• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

13 yaş

Çevremde yengemle dayımın arasında öyle fark var ve. Yengem bu yaş farkını çok buluyor. İnsanı etkiliyormuş yaş farkı

Bir aralar kendimden 11 yas buyuk bir sevgilim vardi
Cok mutluydum onunla. Hic bir derdim tasam yoktu.
Maddi manevi bana her seyi sunabilen biriydi. 3 sene birlikteydik.
Her ne konu olursa olsun yaptigim hatayi gencligime verip sakince karsiliyordu. Bunu yapabilecek olgunluktaydi. Maddi olarak ise dunyayi ayagima serdi desem yeridir.

Cok istedi evlenmeyi. Bana huzur nedir deseler sevgilimin omzuna basimi koymak derdim.

Ama sonra ne oldu? Onun cok istemesine ragmen evlenmedim onunla. Cunku hayatimi paylasacagim insanla birlikte yaslanmak istedim. Zaten yasli olan biriyle evlenmek istemedim.

Bir de ben ne istersem tamam derdi. Tum aktivitelerimizi tum tatillerimizi ben sectim. Bir gosteriden sonra begendin di mi sen de dedim. Askim sen cok mutlu oldun bu da bana yeter dedi.
Evet cok iyi niyetliydi. Ama ben, benim zevk aldigim seylerden zevk alan biriyle yasamak istedim. Cunku digeri zorlamaydi. Ben mutlu olayim diyeydi. Yapaydi. Bir sure daha devam eder ama adam tum hayatini benim zevkime gore gecirmezdi. Sabirli biriydi, hem de cok... ama o bile bir yerden sonra patlardi. Devam etmedim.

Seni cok iyi anliyorum. Ayaklarin yere degmiyor. Ucuyorsun adeta. Hafifsin onun yaninda bulut gibi :)
Ama devami boyle olmayacak. Uzgunum.

Olur niye olmasın. Kadınların erkenden içi geçiyor : p böylesi daha iyi olur.

Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak aslında çok kısa bir soru 13 yaş büyük bir erkekle ilişki sizce nasıl olur evlilik açısından ? Mesela kız 24 erkek 37 kuşak farkı gibi mi ? Lütfen eleştirmeden duygu değil mantık çerçevesinde cevap verin , şimdiden hepinize çok teşekkür ederim .
Benim eşimle aramda 9 yaş var, tabi ki eşim daha olgundu ben daha havaiydim ilk evlendiğimizde ama çocuk olduktan sonra gerçekten kadınlar daha çabuk yıpranıyor, eşimle aynı yaşta olmak istemezdim ben şuanda. Kadının genç olması, erkeği biraz daha kıskanç yapıyor orda problem olabilir. Ama ilerde bu sorunlar da aşılabilir.Ben erkeklerin geç olgunlaştıklarını düşünüyorum o yüzden kadının küçük olması bence daha iyi. Bir de erkekler genelde geç evlenme taraftarı oluyor, yani biz daha erken yaşta istiyoruz yuva kurmayı o yüzden bana normal geliyor erkeğin büyük olması. Mutluluklar dilerim :)

Vallahi 27 ve 40 diyince gozume korkunc geldi. Benim icin cok fazla.

Kız çok genç. Erkekse çok yaşlı. Biri 50 biri 63 deseniz olur. Ama 24 ne kadar küçük bir yaşsa 37 de o kadar büyük bir yaş

Coook fazla

Hep genç kalmayacaksiniz yaş ilerledikçe aradaki fark daha da büyüyecek sadece fiziken değil ruhen fikren tamamen zor

Ayrıca kocaman adamın bir genç kızda ne beklediği belli de
Sizin gibi genç bı hanım niye dengini bulmaz biturlu anlamış değilim

Birde çocuk olursa ...

13 yaş farkta tabiki kuşak farkı var. İyi anlaşıyor olabilirsiniz ama ne kadar bakımlı olursa olsun yanınızda yaşlı duracaktır. Etrafınızdan da tepki görürsünüz. Arkadaşlarınız ona abi mi diyecek yada siz onun arkadaşlarına nasıl ismiyle hitap edeceksiniz?

Evet kuşak farkı var da her 24 yaşındaki aynı kafa ve görüşe sahip olmadığı gibi, her 37'likde aynı kafada olmayabiliyor. Ben de 24 sayılırım, 40 yaşında birini biliyorum hem görüntü hem de kafa olarak inan 29-30 gösteriyor.
Yaşını duyanlar şok geçiriyor, eğer öyle bir durum varsa sıkıntı değil bence.
Ama yok o aradaki yaş farkını hissettiriyorsa o zaman düşünülmeli.
31 yaşında bir flörtüm oldu, 40 yaşındaki arkadaşımdan daha çok 40 'tı :)

Evet bana göre 13 yaş çok fazla ben sorun olacağını düşünürüm. Her ne kadar kafalat uyusuyor gibi görünse de aslında asla uyusmaz

Kuşak farkı mı :) Biraz zorlasa baban olacak yaşta.

Benimki benden 5 yaş büyük bazen özal hükümetini anlatıyor, tvde tek kanal günlerini yad ediyor, bazen diskotek falan diyor. Bön bön bakıyorum.

Arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak aslında çok kısa bir soru 13 yaş büyük bir erkekle ilişki sizce nasıl olur evlilik açısından ? Mesela kız 24 erkek 37 kuşak farkı gibi mi ? Lütfen eleştirmeden duygu değil mantık çerçevesinde cevap verin , şimdiden hepinize çok teşekkür ederim .

iyi anlaşanının çok gördüm ama ikisininde ilk evlilikti, burası önemli bence.

37 yaşındaki adam, 24 yaşında biriyle ne konuşur gereksiz bence herkes dengi dengine olmalı.

Back
X