• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 yaş fark

32 yasinda bekarim. Daha once kendinden 11 yas biriyle iliski yurutmus yas farkinin avantajini ve dezavantajini tecrube etmis biri olarak soyluyorum. Su yasimda 45 yasinda biriyle evlenmeyi dusunmem.

Son cumlenize katiliyorum.

Kızlar bu konu arkadaiım için akıl almak için açıldı.
Yakın arkadaşım,32 yaşında.45 yaşında biriyle evlenmeyi planlıyor.ailesi onaylamıyor.ikisinin de çocuğu yok.adam yurt dışında çok hatrı sayılır bi okuldan mezun.plasyik cerrah.kız da öğretmen.ailesini ikna edwmiyor.
Sizce kültür ve yaş farkı sorun yaratır mı? Ailwyi nasıl ikna edebilir?
Şu anda sorun olmaz ama on sene sonra olur. Arkadaşına söyle on sene sonra kendisi 42 yaşındayken adam 55 yaşında yaşlı başlı amca olacak. İşte o zaman anlayacak neyin ne kadar fark ettiğini.

Benim sahsi fikrim 13 yasin fazla oldugu ama büyük yas konusunda ögrendigim sey büyük konusmamak gerek. Sahislar anlasiyorsa neden olmasin.

Cok sevıyorsa ıkı taraf da nıkahı basar evlenır. Zaten son demlerdeler bı de mıllete hesap mı verecekler. Hanı daha erken yasta olsalar belkı yanlıs yaparız ıhtımalınden aıle sozune bakılır ama zaten yaslar buyuk mutlu olma fırsatları varken bırbırlerınden emınlerse evlensınler olsun bıtsın

Yas da doyle sıkıntı bence 19 yasında bı kız 30 yasında bı adamla olmaz ama dedıgınız yaslar uygun brnce.

Yaş farkının evlilikte Bi etkisi olduğunu hiç mi hiç düşünmüyorum.ama kültür çatışması yaşanır.yine de en önemlisi ikisi Nin anlaşması.gerisi Fasa fiso:KK14:

20 li yaşlarda olup 13 yaş fark olsaydı sorun olurdu bence.Yaşları uygun,anlaşabiliyorlarsa neden olmasın .Bence olabilir.Kültür farklılığı da tarafların birbirine saygılı olmasıyla çözülür (bence daha güzel, farklılıkların olması)

Ya benim eşimle aramda 16yaş var ne olmuş yani hiç alakası yok bence çok saçma anlaştıktan sonra hiç bişey önemli değil

ve iki yıllık evliyim iki tanede çocuğum var bi tarafın bişey olduğu zaman Altan alabilmesi önemli ve saygı çok önemli

Back
X