13 ve 14. haftalarda suyu gelip bebeğini kaybeden var mı acaba?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 06EE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

06EE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2008
291
6
118
46
arkadaşlar benim 4 düşüğüm var hepside su gelmesi sonucu ilk 2 sinde 14 haftalıkken su geldi birkaç güne düşük oldu ama son 3 ve 4. gebeliğimde genetik testler felan yapıldı üniversite hastanesinde mthfr homozigot ve aminoasit metabolizma bozukluğu,düz kas antikoru çıktı.diğerlerinden farkı son 2 düşüğün bebeklerim diğerlerinden 1 ay fazla yaşadı ama su yine 14 ve 13. haftalarda geldi susuz 1 ay yaşadı bebeklerim böyle bu durumda olan varmı acaba?

Başın sağolsun arkadaşım. benim 16 haftalık ve 21 haftalık gebeliklerim suyumun gelmesi ile sonlandı. Sebebi enfeksiyon. Ben artık tekrar denememeye karar verdim. O su gelmesi anını ve beğimi kaybetmek istemiyorum artık.

Başın sağolsun arkadaşım. benim 16 haftalık ve 21 haftalık gebeliklerim suyumun gelmesi ile sonlandı. Sebebi enfeksiyon. Ben artık tekrar denememeye karar verdim. O su gelmesi anını ve beğimi kaybetmek istemiyorum artık.

sağol canım enfeksiyonsa tedavisi vardır en azından öyle söyleme bak benim 4 kaybım var.14,14,20hafta 5 günlük ve 17 haftalık ne yapalım.ben umudumu kaybetmedim.sadece sabır....

arkadaşım bir şey sormak istiyorum sana. Bu testler yapıldıktan sonra mthfr homozigot çıkması pıtılaşma sorununa yol açıyor sana clexan falan verdiler mi? Yoksa bu testlerden önce mi yaşamıştın kayıplarını? Yani iğne vurulmana rağmen mi düşürdün omnu merak ettim.
Çünkü geçen gittiğim bir doktor bende de pıhtılaşma olabileceğini ve bu testleri yaptırmamı istedi. Eğe sonuçta birşey çıkarsa clexan verecek ve bununla daha sağlıklı bir gebelik geçirebileceğimi söyledi.

Son düzenleme:
arkadaşım bir şey sormak istiyorum sana. Bu testler yapıldıktan sonra mthfr homozigot çıkması pıtılaşma sorununa yol açıyor sana clexan falan verdiler mi? Yoksa bu testlerden önce mi yaşamıştın kayıplarını? Yani iğne vurulmana rağmen mi düşürdün omnu merak ettim.
Çünkü geçen gittiğim bir doktor bende de pıhtılaşma olabileceğini ve bu testleri yaptırmamı istedi. Eğe sonuçta birşey çıkarsa clexan verecek ve bununla daha sağlıklı bir gebelik geçirebileceğimi söyledi.

merhaba canım son 2 düşüğümde hem 0,3 fraksaparin ve coraspirin kullandım.tabi hamile kalmadan öncesinde coraspirini ve folbiol becozm c de kullandım.hamile kalınca iğneye başlanmıştı.

Anladım canım yni bu ilaçlara gebelikte başlamana rağmen yine suyun geldi :(((
Tamam sağol...

Anladım canım yni bu ilaçlara gebelikte başlamana rağmen yine suyun geldi :(((
Tamam sağol...
evet maalesef yine geldi ama benim tek mthfr homozigot değil aminoasit metabolizma bozukluğu ve düz kas antikoru var rahim filmi ve hisereskopi istedim gerek yok rahimle alakası yok dediler son gittiğim prof bir alternatif rahimağzına dikiş kalmış denemek amaçlı birde o atılsın dedi.asıl gittiğim doktor dikiş çözüm değil dedi.gebe kalınca kortizon vereceğim bu sefer dedi.dediler çok anlayacağın kafamda karıştı içime sinen asıl doktorumla devam edeceğim beni bilen sonuçta bilmiyorum canım dua et
Allah yardımcımız olsun...

Arkadaşım sen çok cesur ve azimli bir kişisin
İnşallah bu sefer yüzün gülecek. Ankara'da mısın sen de? Kime gidiyorsun?

Arkadaşım sen çok cesur ve azimli bir kişisin
İnşallah bu sefer yüzün gülecek. Ankara'da mısın sen de? Kime gidiyorsun?

inşaallah öyleyimdir.sadece sabrediyorum hepimizin yüzü gülsün bu sefer inşaallah..evet Ankara'dayım.
hacettepede prof doktor sinan beksaç 'a gidiyorum.sende mi Ankara'dasın?

benim normal yoldan olmuyor. Timur Gürgan yapmıştı ilk tüpümü. Sonra birsürü başka doktorlara da gittim. Belki kendiliğinden olsaydı ben de tekrar yapardım ama olamıyor işte...

benim normal yoldan olmuyor. Timur Gürgan yapmıştı ilk tüpümü. Sonra birsürü başka doktorlara da gittim. Belki kendiliğinden olsaydı ben de tekrar yapardım ama olamıyor işte...

üzülme canım herşey Allah'ın izniyle ol derse olur inşaallah....

Arkadaslar merhaba benimde 18 haftada suyum geldi ve bebeğimi kaybettim şimdi tekrar tupe başladık cok cok heyecanlıyım acaba sizlere ne oldu bu gecen sürede merak ettim insallah Guzel gelişmeler vardir

ya ben simdi dr geldim bebegimin suyu azalmis ben daha 16 haftadayim her suyu azalan bebek duzelmiyormu iki haftaya gel takip edelim dedi bobrekleri var dedi ama suyu boyle kalirsa alacaklarmis bebegimi farketmedim suyunun gitigini

Arkadaslar merhaba benimde 18 haftada suyum geldi ve bebeğimi kaybettim şimdi tekrar tupe başladık cok cok heyecanlıyım acaba sizlere ne oldu bu gecen sürede merak ettim insallah Guzel gelişmeler vardir

Biz bu topiğe yazalı 11 ay olmuş. Arkadaşım sana umut olmak için yazıyorum. Şu an ben tekrar gebeyim ve bu kez doğal yolla oldu sürriz bir şekilde. Çok şükür 29. haftaya giriyoruz. Bütün gebeliğim boyunca en çok korktuğum şey suyumun gelmesiydi hala da öyle. Ama bu haftaya kadar bile gelebildiğim için hep şükrediyorum. İnşallah daha da ileri haftalara gidebiliriz. Sen de inşallah tüp denemende gebe kalırsın ve sağlıkla zamanında yavruna kavuşursun.

Biz bu topiğe yazalı 11 ay olmuş. Arkadaşım sana umut olmak için yazıyorum. Şu an ben tekrar gebeyim ve bu kez doğal yolla oldu sürriz bir şekilde. Çok şükür 29. haftaya giriyoruz. Bütün gebeliğim boyunca en çok korktuğum şey suyumun gelmesiydi hala da öyle. Ama bu haftaya kadar bile gelebildiğim için hep şükrediyorum. İnşallah daha da ileri haftalara gidebiliriz. Sen de inşallah tüp denemende gebe kalırsın ve sağlıkla zamanında yavruna kavuşursun.[/QUOT
canım çok sevindim hayırlı olsun ben hala bekliyorum araya tayin taşınma girdi sen bana umut oldun inan tedavinde neler oldu yazarsan sevinirim....

ya ben simdi dr geldim bebegimin suyu azalmis ben daha 16 haftadayim her suyu azalan bebek duzelmiyormu iki haftaya gel takip edelim dedi bobrekleri var dedi ama suyu boyle kalirsa alacaklarmis bebegimi farketmedim suyunun gitigini

canım üzülme geçmiş olsun bol bol dinlen sıvı tüketimini artır sol tarafına yat duymuştum

canım üzülme geçmiş olsun bol bol dinlen sıvı tüketimini artır sol tarafına yat duymuştum

ben dun hastaneye yattim bebegimi dusurdum kurtajimi oldum suyu gitmisti bebegimin ve ilk gebeligimdi bebegimi gormek istedim icim acidi agri sanci viz geldi umrumda olmadi gozumden damla yas akmadi bebegimi dusurdum iste bu dunyanin sonu gibi geldi allah sabir versin

ben dun hastaneye yattim bebegimi dusurdum kurtajimi oldum suyu gitmisti bebegimin ve ilk gebeligimdi bebegimi gormek istedim icim acidi agri sanci viz geldi umrumda olmadi gozumden damla yas akmadi bebegimi dusurdum iste bu dunyanin sonu gibi geldi allah sabir versin

başın sağolsun çok üzüldüm aynı şeyleri 4 kez yaşadım seni çok iyi anlarım Allah sabrını veriyor bebeklerimi ben hiç görmedim dayanamam diye zaman en iyi ilaç olur bizlere inşaallah bir gün gelir burdan sevinçlerimizi paylaşırız..

başın sağolsun çok üzüldüm aynı şeyleri 4 kez yaşadım seni çok iyi anlarım Allah sabrını veriyor bebeklerimi ben hiç görmedim dayanamam diye zaman en iyi ilaç olur bizlere inşaallah bir gün gelir burdan sevinçlerimizi paylaşırız..

allah yardimcin olsun seni cok iyi anliyorum diyebilirim dortane bebk kolay degil allah sabrini veriyor haklisin ama bebegimi gorunce dustugunu hisetigim an kimse beni susturamadi olamaz oyle bir aci allahim bir daha kimseye yasatmasin senin sebebini nasil ogrendin suyunun bittigini ben nasil suyunun bitigini cok merak ediyorum hic bir dr soyleyemedi bebegin bobreklerinden yada tikaniklik vardir dendi ama suyu akmadimi ki akinti seklinde sizim sizim sizdi simdi hatirlayinca bunun teshisini nasil koydunuzzzz offf

canım çok sevindim hayırlı olsun ben hala bekliyorum araya tayin taşınma girdi sen bana umut oldun inan tedavinde neler oldu yazarsan sevinirim....

Çok sağol arkadaşım sana ve diğer arkadaşlarımıza biraz da olsa umut olabilmek için yazdım. Daha önceki bebeklerim tüptü bana doğal yolla gebe kalma ihtimalimin hemen hemen hiç olmadığını söylemişlerdi. 3 doktor böyle söyledi. Ben de evlatlık için başvurdum. Çünkü kayıplarım ve yaşadıklarım hem beni hem eşimi öyle yıpratmıştı ki. Bu arada Rabbim mucizemizi gönderdi. Hep korkularla geçirdim haftaları hala da öyle ama bu haftalara ilk kez gelebildim. Bu arada daha önceki gebeliklerimde kullanmamıştım bu gebelikte clexan 0.4 kullandım çünkü bende mthfr bileşik mutasyon (pıhtılaşma) çıktı. onun dışında elevit marincap ve 20. haftadan sonra osteocare isimli ilaçları aldım. 23. haftadan itibaren kasılmalarım olduğu için Magnorm isimli ilacı almaya başladım. Birkaç kutu vajinal fitil (donaxyl) kullandırttılar 1 ay ara ile. Ama en önemlisinin dua etmek ve sabır olduğuna inanıyorum. Tedavi doktorlar ilaçlar hepsi biryere kadar. Umudunuzu ve dualarınızı bırakmadan devam edin arkadaşlarım. İnşallah gelecek haftalarda da sizlerle hayırlı haberlerimizi paylaşırız. Ben hep tüm melek annelerine de dua ediyorum. İnşallah hepimiz için güzel günler gelecek.

Back
X