- Konu Sahibi BSariPapatya
-
baslikta yazdigim gibi 135 kgyum kendimi çok çirkin yasli gibi hissediyorum aynaya bakamiyorum her yerim yirtik kiyafetim yok hergun ayni pantulonu giyiniyorum kendimden nefret ediyorum yerimden kalkamiyorum 1 senede 30 kg aldim nasil oldu bilmiyorum yemege çok zafim var baska hobim yok disari çikmaktan utaniyorum herkez dalga geçiyo her ortamda ilaki kilom açiliyor biktim kizlar offf 23 yasindayim evde kalma korkum var herkezin sevgilisi varken ben 4 senedir yanlizim ben kendimi sevmezken çirkin bulurken baskasi nasil hoslanirspor salonuna yazildim aylar once haftada 1 gidiyorum oda zorla annem bos yeremi para verdik dedi diye 1 seneligine yazilmistim hirslanirim demistim olmadi oraya gitmeye bile üseniyorum napsam ne etsem kilo veremiyorum dayanamiyorum yaz gelince kabus baslar bende biz ne yapabiliriz diyeceksiniz biliyorum ama çok kötü durumdayim suan ne yapacagim bilmiyorum ameliyati dusundum ama maddi durumumuz iyi degil hem korkuyorum dayanamiyorum kizlar bu halime....
her yoruma açigim ama lutfen kirici olmayin çok hassasim zaten bu aralar
canim kac yasindasin sen :26:
mide kücültme ameliyati ciddi ciddi düsünmelisin, 135 cok fazla gidisat 150kg 200 kg olur ki bu sende cok önemli saglik sorunlari yaratir.
1 senede 30 kilo alman normal degildoktora gittinmi guatirini bir ölctür eger hersey normalse
ve kilo alman cok yemekten kaynaklaniyorsa, kendine mide kücültme ameliyatinda uzman deneyimli bir operatör bul. git görüs ve bu ameliyati olmassa ciddi saglik sorunlari olusur diye raporlarsa ssk da öder gibime geliyor :26:
ama dedigim gibi deneyimli bir doktorda yaptir ameliyati cünki riskli bir ameliyatiyice arastir
belki forumda yaptiranlar varsa sana doktor önerebilirler
baslikta yazdigim gibi 135 kgyum kendimi çok çirkin yasli gibi hissediyorum aynaya bakamiyorum her yerim yirtik kiyafetim yok hergun ayni pantulonu giyiniyorum kendimden nefret ediyorum yerimden kalkamiyorum 1 senede 30 kg aldim nasil oldu bilmiyorum yemege çok zafim var baska hobim yok disari çikmaktan utaniyorum herkez dalga geçiyo her ortamda ilaki kilom açiliyor biktim kizlar offf 23 yasindayim evde kalma korkum var herkezin sevgilisi varken ben 4 senedir yanlizim ben kendimi sevmezken çirkin bulurken baskasi nasil hoslanirspor salonuna yazildim aylar once haftada 1 gidiyorum oda zorla annem bos yeremi para verdik dedi diye 1 seneligine yazilmistim hirslanirim demistim olmadi oraya gitmeye bile üseniyorum napsam ne etsem kilo veremiyorum dayanamiyorum yaz gelince kabus baslar bende biz ne yapabiliriz diyeceksiniz biliyorum ama çok kötü durumdayim suan ne yapacagim bilmiyorum ameliyati dusundum ama maddi durumumuz iyi degil hem korkuyorum dayanamiyorum kizlar bu halime....
23 yaşında öle dedi
he atlamisim orayi dimek
valla durum cok cok vahim durumlara dogru gidiyor, bir senede bir 30 kilo daha alirsa 165kg olursa, derinin sarkmasindan önce seker hastaligi, ic organlarinin yaglanmasi, damar tikanikligi, ortopedik problemler, uyurken rahat nefes alamama ve kalbin birkac saniye durmasi say say bitmez yani
daha cok genc mutlaka birseyler yapmali
psikolojik cöküntüden bahsetmedim daha bile
bence biraz hırslı ol
bu arada neyle meşgulsun?
okuormusun, çalışıyormusun?
canim kac yasindasin sen :26:
mide kücültme ameliyati ciddi ciddi düsünmelisin, 135 cok fazla gidisat 150kg 200 kg olur ki bu sende cok önemli saglik sorunlari yaratir.
1 senede 30 kilo alman normal degildoktora gittinmi guatirini bir ölctür eger hersey normalse
ve kilo alman cok yemekten kaynaklaniyorsa, kendine mide kücültme ameliyatinda uzman deneyimli bir operatör bul. git görüs ve bu ameliyati olmassa ciddi saglik sorunlari olusur diye raporlarsa ssk da öder gibime geliyor :26:
ama dedigim gibi deneyimli bir doktorda yaptir ameliyati cünki riskli bir ameliyatiyice arastir
belki forumda yaptiranlar varsa sana doktor önerebilirler
ay canim benim kiyamam kim ne kotu biseyler desede ne fark ederki bosver, ameliyati dusunme gercekten bunun cok cok vahim durumlarda gerceklesmesinin taraftariyim,arkadas yaptirdi evet kilo verdi amaaaaa deriyi gormelisin sarkmalar yok boyle bisey sonrada estetik olmalisin vs ........ bence birde diyetisyene git , tek basina biraz zor olur , kamplar var birde egerki durumun el vvermesse koye git ,yuruyusler yaparsin temiz hava bol su taze meyveler sebzeler olur ayy neguzel:) bir plan yapmalisin biseyler yapmalisin kendini daha fazla koyu verme lutfenn, birde gecen tv gormustum kadin 40 kiloya yaklasik vermis ne yaparsa suyla yapiyormus et kizartma mesela su yemek yag yerine su ilgiimi cekmististi ...birde dr git hersey normalmi hormonel bozukluk varmi diye buda cok onemli
canım zaten büyük bir adım atarak kilonun sana yaşattığı problemleri fark etmişsin. bundan sonrasında ise profesyonel yardım almanı tavsiye ederim. kendine güvenirsen kilolarını vermeye başlamışsın demektir.
23 yaşında öle dedi
bu arada 1 yılda 30 kilo almak hiçte normal birşey değil
bence mutlaka doktora gitmen lazım, endokrioloji bölümüne
ne zaman böyle çok kilo almaya başladın?
küçükkendemi tombul bir çocuktun?
biraz istekle olacak işler bunlar sarıpapatya. ben de 23 yaşındayım ve şu an 94 kiloyum aylardır uğraşıyorum kilo vermeye veremiyorum ama ümidimi de kaybetmiyorum. sen de öyle ol. mutlaka uzman yardımı almalısın. biz şu an bir kaç arkadaşla bitkisel bir çay deniyoruz mesela bize katılabilirsin istersen bakarsın bi kaç ay sonra sülün gibi oluruz :)
kilolar mahkumiyet değil kurtulabiliriz. dirayetli ol
he atlamisim orayi dimek
valla durum cok cok vahim durumlara dogru gidiyor, bir senede bir 30 kilo daha alirsa 165kg olursa, derinin sarkmasindan önce seker hastaligi, ic organlarinin yaglanmasi, damar tikanikligi, ortopedik problemler, uyurken rahat nefes alamama ve kalbin birkac saniye durmasi say say bitmez yani
daha cok genc mutlaka birseyler yapmali
psikolojik cöküntüden bahsetmedim daha bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?