130 kilodan 65 kiloya indim ama mutsuzum...

teşekkür ederim tarifin için uygulamaya çalışıcam.karboksiterapi?? hiç duymadım farkedilir derecede mi peki toplanma

Şöyle alıntı olarak sana faydalarını ve kullanım amaçlarını anlatan bir yazı paylaşayım canım.Ama tavsiyem önce pirinç lapasını denemen.

· Adele, kas tonüsünün (sertliğinin) artışı sağlanır

Hangi durumlarda kullanılır?

· Sellülit
· Lokal yağlanma
· Ameliyat ve yara izleri
· Stria (cilt çatlakları)
· Boyun, dekolte ve kol bölgesinin toparlanması

Tedavi bölgeleri ve etkileri nelerdir?

· Basende, Gevşemiş ve ileri derecedeki dokuların giderilmesi,
· Kollarda, Koltukaltı gevşekliklerinin ve sarkmalarının giderilmesi, üst kolun inceltilmesi
· Göğüslerde, Gevşek ve sarkık göğüslerin toparlanması, İri göğüslerin küçültülmesi (Yağ dokusu kaynaklı)
· Karında, Gevşek ve sarkık karın dokusunun düzeltilmesi, Yara ve ameliyat izlerinin giderilmesi,

Karbondioksit gazı vücutta da üretilen bir gaz olduğundan vücuda yabancı değildir bu yüzden uygulama dozlarında tesbit edilmiş yan etkisi ve alerji riski yoktur.(alerji yok evet ama vücutta bariz derecede geçici morluklar oluşuyor.Acı ağrı yok ama morluk maşalalh diyim.Bilen bilir bilmeyen ya kocası haşin der yada bu kadın temiz bir dayak yemiş derler o derece yani)
Hastalar tedavi bitiminde ayda 1 kez koruyucu-kontrol seanslara alınarak kazanılan formun devamı sağlanır.

Canım bence tek çare estetik değil bence spor çok çabuk sonuç veriyor teyzen kolaya kaçıyor sanki :)

Bence yaş faktörü de etkili. Konuyu açan arkadaş daha genç. Uzmanından yardım alsa estetiksiz toparlayacağını düşünüyorum. Kilo vermeden dolayı sarkanlar için bir şey duymuştum. Tekrardan kilo aldırtıp bu sefer de sporla eş zamanlı olarak diyete başlatıyorlar. O şekilde sarkma olmuyormuş. Dediğim gibi uzman bir doktora görünmelisin.

Bence yaş faktörü de etkili. Konuyu açan arkadaş daha genç. Uzmanından yardım alsa estetiksiz toparlayacağını düşünüyorum. Kilo vermeden dolayı sarkanlar için bir şey duymuştum. Tekrardan kilo aldırtıp bu sefer de sporla eş zamanlı olarak diyete başlatıyorlar. O şekilde sarkma olmuyormuş. Dediğim gibi uzman bir doktora görünmelisin.

tekrardan kilo almak oo aman tanrımm...

Şöyle alıntı olarak sana faydalarını ve kullanım amaçlarını anlatan bir yazı paylaşayım canım.Ama tavsiyem önce pirinç lapasını denemen.

· Adele, kas tonüsünün (sertliğinin) artışı sağlanır

Hangi durumlarda kullanılır?

· Sellülit
· Lokal yağlanma
· Ameliyat ve yara izleri
· Stria (cilt çatlakları)
· Boyun, dekolte ve kol bölgesinin toparlanması

Tedavi bölgeleri ve etkileri nelerdir?

· Basende, Gevşemiş ve ileri derecedeki dokuların giderilmesi,
· Kollarda, Koltukaltı gevşekliklerinin ve sarkmalarının giderilmesi, üst kolun inceltilmesi
· Göğüslerde, Gevşek ve sarkık göğüslerin toparlanması, İri göğüslerin küçültülmesi (Yağ dokusu kaynaklı)
· Karında, Gevşek ve sarkık karın dokusunun düzeltilmesi, Yara ve ameliyat izlerinin giderilmesi,

Karbondioksit gazı vücutta da üretilen bir gaz olduğundan vücuda yabancı değildir bu yüzden uygulama dozlarında tesbit edilmiş yan etkisi ve alerji riski yoktur.(alerji yok evet ama vücutta bariz derecede geçici morluklar oluşuyor.Acı ağrı yok ama morluk maşalalh diyim.Bilen bilir bilmeyen ya kocası haşin der yada bu kadın temiz bir dayak yemiş derler o derece yani)
Hastalar tedavi bitiminde ayda 1 kez koruyucu-kontrol seanslara alınarak kazanılan formun devamı sağlanır.

teşekkür ederim cnm şu lapayı bi deneyeyim göğüslerimi toplarsa müthiş olur.zaten zayıflayınca 85 bedeen düştüle.kara üzüm çekirdeği yemeye başladım bakalım faydası olacak mı

iki senede toplam kilosunun yarısına inmeyi başaran birisi bence bu sorundan kolayca kurtulur =)
izmirin göbeğinde yaşıyorsun,bir spor salonuna yazıl ve kendini ihmal etme,eminim ki vereceksin.
En olmadı büyük bi kısmından kurtulduktan sonra,hala rahatsız olduğun yerlerin varsa estetik operasyon geçirirsin.
imkansız geliyo di mi??
16-17 yaşındayken de şu andaki halin imkansız geliyodu unutma ^^
hadin kolay gelsin :kkk::kkk:

iki senede toplam kilosunun yarısına inmeyi başaran birisi bence bu sorundan kolayca kurtulur =)
izmirin göbeğinde yaşıyorsun,bir spor salonuna yazıl ve kendini ihmal etme,eminim ki vereceksin.
En olmadı büyük bi kısmından kurtulduktan sonra,hala rahatsız olduğun yerlerin varsa estetik operasyon geçirirsin.
imkansız geliyo di mi??
16-17 yaşındayken de şu andaki halin imkansız geliyodu unutma ^^
hadin kolay gelsin :kkk::kkk:

çok sert oldu bu :D :D

Yazılmıştır mutlaka ama bir de ben yazayım dedim :ssz:
Senin yaşında estetikten önce spora yönelirdim ben olsam (hücrelerin hala hızlı yenileniyor)
Öyle kendini spora boğmana da gerek yok
Günde 1 saat tempolu yürüsen
1 bilemedin 2 saat kardiyo egzersizi yapsan(evde yapamıyorum demişsin ama yapacak olursan Jillian Micheals çok başarılı)
Göğüs içinde ayrıca internetten bir araştır birkaç hareketi var onları bul ve uygula 15-20 dakika(bir arkadaşım 30 yaşında uyguladı sonuç resmen kıskandırıcıydı :27:)
6 ayı bulmaz sıkılaşman
Tabi bol suya devam:34:

ramazan öncesinde 3 aylığına spor salonuna yazılmıştım, amacım önce zayıflayıp sonra bebek sahibi olmaktı, ama topu topu 2 ayını zor gittim, araya ramazan girince bir ay mola verdim, kalan bir ayını ramazan sonrasında giderim arkasındanda bir 3 aylık daha yazılırım diyordum ama kısmetolmadı, spor salonundan hala 1 aylık alacağım var :D gittiğim o iki aylık dönemin ilk haftalarında biraz diyet yaptım gerisinde sadece dikkat ettim ama istediğim herşeyden yedim, ilk ayki ölçümümde 4 kilo vermişim ve müthiş incelmiştim, belimin yan tarafını elimle sürttüğümde dümdüz hissediyordum, yandan çıkanlar kaybolmuştu :D hamileliğimi tamamlayıp biraz da bebemi büyüttükten sonra spor salonuna tekraryazılcam, diyet filan yapmayı düşünmüyorum, bu spor olayını götürebildiğim kadar götürmeyi düşünüyorum, aç kalmadan forma girmek daha eğlenceli, hemde çok zevkli oluyor tavsiye ederim, müzik eşliğinde kop kop :1:

Eğer bu kadar kiloyu hiçbir uzman desteği almadan kendi başına verdiysen valla bravo :)

Sporla kilo vererek aslında sarkma olmaması lazım ama ne kadar sürede vermiştin canım kısa sürede mi?

Bence bi uzmandan yardım al sarkmaların için, mutlaka bi çözümü vardır diye düsünüyorum.

sıkılaşmak için günde bir saat yürüyüş bile yetiyor emin ol haftanın beş günü, günde bir saat hızlı tempoda yürü ve bunu alışkanlık haline getir hem formunu korursun yeni kilo verdiğin için geriye alma ihtimalin ortadan kalkmış olur hem de sıkılaşırsın... özellikle bacak kasları ve göbek için yürüyüş birebir... kol kaslarını bile etkiliyor...

cok kilo vermeyen anlamaz 10 veya 15 kilo versen sporla hallonur ama doktora git canim
bende 45 kilo verdim karnim kollarim ve ic bacak sarkti karnim öyleki ici bos torba gibiydiiii
karin germe oldummm eskisinden süper ama kollarim ve bacaklarim duruyor ilerde onlarida yaptiracam isallahhh
doktorlarin coguda anlamiyor cünkü o kadar kilo vermedilerkii
adamin biri damdan düsmüste doktoru cagiralim demis yokkkk demis eee kimi cagiralim damdan düsen birini bulun anca o anlar benden demis damdan düsen doktoruda bulmak zorrrrrr allah yardimcin olsunn

iyi geceler kızlar dertlendim kimsem yok size geldimm...evet artık1.72 boyunda 65 kilo bi insanım.nerden nereye 130 kilodan 65 kiloya inmekk ne güzel değil mii..ama olmuyor iştee..dışardan bakıldığında yani kıyafetlerle belki imrenerek bakarsınız görseniz ne güzel kız diye ama olmuyor..verdikte o kadar kiloyu vücut mahvoldu.sürekli böyle konular açıyorum ama bellki bi umut biri bişey söyler derdime deva olur diye..kollarım sarktı hadi onu geçtim iç bacaklarım sarktı.göğüslerim sarktı.tek sarkık olmayan yerim karnım..banyodan çıkıyorum aynada kendime bakmak istemiyorum..ben daha 21 yaşındayım ya böylemi olacaktı..bilmiyorum buraya niye yazıyorum ama diyecek kimsem yok işte anneme diyorum biz mi dedik o kadar kilo al diye dio babama desen aynı..ne yapacağımı şaşırdım..tek yol ameliyat mı yok mu başka bir yol.günde 5 saat spor yapmaya razıyım birazcık umut olsaa..istiyorum ki biri çıksın desin ben de çok kilo verdim sporla normal bi vücuda kavuştum sende yapabilirsin ama...dışarda görenler git güzellik yarışmasna katıl diyor ona bile sevinemiyorum bilmiyorum kızlar belki sıkıldınız benim bu konularımdan ama sizden başka kimsem yok ki anlatayım kimse anlamıyor iyi ki siz varsınız iyi ki varsınız....

öncelikle sizi tebrik ederim..:46:
ama neden bu kadar umutsuzluk neden bu kadar karamsarlık öncelikle kendiniz bi tebrik eden bununda üstesinden gelirsiniz elbet
keşke bütün kilolarınızı spor yaparak verseydiniz ama geç değil tabiki
önce bi doktora gidin sonrada yürüyüş ve bölgesel çalışarak bu derdinizden kurtulabilirisiniz.

Şimdi okudum ve çok ETKİLENDİM....
bence sen bol su içmeye devam ederken yüzme yap plates ile beraber sakın ameliyat falan uzak dur o zaman daha çok üzülürsün güzeloldum diyorsun ya bence boşver düşünmeyi keyfine bak.insan herzaman mutsuz olmayı başarır.ben 45 kiloyken bile zayıflamak isterdim.İnsanoğlu böyle.senin yapamayacağın bir şey yok bence..

cok kilo vermeyen anlamaz 10 veya 15 kilo versen sporla hallonur ama doktora git canim
bende 45 kilo verdim karnim kollarim ve ic bacak sarkti karnim öyleki ici bos torba gibiydiiii
karin germe oldummm eskisinden süper ama kollarim ve bacaklarim duruyor ilerde onlarida yaptiracam isallahhh
doktorlarin coguda anlamiyor cünkü o kadar kilo vermedilerkii
adamin biri damdan düsmüste doktoru cagiralim demis yokkkk demis eee kimi cagiralim damdan düsen birini bulun anca o anlar benden demis damdan düsen doktoruda bulmak zorrrrrr allah yardimcin olsunn[/QUOT
haklısın kimse anlamıyor.ama Allahtan benim karnımda sarkma yok.bi spor deniycem bakalım tek çarem o .çünkü doktorlar muayane için bile para istiyor

Eğer bu kadar kiloyu hiçbir uzman desteği almadan kendi başına verdiysen valla bravo :)

Sporla kilo vererek aslında sarkma olmaması lazım ama ne kadar sürede vermiştin canım kısa sürede mi?

Bence bi uzmandan yardım al sarkmaların için, mutlaka bi çözümü vardır diye düsünüyorum.

evet kendim verdim.bir defa yıllar önce diyetisyene gittim kibrit kutusuyla yaklaşınca meseleye sallamadım onu.ama aç kalmadan verdim ve her gün et yedim :) ilk 30 kilomu iki yıl önce verdm.90ları görünce kendimi zayıf sandım bi sene saldım 6 ay önce tekrar başladım yani 3 yıla yayıldı kilo vermem diyebilirim

Yazılmıştır mutlaka ama bir de ben yazayım dedim :ssz:
Senin yaşında estetikten önce spora yönelirdim ben olsam (hücrelerin hala hızlı yenileniyor)
Öyle kendini spora boğmana da gerek yok
Günde 1 saat tempolu yürüsen
1 bilemedin 2 saat kardiyo egzersizi yapsan(evde yapamıyorum demişsin ama yapacak olursan Jillian Micheals çok başarılı)
Göğüs içinde ayrıca internetten bir araştır birkaç hareketi var onları bul ve uygula 15-20 dakika(bir arkadaşım 30 yaşında uyguladı sonuç resmen kıskandırıcıydı :27:)
6 ayı bulmaz sıkılaşman
Tabi bol suya devam:34:

inşallahh dediğin gbiidir.tek tesellim yaşım ve karnımda sarkma olmaması.yoksa kafayı yerdim herhalde..

Şimdi okudum ve çok ETKİLENDİM....
bence sen bol su içmeye devam ederken yüzme yap plates ile beraber sakın ameliyat falan uzak dur o zaman daha çok üzülürsün güzeloldum diyorsun ya bence boşver düşünmeyi keyfine bak.insan herzaman mutsuz olmayı başarır.ben 45 kiloyken bile zayıflamak isterdim.İnsanoğlu böyle.senin yapamayacağın bir şey yok bence..

yüzme...keşke yüzme bilsem.en son denememde yaklaşık 1 metrelik bi suda boğulmuştum ordan hesap et beni:Dameliyat istesemde olmam zaten ama inşallah spor toplar ..

Back
X