• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 yaş

Sevin___

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2017
3
0
16
35
Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak aslında çok kısa bir soru 13 yaş büyük bir erkekle ilişki sizce nasıl olur evlilik açısından ? Mesela kız 24 erkek 37 kuşak farkı gibi mi ? Lütfen eleştirmeden duygu değil mantık çerçevesinde cevap verin , şimdiden hepinize çok teşekkür ederim .

Mesela kız 24 erkek 37 kuşak farkı gibi mi ?

Valla adam X kuşağını 1 seneyle kurtarmış. Y kuşağı çıktı adam. :KK6:

Sorun olabilir de, olmayabilir de. Açıkçası sorun olur yönüm daha çok ağır basıyor. Düşünceler, yaşayış tarzları, sevilen-değer verilen şeyler, öncelikler vs. vs. bunlar 24 ile 37 yaşındaki insanın kolay kolay uyacağı şeyler değil.

24 yaş daha cıvıl cıvıl, gezeyim tozayım, yarını düşünmek yerine bugünü kurtarır, her tatilini ayrı yerde ister, giyinme süslenmek ister, her gün yemek yapmak yerine gider hazırını alır, daha bir hareketlidir. Haklı olarak yapar bunu, ben de yapıyorum sen de yaparsın illa ki. 37 yaş olgun bir yaş, çoğunun yaşamı oturmuş, sorumluluklarının bilincinde, daha ağır, daha sakin vs. vs. Açıkçası ben yaşımın gerektirdiklerini yaparken karşımda beni frenlemeye çalışan birinin olmasından rahatsız olabilirdim. Bilmiyorum belki de başıma gelmediği için böyle konuşuyor olabilirim ama bana bu durum absürt geliyor biraz.

Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak aslında çok kısa bir soru 13 yaş büyük bir erkekle ilişki sizce nasıl olur evlilik açısından ? Mesela kız 24 erkek 37 kuşak farkı gibi mi ? Lütfen eleştirmeden duygu değil mantık çerçevesinde cevap verin , şimdiden hepinize çok teşekkür ederim .
çok fazla değilmi ya ? Şimdi olmasa bile ilerde sorun olabilir

Simdiki olgun erkekler yasi dert etmiyor aksine unlu mecrada populer hale geldi bu fazla yas farki olayi. Cok dert etmeyin :KK66:

Yaşım 37

Olmaz o iş diyorum

Kıza yazık olur

Eşimle yaşıtız ve 20 yıldır birlikteyiz ama 24 yaşındaki halim onun şimdiki hali ile olmazdı

Valla 37 yaşındaki adam 24 yaşındaki biriyle çok iyi anlaştığını düşünüyorsa o 13 yılı boşa yaşamış demektir.
Ya da sadece kadını güzellikten ibaret gören, cinsel çekiciliği için onunla olan biridir.

13 yaş kuşak farkı resmen. Ne gerek var güzelim yıllarını, hevesini kaybetmiş,posası çıkmış bi adamla geçirmeye. Hayatın başka yerlerindesiniz bi kere. O erkek geç olgunlaşır hikayelerine de inanma. O tamamen erkeklerin çıtır kadın alabilmelerinin normal olduğunu biliçlere kazımak için uydurduğu bi hikaye. Herkes dengine...

Kesinlikle sorun olur ve bence çirkin bir iş bu. 37 yaşındaki adam 24 yaşındaki birine bakmamalı. 24 yaşındaki de o yaştakini sevmemeli.

Belki şimdi için sorun olmaz ama ilersi için sorun oluyor çocuk vs derken kadın olgun orta yaş 45 yaşa geldiğinde adam 60 yaş olacak.

Back
X