- 16 Şubat 2009
- 34.838
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi sensoylehayat21
zayıflarken spor yapmış mıydın
evet bende bu soruyu soracaktım bende çok yaşayın... bende daha önce 80 kilodan 50 kiloya düştüm ama 3 sene aralıksız spor yaptım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zayıflarken spor yapmış mıydın
Canım bence tek çare estetik değil bence spor çok çabuk sonuç veriyor teyzen kolaya kaçıyor sanki :)
Biraz detay verirmisin ,ne kadar sürede verdin bu kiloları ,ayrıca son 25 kiloyu verirken 1 ay spor yaptım dedin ,diyetle verdin muhtemelen ,peki özel bir diyet listen varmıydı ,dukan mı karatay mı ,isveç mi yada diyetisyen diyetimi ?15 kilo fazlam var ve herhangi bir çabam yok ,başlamak istiyırum artık bayramdan sonra,biraz detay lütfen.
iyi geceler kızlar dertlendim kimsem yok size geldimm...evet artık1.72 boyunda 65 kilo bi insanım.nerden nereye 130 kilodan 65 kiloya inmekk ne güzel değil mii..ama olmuyor iştee..dışardan bakıldığında yani kıyafetlerle belki imrenerek bakarsınız görseniz ne güzel kız diye ama olmuyor..verdikte o kadar kiloyu vücut mahvoldu.sürekli böyle konular açıyorum ama bellki bi umut biri bişey söyler derdime deva olur diye..kollarım sarktı hadi onu geçtim iç bacaklarım sarktı.göğüslerim sarktı.tek sarkık olmayan yerim karnım..banyodan çıkıyorum aynada kendime bakmak istemiyorum..ben daha 21 yaşındayım ya böylemi olacaktı..bilmiyorum buraya niye yazıyorum ama diyecek kimsem yok işte anneme diyorum biz mi dedik o kadar kilo al diye dio babama desen aynı..ne yapacağımı şaşırdım..tek yol ameliyat mı yok mu başka bir yol.günde 5 saat spor yapmaya razıyım birazcık umut olsaa..istiyorum ki biri çıksın desin ben de çok kilo verdim sporla normal bi vücuda kavuştum sende yapabilirsin ama...dışarda görenler git güzellik yarışmasna katıl diyor ona bile sevinemiyorum bilmiyorum kızlar belki sıkıldınız benim bu konularımdan ama sizden başka kimsem yok ki anlatayım kimse anlamıyor iyi ki siz varsınız iyi ki varsınız....
canım galiba sen 50 kg birden zayıflayan bir insan görmedin ben yakından şahit olduğum için öle hayal ettiğin gibi bir sarkık değil ameliyatsız zor..hatta bu derece olan sarkıklar mecburi olarak görüldüğü için sigorta bile karşılıyo diye duydum..hangi dr gidersen git spor yerine ameliyat önerir..tabi ki konu sahibinin maddi manevi durumunu bilemem.sporla kurtarabildiği kadar kurtarsın yine işe yarar tabi ki ama kesin sonuç malesef ki vermez
evet bende bu soruyu soracaktım bende çok yaşayın... bende daha önce 80 kilodan 50 kiloya düştüm ama 3 sene aralıksız spor yaptım..
benim tek tesellim yaşımın genç olması..ama estetik hem maddi hem manevi yönden imkansız gibi duruyor
ilk otuz kiloyu kusarak verdim ama sakın deneme bi aptallıktı yaptım 4 yıl önce.bi süre böyle gitti.6 ay önce adam gibi bi diyete başladım.duaknı karatayı boşver ..sabah mutlaka müthiş bi kahvaltı yaptım.hergün mutlaka et tükettim ve akşam altıdan sonra bişey yemedim.be en önemlisi günde en az 4 litre su içtim.en az beş öğün yaptım aralarda abartmamak şartıyla kuruyemiş yedim ceviz badem ve beyaz leblebi.her gün en az iki tane maden suyu içtim.yaptığım bundna ibaret he bi de okula gidip gelirken 40 dakika falan yürüdüm bu kadar
hatta bu derece olan sarkıklar mecburi olarak görüldüğü için sigorta bile karşılıyo diye duydum.r
yok cnm o kadr da değil bnm görünce ıyy demezsin ama diri bi vücut değil öyle söyleyeyim
Canim seni tebrik ederim oncelikle65 kilo vermissin masallah. Bende 40 kilo civari verdim o yuzden seni cok iyi anliyorum kader arkadasim. Disardan bakildiginda ne guzel kiz dersiniz diyorsun onemli olan da bu. Kiyafetlerle guzel gorunuyorsun ciplak halini senden baskasi gormuyor. Ama ilerde evleneceksin veya evlisindir belki bilmiyorum. Insan iste o zaman kafasina takiyo esim beni begenir mi ne dusunur vs. Karnin sarkmadigi icin cok sanslisin cunku toparlanmasi en zor yer karin. Benim de karnim sarkti birazcik. Kollarim bacaklarim idare eder pek sikayetci degilim. Ama karnimi da eskisi kadar kafama takmiyorum. Bacaklarin icin bol bol yuruyus yap. Aslinda daha once duydun mu bilmiyorum "Jilian Michaels 30 Day Shred" programi var. KK da da boyle bir topik var oraya bakmani oneririm. Ayrica google den "30 day shred before and after" yazarsan once ve sonra resimlerini de gorebilirsin. Gercekten ise yaradigini dusunuyorum ozellikle vucudu toparlama konusunda. Bunlarin denersin olmadi smart lipo denilen agrisiz bicaksiz bi laser uygulamali liposuction yontemi var. Fiyati 3000 tl civarinda diye biliyorum. Olmadi son care buna basvurursun. Cok kolay bi yontem oldugu soyleniyor ameliyattan hemen sonra taburcu olup gunluk hayatina devam edebiliyorsun. Herseyden onemlisi cok kafana takma. Bana sorarsan sarkmalari kilolu ve sagliksiz olmaya tercih ederim. Vucudun sarkti cunku cok kilo verdin bu gayet dogal. Bence kendinle gurur duymalisin insanlar 2-3 kiloyu veremezken sen 65 kilo vermissin. Diyeceklerim bu kadar canim umarim yardimci olmusumdur, sevgiler
![]()
O kadar kötüsünü düşünemedim tabi spor halleder diye düşündüm çok mu optimistiğim ben acaba :)canım galiba sen 50 kg birden zayıflayan bir insan görmedin ben yakından şahit olduğum için öle hayal ettiğin gibi bir sarkık değil ameliyatsız zor..hatta bu derece olan sarkıklar mecburi olarak görüldüğü için sigorta bile karşılıyo diye duydum..hangi dr gidersen git spor yerine ameliyat önerir..tabi ki konu sahibinin maddi manevi durumunu bilemem.sporla kurtarabildiği kadar kurtarsın yine işe yarar tabi ki ama kesin sonuç malesef ki vermez
tebrik ederim canım,büyük başarı,kusma olayını denemem asla ,ben diyetle vermek istiyorum elbet,ama bir başlasam ah bir başlasam kesin irademle baya giderim .ben çok hamur işi tüketiyorum ve 82 kiloyum ,65 ile 67 arası olmak istiyorum .
inşallah sporla mümkün olur.çünkü ameliyat olacak ne cesaretim ne de param var![]()
bir yerden başla cnm artık.benim ömrümün en güzel yılları lise üniversite hep kilolu geçti.hem güzel giyinen güzel arkadaşlarımın yanında ezilerek geçti.sevdiğim çocuğu ince bi kızın kollarında görerek geçti.sence bütün bunlar hamur işine değer mi..bi yerden başla çünkü yemenin inan ki sonu yok
bir yerden başla cnm artık.benim ömrümün en güzel yılları lise üniversite hep kilolu geçti.hem güzel giyinen güzel arkadaşlarımın yanında ezilerek geçti.sevdiğim çocuğu ince bi kızın kollarında görerek geçti.sence bütün bunlar hamur işine değer mi..bi yerden başla çünkü yemenin inan ki sonu yok
çok haklısın ,yıllardır yiyorum zaten 4-5 ay yemesem ölmem ,zaten ondan sonrada zayıfım artık daha almam kilo filan derim hepten çıkar hayatımdan,inşallah.
Arkadaşlar spor önermişler ,sende salona yazılmışsın zaten ,umarım kısa zamanda toparlanır sarkmaların.
Benim rahmetli babaannem doğumlarından sonra karnım sarkmasın diye pirinç lapası yapar onu karnına sürüp biraz kuruduktan sonra bir bezi sıkıca bağlayıp gün boyu öyle dolaşırmış.Ve gerçekten babaannem vefat etitiğinde 98 yaşında idi 7 çocuk doğurmasına rağmen ne yırtığı nede karnında sarkması vardıOy benim güzeller güzeli meleğim yattığı yerde rahat uyusun
)
Şimdilerde eskilerden gelen güzellik sırları popüler oldu.Oysa eskiler herşeyi biliyorlarmış.
Suna Dumankayanın buna yakın bir tarifini vereyim.Sana bir tarif vereyim onuda haftanın 3 günü uygulayabilirsin.Öncelikle gögüslerinden denemeye başlayabilirsin mesela.
MALZEMELER
1 yemek kaşığı pirinç
500 gr su
1 çorba kaşığı salatalık suyu
1 tatlı kaşığı limon suyu
YAPILIŞI
1 yemek kaşığı pirinci 500 gram suda pişirin. Demlendik.ten sonra içine bir çorba kaşığı salatalık suyu ve bir tatlı kaşığı limon suyu ekleyin. Bu karışımı dikkatlice cildinize sürün ve yaklaşık 1 saat beklettikten sonra yıkanın. Hafta.da en az iki kez uygulamanız gereken bu formül, vücudunuzun sarkan bölgelerinin kısa zamanda toparlanmasını sağlayacaktır.
İşin tıbbi boyutunu da düşünürsen benim arkadaşım seansı 60 tl den karboksiterapi yaptırdı toparlandı bayağı ama vücuda karbon gazı veriliyormuş bu ne kadar doğru bilmiyorum.
Ben de 30 kilo verdim canım sporsuz. Zayıflarken spor yapmadığıma öyle pişmanım ki. Ama ben de spor salonuna yazılacağım. Sen de başla spora. Oturup evde dertlenmektense spor yaparsın sonucunu görürsün. Bir ara yaptım o zaman toparlanıyor kol,bacak özellikle. Göğüslerim çok sarktı benim onun içinde spor salonunda egzersiz yaptırıyorlarmış bir deneyeceğim.