130 kilodan 65 kiloya indim ama mutsuzum...

ramazan öncesinde 3 aylığına spor salonuna yazılmıştım, amacım önce zayıflayıp sonra bebek sahibi olmaktı, ama topu topu 2 ayını zor gittim, araya ramazan girince bir ay mola verdim, kalan bir ayını ramazan sonrasında giderim arkasındanda bir 3 aylık daha yazılırım diyordum ama kısmetolmadı, spor salonundan hala 1 aylık alacağım var :D gittiğim o iki aylık dönemin ilk haftalarında biraz diyet yaptım gerisinde sadece dikkat ettim ama istediğim herşeyden yedim, ilk ayki ölçümümde 4 kilo vermişim ve müthiş incelmiştim, belimin yan tarafını elimle sürttüğümde dümdüz hissediyordum, yandan çıkanlar kaybolmuştu :D hamileliğimi tamamlayıp biraz da bebemi büyüttükten sonra spor salonuna tekraryazılcam, diyet filan yapmayı düşünmüyorum, bu spor olayını götürebildiğim kadar götürmeyi düşünüyorum, aç kalmadan forma girmek daha eğlenceli, hemde çok zevkli oluyor tavsiye ederim, müzik eşliğinde kop kop :1:

spor gerçekten müthiş bişey bir ay gittim biliyorum:) insan spor salonundan çıkınca kendini adriana lima sanıyor en azından ben öyle hissediodum:)insanın kendine güveni geliyor

öncelikle sizi tebrik ederim..:46:
ama neden bu kadar umutsuzluk neden bu kadar karamsarlık öncelikle kendiniz bi tebrik eden bununda üstesinden gelirsiniz elbet
keşke bütün kilolarınızı spor yaparak verseydiniz ama geç değil tabiki
önce bi doktora gidin sonrada yürüyüş ve bölgesel çalışarak bu derdinizden kurtulabilirisiniz.

beni bölgesel kurtarmaz bütün benliğimle sporda yardırmam lazımm:D

sıkılaşmak için günde bir saat yürüyüş bile yetiyor emin ol haftanın beş günü, günde bir saat hızlı tempoda yürü ve bunu alışkanlık haline getir hem formunu korursun yeni kilo verdiğin için geriye alma ihtimalin ortadan kalkmış olur hem de sıkılaşırsın... özellikle bacak kasları ve göbek için yürüyüş birebir... kol kaslarını bile etkiliyor...

zaten okuldu dersaneydi derken günde bi saatten fazla yürüyorum.spora başlayınca bi saatte de orda yürürsem süper olur

inşallahh dediğin gbiidir.tek tesellim yaşım ve karnımda sarkma olmaması.yoksa kafayı yerdim herhalde..

Bahsettiğim hareketlerin videosu
Çok basit hareketler ve düzenli yaparsan göğüslerle ilgili problemin kalmaz bir kaç aya kadar:34:

[video=youtube_share;vO9gaOhqSiw]http://youtu.be/vO9gaOhqSiw[/video]

Her gün 2 saat yürüyün pilates yapın ip atlayın ..Yeter de artar bile ama düzenli yapmak şart internette bi de çok güzel egzersizler var onlardan yapın

spor gerçekten müthiş bişey bir ay gittim biliyorum:) insan spor salonundan çıkınca kendini adriana lima sanıyor en azından ben öyle hissediodum:)insanın kendine güveni geliyor

valla ben adriana lima gibi hissetmek için birkaç saat beklemek zorunda kalıyodum. o minderden kalktıktan sonra bacaklarımın titremesi birkaç saat geçmiyordu. ayak titremesinden arabayı bile yarım debriyaj kullanıyodum, ayağım basmıyodu yaaa :1::ssz:

haa ama şu var aerodans gününde o kıvırmalardan sonra kendimi asena gibi hissediyodum. yolda yürürken kıvıra kıvıra gidesim geliyodu da elaleme karşı olmuyodu işte :1: ya ben sporu özledim yaaa. özellikle de belimde zillerle kıvırdığım o aerodans günlerini , şimdi deneyeyim diyorum olmuyo :ssz:

iyi geceler kızlar dertlendim kimsem yok size geldimm...evet artık1.72 boyunda 65 kilo bi insanım.nerden nereye 130 kilodan 65 kiloya inmekk ne güzel değil mii..ama olmuyor iştee..dışardan bakıldığında yani kıyafetlerle belki imrenerek bakarsınız görseniz ne güzel kız diye ama olmuyor..verdikte o kadar kiloyu vücut mahvoldu.sürekli böyle konular açıyorum ama bellki bi umut biri bişey söyler derdime deva olur diye..kollarım sarktı hadi onu geçtim iç bacaklarım sarktı.göğüslerim sarktı.tek sarkık olmayan yerim karnım..banyodan çıkıyorum aynada kendime bakmak istemiyorum..ben daha 21 yaşındayım ya böylemi olacaktı..bilmiyorum buraya niye yazıyorum ama diyecek kimsem yok işte anneme diyorum biz mi dedik o kadar kilo al diye dio babama desen aynı..ne yapacağımı şaşırdım..tek yol ameliyat mı yok mu başka bir yol.günde 5 saat spor yapmaya razıyım birazcık umut olsaa..istiyorum ki biri çıksın desin ben de çok kilo verdim sporla normal bi vücuda kavuştum sende yapabilirsin ama...dışarda görenler git güzellik yarışmasna katıl diyor ona bile sevinemiyorum bilmiyorum kızlar belki sıkıldınız benim bu konularımdan ama sizden başka kimsem yok ki anlatayım kimse anlamıyor iyi ki siz varsınız iyi ki varsınız....

iyi bir spor salonuna gidebilirsin. ordaki hocalar yönlendirir vucüduna göre spor verirler yürüyüş falan olmaz vucüt çalışman lazım bölgesel

eski halinden , yeni halin kadar bi insan çıkmış.

yani benim anlamadığım yüzün ya da gıdığın falan hiç deforme olmadı mı? kıyafetten belli olmuyor diyorsun ama, görünen yerlerden de belli olurdu bence??? ilginçç

Aynı bu şekilde tvye çıkan bir kız vardı. Vücudu tamamen sarkmış. Doktor ancak operasyonla düzelir dedi.
Bilmiyorum sizin durum o derece mi ama.
Bu tür büyük sarkmalarda doktor kontrolünde olmak gerekiyor. Sporu da kendi başınıza değil bilir kişi önderliğinde yapın bence.

iyi geceler kızlar dertlendim kimsem yok size geldimm...evet artık1.72 boyunda 65 kilo bi insanım.nerden nereye 130 kilodan 65 kiloya inmekk ne güzel değil mii..ama olmuyor iştee..dışardan bakıldığında yani kıyafetlerle belki imrenerek bakarsınız görseniz ne güzel kız diye ama olmuyor..verdikte o kadar kiloyu vücut mahvoldu.sürekli böyle konular açıyorum ama bellki bi umut biri bişey söyler derdime deva olur diye..kollarım sarktı hadi onu geçtim iç bacaklarım sarktı.göğüslerim sarktı.tek sarkık olmayan yerim karnım..banyodan çıkıyorum aynada kendime bakmak istemiyorum..ben daha 21 yaşındayım ya böylemi olacaktı..bilmiyorum buraya niye yazıyorum ama diyecek kimsem yok işte anneme diyorum biz mi dedik o kadar kilo al diye dio babama desen aynı..ne yapacağımı şaşırdım..tek yol ameliyat mı yok mu başka bir yol.günde 5 saat spor yapmaya razıyım birazcık umut olsaa..istiyorum ki biri çıksın desin ben de çok kilo verdim sporla normal bi vücuda kavuştum sende yapabilirsin ama...dışarda görenler git güzellik yarışmasna katıl diyor ona bile sevinemiyorum bilmiyorum kızlar belki sıkıldınız benim bu konularımdan ama sizden başka kimsem yok ki anlatayım kimse anlamıyor iyi ki siz varsınız iyi ki varsınız....

Simdi canim seni umutsuzluga kapdirmak istemem ama benim görüsüm su, zayiflarken spor yaparak ve yavas yavas kilo vermenin avantajlarindan biride derinin sarkmamasi, simdi sen okadar kiloyu nekadar sürede verdin ve sarkiklik ne derece bilmiyorum ama asiri bi sarkikliksa sadece sporla yok olucagini sanmiyorum bence mutlaka bi uzmana görün hem kafanada takma nelere cagre bulunmus ;-)

eski halinden , yeni halin kadar bi insan çıkmış.

yani benim anlamadığım yüzün ya da gıdığın falan hiç deforme olmadı mı? kıyafetten belli olmuyor diyorsun ama, görünen yerlerden de belli olurdu bence??? ilginçç

yüzümde hiç bi deformasyon yok..hatta dışardan görenler beden eğitim öğretmenliği mi okuyorsun diyolar o derece:)

Aynı bu şekilde tvye çıkan bir kız vardı. Vücudu tamamen sarkmış. Doktor ancak operasyonla düzelir dedi.
Bilmiyorum sizin durum o derece mi ama.
Bu tür büyük sarkmalarda doktor kontrolünde olmak gerekiyor. Sporu da kendi başınıza değil bilir kişi önderliğinde yapın bence.

doktorum programına çıkmıştı bi kız.eğer onu diyosan yok o kadar değil allaha şükür.iki gündür spora gidiyorum en az iki saat yapıyrm bakalım ne olacak

Tatlım özel mesaj atmak istedim ama mesaj kutun dolu acaba nasıl kilo verdiğini benimle paylaşır mısın_?

Back
X