yediğim fazladan 1 dilim ekmeğin bile hesabını soruyor. Ama, izinsiz de olsa ne istediysem yedim kaydirigubbakcemile3
Dediğin gibi motivasyonum yerine geliyor. Şimdi, bineyim ben şu bisiklete. İpin ucu kaçmasın...

dengeni bozmadan meyve ile geçiştirebilirsin canım

çok acıkırsam meyve yiyebilir veya süt içebilirsin bence..

Sağolun kızlar, yatmadan önce acıkırsam süt ya da meyve yiyeyim kaydirigubbakcemile5

canııım üşüttmüşsün sen hayatım. benimde öyle olur bazen dikkat etmediğim zaman hemen üşütüveririm. sakın hırkasız ceketsiz çıkma hayatım.çorap muhakkak giy. takımcığım hepimize diyorum. sıkı giyinin,aman hava açtı diye sizde açılıp saçılmayın. kurtulalım şu hastalıklardan yaw. :olmaz: kaydirigubbakcemile4

o kadar dengesiz ki havalar bi açıp bi kapanıyo sıcak ortamdan soğuk ortamlara geçmek de tetikliyo bunu dikkat etmeye çalışıyorum canım ıhlamur gibi bişey içicem biraz yumuşatsım diye boğazımı

ahh güzelim var tabi olmaz mııı:çok üzgünüm:

canım dün gelecekti söz vermiştim ancak misafirlerim vardı bütün gün hazırlık yaptım...

sennde dediğin gibi ben hikayemi anlatayım tanımak isteyen arkadaşlara kendimi tanıtayım...

yaşım 24 boyum 1.70 kilom 77 bu gün itibariyle...
esasen zayıf dönemlerim oldu 60 kilo olduğum zamanlarda oldu ancak koruyamadım malesef... vakti zamanında 90 kilodan düştüm. hatta KK da kilo başarı öyküleri fotolarla diye bir başlık vardı orda zayıf halimide görebilirsiniz. a.s gel gelelim 2 senede yavaş yavaş sinsi sinsi aldım tekrardan. olsun aldığımız gibide veririz :lepi: yeni evliyim. cici mamalar yapmayı çokk seviyorum. kocişime süprizler hazırlamayı çokk sebiyorum ama bir yerde dur demeliyim...
dediğim gibi sizi takipteyimm sengözlerimebaksanab

hoşgeldin canım a.s. tebrik ederim ayrıca daha önce o kadar kilo verdiysen şimdi vermen gereken daha az bence başarırsın yerimseniben

merhaba fıstıklar a.s.

kahvaltıda bir kk. kaşar,yarım domates,iki lokma incir reçeli,1,5 dilim uno
öğlen komşuya çaya gittim orda bikaç çubuk yedim sadece
az öncede bir fincan şekersiz nescafe ve 6 adet kepekli bisküvi
akşam daha belli değil

melzeyitcim ben kendi adıma kk.ya girdiğim zamanlarda ilgilendiğim topiklere eşit zaman ayırmaya çalışıyorum ama bundan sonra buraya daha çok zaman ayırmaya çalışacağım.emeğin ve uyarın için teşekkür ederim canım.opuyorumnanaktan

yarın sabah gidiyoruz kızlar hakkınızı helal edin.:gitme:özellikle ferda ve melzeyit.inşallah 15 inde dahada incelmiş olarak yazarım size.:icecream:

şimdiden iyi yolculuklar canım :1hug:

Adcım, sanırım kendime geldim. Aslında bir şey yok. Herşey iki gün önce yediğim tavuk dönerle başladı. Beyaz ekmeği nasıl özlemişim anlatamam. Dün akşamüstü de diyetisyeni aradım. Kaçırdıklarımı (siz de biliyorsunuz. Netice itibari ile içtiğim sudan haberiniz oluyor) anlattığımda çok kaçırmışsın dedi. Orada zaten çöktüm. En küçük kaçırmam bile olay oluyor. Diyorum ya, nazi subayı. Ondan sonra akşam dengem bozuldu. Spor yaparken ilk defa yarıda kestim. Buzluktan içli köfteleri çıkardım. Sabah, moralim çok bozuktu. Öğleye doğru iyice sıkıldım. Ve öğleden sonra çok üzgünüm ama bir kumpir yedim. Bilmiyorum sorun ne? Üstelik hiç de beğenmedim. İyi yapamamışlar gibi geldi.Ama buna rağmen yedim. Sabah yediğim ikramdan da zevk almadım. Ancak, şundan eminim: kumpiri yedikten sonra midem çok kötü oldu. Dik duramıyorum. Mide fesadı bu mu acaba? Galiba, şimdi iyiyim. Adcım, bu hafta çok kötü bir ortaktım. Kusuruma bakma. Bir daha olmayacak. Belki de sorun bu aralar yorgun olmamdı. Hırsımı yemekten aldım. Sanrım, daha iyiyim. Kaldığım yerden devam edeceğim.

Sağol canım. Kumpirden sonra düzeldim galiba 

canım bu kadar özleme bence çünkü dönüşümlü olarak yenildiğinde bir zararı olmadığını okumuştum üstelik her gün kepek ekmeği yemek saçları döküyormuş bir gün kepek ekmeği bir gün normal ekmek yiyin diyordu ben de çok dikkat etmiyorum genelde ekmeğim varken kepek ekmeğimden yiyorum ama eğer eve alınan ekmek çok tazeyse ve canım istediyse 1 ya da 2 dilim ondan yiyorum ki gözüm kalmasın ve bıkıp bırakmayayım

geçmiş olsuuuun canım benim
bizi çok korkuttular en ufak şikyetimizde korkar oldu gripten
tabii sende çarpıntı olmuş dikkat et sıkı giyin

saol tatlım hakkaten artık en ufak bir soğuk algınlığında korkar olduk şu salgın bir an önce bitsede hepimiz bi rahat etsek

valla kızlar eğer sitem edilecekse bende yapayım bir arkadaştan belki 2 belki 3 kez özelden si,te ismi istedim kimse umursamadı bazen kendimi dışlanmış hissediyorum kendi kendime konuşuyorum evet bu aralar çok sık giremiyorum ama ben sadece zayıflama değil arkadaşlık ta yapıyoruz zannedip kendimi kandırı yormuşum veya eskiden öğleydi gerçekten bu siteye öyle zor zamanımda katılmıştım ki benim diyet grubum değil canım dostlarım vardı bana destek oluyolardı peki gidilmesi gerekiyorsa giderim ama gerçekten çok üzüldüm şimdi arkadaşlarımdediklerim benim gitmemi istiyor demek ki ben yanlış bilmişim

valla kızlar eğer sitem edilecekse bende yapayım bir arkadaştan belki 2 belki 3 kez özelden si,te ismi istedim kimse umursamadı bazen kendimi dışlanmış hissediyorum kendi kendime konuşuyorum evet bu aralar çok sık giremiyorum ama ben sadece zayıflama değil arkadaşlık ta yapıyoruz zannedip kendimi kandırı yormuşum veya eskiden öğleydi gerçekten bu siteye öyle zor zamanımda katılmıştım ki benim diyet grubum değil canım dostlarım vardı bana destek oluyolardı peki gidilmesi gerekiyorsa giderim ama gerçekten çok üzüldüm şimdi arkadaşlarımdediklerim benim gitmemi istiyor demek ki ben yanlış bilmişim

canım olur mu öyle şey kimse kimsenin gitmesini istememiştir burada hepimiz en yakınımızdakilere bile anlatamadığımız şeyleri paylaşıyoruz zor zamanlarımızda destek oluyoruz birbirimize bu konuyu melzeyitede konuşursun ve ortada bir yanlış anlaşılma falan varsa düzelir inşallah

aşkitocum azmine hayran kaldım,şaşırdım,maşallah maşallah maşallah. :nazar: a.s.

öğle yemeği olarak 1 tabaktan fazla sadece ıspanak yedim. cokacimcoook
bence de askito bu topiginin bombasi,iyiki o var bize de biraz hiz veriyor.

canim dr gittik bebegimin cilti problemli hep bisy cikiyor,bu sefer aylardir kendinden kendiden gecen kirmizi dokuntuler tekrar cikti.bebek dr muz cozemedigi icin cilt dr gorurduk,kan alindi bir kac test yapilcak,sonucu yarin alacaz,bakalim bu sefer ne diyecekler.sordugun icin tesekkurler.

canim dr gittik bebegimin cilti problemli hep bisy cikiyor,bu sefer aylardir kendinden kendiden gecen kirmizi dokuntuler tekrar cikti.bebek dr muz cozemedigi icin cilt dr gorurduk,kan alindi bir kac test yapilcak,sonucu yarin alacaz,bakalim bu sefer ne diyecekler.sordugun icin tesekkurler.

canım çok geçmiş olsun inşallah tahlilleri de temiz çıkar oğluşunun :teselli:

hepinize çok teşekkür ederim kızlar a.s.

burcuözge aramıza hoşgeldin canım,inşallah istediğin kiloya ulaşırsın.boyun 1,70 miş sana şöyle 55-60 arası süper olurr :))
emirelcim bence bi yanlış anlaşılma var kimse kimsenin gitmesini istemiyorki burda hepimiz birbirimize destek için ve daha iyi motive olabilmek için burdayız ve tabiki bu vesile ile güzel dostluklarda kuruluyor güzel paylaşımlar yapılıyor
nachtigal canım senin diyetisyende çok katıymış yaa sonuç itibariyle hepimiz insanız arada ufak kaçamaklar olacak elbette hepimizin nefsi var, gördüğüm kadarıyla sende çok güzel besleniyorsun bi günlük kumpir içli köfteyle hiç bişey olmaz canım.hiç moralini bozma aynen devam et düzenine en kısa zamanda idealine ulaşırsın bu şekilde.
fikriyecim sağol bitanem bende sizi özleyeceğim sanberkede geçmiş olsun umarım ciddi bişey değildir.

geçmiş olsun şeker...inş bir sorun çıkmaz..

amannnn bu nedir 1 günde yaklaşık 8-9 sayfa olmuş 1 sattir falan okuyorum, ama ilk okuduğum yazı nachtigallindi canım sana cevap yazacaktım ama kusura bakma tatlım neye canın sıkıldığını bile unuttum başka konulara daldım.

Kızlar dün melzeyitle özelden konuştuk ve katılımını az tutan kişiler olduğu ve uyarılar yapılması konusunda hemfikir olduk. Ben çok yoğundum ve bunu melzeyit yaptı. Ona yüklenmenize gerek yok.

Şimdi yanlış anlaşılmalar varsa konuşalım düzeltelim. Biz buraya gerilmek için değil gerginliklerimizi atmak sohbet etmek ve keyifle kilo vermek için takılıyoruz. Hepimizin sorumlulukları var evde ve işte. Dolayısıyla tüm vaktimizi burada geçirmemiz mümkün değil. Yeni arkadaşlar için söyliyim ilk aylarıydı bu, zaten zamanla katılımları artacaktır.
Acıbiber ve emirel sizler için de sakın yanlış anlamayın ama sizlerin de katılımlarınız oldukça azdı bu ay bu da zaten motivasyon düşüklüğünüze ve kilo verememenize sebep oldu. Hepimizin kkya girince ilk adresinin burası olması ne demek kafamızdakilerin ilk sırasında kilo vermek olması, aksi ise 2-3-4 sırada olduğunu gösteriyor. Bu demek asla gidin demek değil, uyarılarımızı yapmak zorundayız, canlarım bundan sonra katılımlarınızı toparlarsınız olur biter. Bizler eski arkadaşlarız emirelcim bu lafım özellikle sana hepimizin havada kalan cevap alamadığımız sorup da cevaplanmayan mesajlarımız oluyor bu dışlandığımızı göstememeli vazgeçmeden tekrar tekrar yazacağız. Bir de herkes kendisine cevap yazan kişilere cevap yazıyor genelde. Yani bir kişinin yediklerine yaptıklarına yorum yapmayınca o kişilerde bizlerikine cevap vermiyor doğal olarak. Neyse anlaşıldığımı umuyorum çok uzattım ama anladınız siz onu :)))

Bu takımda kırgınlık küskünlük ve yanlış anlamalar olmasın. Kendi adıma bugün işte beni o kadar yoracak ve gerecek olaylar olduki bir de burada gerginlik hiç istemem. Hiçbiriniz de istemezsiniz, Melzeyitin uyarı mesajını bu kadar büyütmeyin sadece herkes üzerine düşeni yapsın ve yüklenmeyin sivri dilli yerimseniben yardımcıma kaçacak bırakacak beni. Melzeyitim gitmek yok öyle kaçamazsın mezun ol da öyle git kaydirigubbakcemile2.

tabi arkadaşlar demin unutmuşum mesaj sayısı kadar diğer arkadaşlara yazdıklarımız verdiğimiz destek de önemli gencizamın dediği gibi.

acıbiber şuan yazdıklarını okudum sinirim tvan yaptı benim kilolarım seni hiç ilgilendirmez bu bir herkesin sorumlulukları var bu iki başkanımla konuşup alınmış bir karara kırıcı yaklaşmanı olgunlukla karşılamıyorum bu bilmem kaç
ağzımdan çıkacaklara hakim olmak istiyorum ve seni gerekli saygıya davetediyorum

burcuözge hoşgeldin tatlım aramıza.

kızlar unutttum unuttum kim ne yedi ne içti umarım çok kaçamak olmamıştır. Kafam kazan gibi biraz dinleneyim gelirim. Yok gelmezsem uyursam sabah tüm gün buralardayım.

Gencizacım kilonıu söyleyecektin canım. ıyi yolculuklar bu arada.

Back
X