- Konu Sahibi sensoylehayat21
ramazan öncesinde 3 aylığına spor salonuna yazılmıştım, amacım önce zayıflayıp sonra bebek sahibi olmaktı, ama topu topu 2 ayını zor gittim, araya ramazan girince bir ay mola verdim, kalan bir ayını ramazan sonrasında giderim arkasındanda bir 3 aylık daha yazılırım diyordum ama kısmetolmadı, spor salonundan hala 1 aylık alacağım vargittiğim o iki aylık dönemin ilk haftalarında biraz diyet yaptım gerisinde sadece dikkat ettim ama istediğim herşeyden yedim, ilk ayki ölçümümde 4 kilo vermişim ve müthiş incelmiştim, belimin yan tarafını elimle sürttüğümde dümdüz hissediyordum, yandan çıkanlar kaybolmuştu
hamileliğimi tamamlayıp biraz da bebemi büyüttükten sonra spor salonuna tekraryazılcam, diyet filan yapmayı düşünmüyorum, bu spor olayını götürebildiğim kadar götürmeyi düşünüyorum, aç kalmadan forma girmek daha eğlenceli, hemde çok zevkli oluyor tavsiye ederim, müzik eşliğinde kop kop
![]()
spor gerçekten müthiş bişey bir ay gittim biliyorum:) insan spor salonundan çıkınca kendini adriana lima sanıyor en azından ben öyle hissediodum:)insanın kendine güveni geliyor