• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 yaş fark

Deryagullu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
340
161
18
43
Kızlar bu konu arkadaiım için akıl almak için açıldı.
Yakın arkadaşım,32 yaşında.45 yaşında biriyle evlenmeyi planlıyor.ailesi onaylamıyor.ikisinin de çocuğu yok.adam yurt dışında çok hatrı sayılır bi okuldan mezun.plasyik cerrah.kız da öğretmen.ailesini ikna edwmiyor.
Sizce kültür ve yaş farkı sorun yaratır mı? Ailwyi nasıl ikna edebilir?

Yakın arkadaşım,32 yaşında.45 yaşında biriyle evlenmeyi planlıyor.ailesi onaylamıyor.ikisinin de çocuğu yok.adam yurt dışında çok hatrı sayılır bi okuldan mezun.plasyik cerrah.kız da öğretmen.ailesini ikna edwmiyor.
Kültür ve yaş farkı sorun yaratır, ailesini ikna etmesin, yaşına uygun birini bulsun, vazgecsin.

Ikisinin de karakteri kişiliği oturmuştur o yaşta, anlaşabiliyorlarsa neden sorun olsun ki? Kültür farkı önemli, arada uçurum yoksa çözülebilir.

Aileyle bir buluşma ayarlayıp adam akıllı bu konuyu konuşmaları gerek. Mutlaka ikna olacaklardır. Aralarındaki on üç yaşın sorun olacağını düşünmüyorum ama bu demek değil ki her konuda anlaşacaklar. Yaşı birbirine yakın çiftler bile her konuda anlaşamıyor.

Yaş farkı içn bir şey diyemem de kültür farkı varsa o iş yaş....
O yaştan sonra kendini riske atmasın hem gönlü ısı sın hem mantığına uysun

Sıkıntı Nerede başlayacak biliyor musunuz.6-7 HATTA 10SENE SONRA NİYE mi?anlatayim:32 ve 45 dediniz değil mi 10 sene sonra ne olacak bilin bakalım. Misal ki çocuğunuz oldu 10 yıl sonra o 55 olacak siz 43 siz en güzel yasinizdasiniz....o ise unu nu ekledi duvara astı. ...eeeeee.......siz gezmek isterken adam ben her yeri gördüm diyecek.....sevginizle asabilirseniz ne ala ama aşamazsaniz riskli bir durum.....

Sıkıntı Nerede başlayacak biliyor musunuz.6-7 HATTA 10SENE SONRA NİYE mi?anlatayim:32 ve 45 dediniz değil mi 10 sene sonra ne olacak bilin bakalım. Misal ki çocuğunuz oldu 10 yıl sonra o 55 olacak siz 43 siz en güzel yasinizdasiniz....o ise unu nu ekledi duvara astı. ...eeeeee.......siz gezmek isterken adam ben her yeri gördüm diyecek.....sevginizle asabilirseniz ne ala ama aşamazsaniz riskli bir durum.....
50'sinden sonra genel olarak kadın-erkek hastalıklar başlıyor zaten, ne kadar sevgi aşk da olsa bu aşılamayabilir bence. Tamamen katılıyorum.

Adam
Siz bugün de 34 yaş başlıklı, kendiniz için dekolte giysem de millet bakmıyor diyen kişi değil misiniz?

Sanırım burdaki yakın arkadaş da sizsiniz.

Sırdaki konuyu merakla bekliyorum.:KK14:

Can sıkıntısı olabilir mi?
Lütfen konu hakkında yorum yapın.ne yazıyosam o. İnanmıyorsanız yazmayın

Adam
Siz bugün de 34 yaş başlıklı, kendiniz için dekolte giysem de millet bakmıyor diyen kişi değil misiniz?

Sanırım burdaki yakın arkadaş da sizsiniz.

Sırdaki konuyu merakla bekliyorum.:KK14:

Can sıkıntısı olabilir mi?
Lütfen konu hakkında yorum yapın.ne yazıyosam o. İnanmıyorsanız yazmayın

her yönden uygun kültür farkı falanda yok. bir şekilde ailesini ikna eder

Esimle aramda 9 yaş var ayrıca kültür farkida var ama 14 yıllık evliyim Allah a şükürler olsun hiç bir sorunumuz yok... Olmaz diye birşey yok karşılıklı sevgi saygı anlayış olunca çok mutlu olabilinir...

32 yasinda bekarim. Daha once kendinden 11 yas biriyle iliski yurutmus yas farkinin avantajini ve dezavantajini tecrube etmis biri olarak soyluyorum. Su yasimda 45 yasinda biriyle evlenmeyi dusunmem.

Benim esim benden 13,yas buyuk severek evlendik birbirimize cok duskunuz seviyoruz her evlilikte olabilecek sorunlar gibi sorunlar oluyor arada sirada yasla alakasi varmidir bilmiyorum.ama.kisilik ve karsilikli anlasabilmek onemli olan yani yas farki sorun degil bence

Öyle çok abartılacak bir yaş farkı yok. Ayrıca kız lise mezunu değilki kültür farkı olsun öğretmen sonuçta o da. ee adamın çoluğu çocuğu da yok. sadece yaş sorun olmamalı. iyi anlaşabiliyorlarsa sıkıntı yok bana göre..

o yaşta hala aile onayı olmazsa vazgeçecek yapıda biri mi arkadaşınız?
ne güzel işte işi gücü var, karakteri o yaşta oturmuştur da adamın.
ben bir mahsur göremedim. onlar yaşa takılmıyolarsa ailelerin takılması saçma

Kız huukuk da okuyor ayrıca sadwce öğretmwn dwğil.sürdürüyor eğitimini.

Back
X