- 25 Mart 2015
- 309
- 58
- 33
Allah kısmet ederse eylülde düğünüm var nişanlımın işi kadrolu bir iş maaşı 1300 tl şu an için ocak da zam olacakmış yaklaşık 150 tl kadar Ben mezun oldum iş arıyorum bulabilsem hemen gireceğim zaten ama birsüre bulamayacağımı düşünerek kendime göre az çok hesap yapıyorum Evimiz şimdilik kira olacak
Burada kiralar 400 500 arası Byük şehirlere göre kira fiyatı çok çok daha uygun ( 400 tl lik ev tutacağız inşallah bulduk gibi )
Evlenirkende çok borcumuz olmayacak ufak tefek borçlar olacak Kıyada köşede benimde birikmişim var nişanlımında Durumumuzu düzeltip ev almayı planlıyoruz ama bunun için benim işe girmem lazım
Bunlar sonra ki aşamalar çok çok sonraki Şu an ki duruma göre sizce bu para bizi geçindirir mi
Yoksa çok mu zorluk çekeriz nasıl olur bilemedim
Hesaplıyorum hesaplıyorum ama bazen hesapladınla kalmıyor herşey.
Çok lükse suna buna düşkün insanlar değiliz marka su bu vs takıntılarda yok evin genel ihtiyaçları elektirk su fatura dogal gaz derken sizce nasıl olur Bu miktarla geçinebilen var mı kirada
Sizin eşlerınız ne kadar maaş alıyor
Tutacağımız eve kışın en fazla 150 tl dogal gaz parası geliyormuş onuda mecbur öyle denk getirmek zorunda kaldık burda siteler var öyle yerlere baktık
olmadı kışın hep evde kalmayız dedik ama bilmiyorum hakkatten zor olcak
Burada kiralar 400 500 arası Byük şehirlere göre kira fiyatı çok çok daha uygun ( 400 tl lik ev tutacağız inşallah bulduk gibi )
Evlenirkende çok borcumuz olmayacak ufak tefek borçlar olacak Kıyada köşede benimde birikmişim var nişanlımında Durumumuzu düzeltip ev almayı planlıyoruz ama bunun için benim işe girmem lazım
Bunlar sonra ki aşamalar çok çok sonraki Şu an ki duruma göre sizce bu para bizi geçindirir mi
Yoksa çok mu zorluk çekeriz nasıl olur bilemedim
Hesaplıyorum hesaplıyorum ama bazen hesapladınla kalmıyor herşey.
Çok lükse suna buna düşkün insanlar değiliz marka su bu vs takıntılarda yok evin genel ihtiyaçları elektirk su fatura dogal gaz derken sizce nasıl olur Bu miktarla geçinebilen var mı kirada
Sizin eşlerınız ne kadar maaş alıyor
Tutacağımız eve kışın en fazla 150 tl dogal gaz parası geliyormuş onuda mecbur öyle denk getirmek zorunda kaldık burda siteler var öyle yerlere baktık
olmadı kışın hep evde kalmayız dedik ama bilmiyorum hakkatten zor olcak
Son düzenleme: