135 kiloyum

canım, benim verebilecek bir önerim pek yok fakat bu işin başlangıcının inançtan geçtiğine inanıyorum...
yapabileceğim dediğinde önünde engel yok, daha yaşın gençken kurtul ha gayret diyorum :)
bi silkelen, tembellik yok !

herşey inanmakla başlar...diyetisyene gitmlisin mutlaka ve verilen diyete spora sıkı sıkı bağlı kalmalısın,yaşın çok genç hızlı vereceksin emin ol.ben hamileliğimde 20 kilo aldım ve isveç diyeti yaptım 2 hafta sonra 3ay sonra tekrar 2 hafta daha yaptım ,tabi bu diyet yapmadığım zamanlarda da kalori hesabı yaptım aşağı yukarı herşeyin kalorisini öğrendim.doyurucu ama kalorisi düşük yemekleri yemeyi tercih ediyordum 6 ay kadar sürede 20 kiloyu verdim üstelik hiç spor yapmadım,bebeğim olduğu için spora vaktimde gücümde olmuyordu.ve kilomu 2 yıldırda koruyorum.eskisi kadar değil ama yinede elimden geldiğince okuyorum.yani herhangi bir ürün alırken arkasındaki kalori hesabına bakmayı alışkanlık haline getirdim.zaten hangi diyeti yaparsan yap yeme biçimini hayat biçimine dönüştürmezssen tekrar alırın..bol su iç mesela acıktıkça bol bol ayran yapıp içebilirsin,ayranıda kendin yap,yoğurdu az suyu bol koy..yine sabahları 1 tatlı kaşığı bal 1yemek kaşığı elma sirkesi ve yapım çay bardağı suyu karıştırıp aç karnına iç..metobolizmayı gerçekten hızlandırıp yağ yakımını kolaylaştırıyor..gün arasında suyun içine bikaçtane karanfil atıp içebilirsin ,ara öğün olarak yoğurdun içine keten tohumu koyabilirsin.bunların tamamı metobolizmanı hızlandıracaktır.ben çok zor kilo verenlerdenim onun içinde çok ağır olan isveç diyetiyle anca kilo verdim,ama bunları kullanarak metobolizmamı hızlandırdım,işe yaradı..pes etme ,mutlaka vermelisin bu kiloları yaşın çok genç,sağlık sorunlarına yol açmadan bu işi halletmelisin..bunların farkında olduğuna eminim ,sonuçlarını düşünerek mücadele et,mesela zayıfladığında istediğin kıyafetleri alacaksın gibi...ben kilo verdikten sonra deli gibi alışveriş yapmaya başladım ,kredi kartı borcum nasıl gelmiş anlatamam eşim o gün bana kocaman bir pasta alıp gelmişti ,aşkım nolur kilo al :)))hızına yetişemiyor bütçemiz demişti...işin şakası tabi göreceksin herşey ne kadar güzel olacak...

valla canim bende 1 yilda 30 kilo alinamaz ya bunda bir yanlislik var dedim
amaaaaa bugün bir arkadasim geldi, kilodan filan konusuyorduk, kac kilosun diye sordum
en son bie sene önce tartilmis 70 kiloymus
cik bakalim benim kantara dedim
arkadas 93,5 geldi kizin moral tabi yerlerde sürünüyo

canım benim öncelikle şunu bil.hiçkimse çirkin değildir tamam mı.
sakın diyetisyene ya da akapuntura falan gitme.benim bazı arkadaşlarım gitti.verdiği kilonun 2 katı daha fazlasını almaya başladı.çoğu kişide böyle oluyo.maddi durumunuz ameliyata yetmiyosa tvlerde çıkan zayıflama aletleri var.uygun fiyatta.hani hem terletiyo hem titretiyo görmüşsündür kesin.onları dene..ama öyle kuru kuruya deneme spor yap daha çooooooooook gençsin hayatını zehir etme.yemek konusuna gelince : tatlı dışında istediğini,dilediğini ye (tabi biraz ekmeği de azaltman gerekiyo).ben öyle yapmıştım ve 10 kilo verdim.ama tatlı yasak kesinlikle.tatlı isteğini reçelli yoğurtla giderebilirsin.

ama çirkinim diye sakın düşünme.eminim güzelsindir.vee biraz hayat dolu ol herkesin kusurları var.boş zamanlarında git dolaş.umarın dediklerimi dikkate alırsın canım.hadi kolay gelsiiin :))

bence öncelikle ne yapsam kilo veremiyorum yalanına inandırmayı bırak kendini..baksana spor salonuna bile gitmeye üşeniyorum diyorsun..böyle giderse evde kalmaktan daha büyük sorunlar yaşarsın sağlığını kaybedersin...bi diyetisyene git durumumuz iyi değil demişşin devlet hastanelerinde var diyetisyenler...onlar ne diyorsa yap..daha yaşın kaç hayatının en güzel zamanlarını kiloluyum diye eve kapanarak geçirerek kendine haksızlık etme

eğer gerçekten kilo vermek istiyorsan bunun için çaba göstermen gerekir.sen hiç birşey yapamıyorum diorsun demekki kilo vermek için ç0ok fazla istekli değilsin kendine çok fazla güvenmen ve iradeli olman gerekir..yapmak istediğin şey kilo vermekse ne gerekiyorsa onu yapacaksın benim kardeşim 90kiloydu diyetisyene gitmedi ve ben zayıflayacağım dedi 1seneden daha az 60kiloya düştü..önemli olan ne kadar istekli olduğun.

23 yaşında bu ne kendini koy vermek Allahaşkına? kalk silkelen kendine gel... o kilolarla yürüyemez hale geleceksin. soruna evde kalma k orkusu ile bakacağına önce kendine gel... iş bulman bile zor bu durumda kendini zor kaldıran birinin çalıştığı kuruma ne yararı olur ki? güzelim 60,70 yaşında bayanlar inanılmaz kendine bakıyorken sende ki bu hal ne? evde oturup yiyip içmeyi kes kendin için savaş varol.. en azından çık dışarı yürü... kolay mı sanıyorsun kilo vermeyi hepimiz zorlanıyoruz.... diyeceksin ki çoğunuz zayıfsınız? ama zayıf kalmak ta zor herkes için evde sınırsız yiyip içmek ama hep iradeli oluyoruz.... sağlığın için estetiğin için bu şart....... kendine kural koy haftada birer kilo vererek başla..... eğer başlamazsan birkaç seneye kadar tnsiyon şeker kalp vs derken çok daha acı sonuçlar olacak...... hayatta iyiği de kötülüğü de herkes kendi kendine yaparmış.. yolunu sen seç ya şişman ve hastalıklara aday yalnız bir kadın olarak yaşa yada sağlığını estetiğini kazanmaya çalışan bir birey olarak çalışmalara başla.... karar senin... sevgilerimle......

mandi durumunuz iyise eve kosu bandi ben alali 3 yil oldu cok menmunum faydasi cok varrrrrr
hic deyilse evde ev ortaminda yürürsün sonra sonra kosarsinnn

psikolojik kırılma noktasına ulaşamamışsınız.
kilo konusunda birşey yapamama atalete düşme nedeninizde bu.
kilo vermek için itici bir kuvvete ihtiyacınız var.
yanlış anlamazsanız en dibi görmemişsiniz daha.
ne zamanki kilo konusunda psikolojik olarak en dibe düşersiniz işte o zaman kilo verme çabasına girişirsiniz.
ha bu en dip ne olabilir birinin kırıcı bir sözü olabilir yada başka birşey.
bende küçükken kilolu bir çocuktum az çok anlıyorum sizi.

Yeme düzenini değiştirmeden spor yapmanın bir faydası değil sana zararı olabilir. Allah korusun dizlerini bacaklarını sakatlarsın. Maddi durumun nasıl bilmiyorum ama ben bu iştah krizlerimi akapunktur ve beraberinde verdikleri diyet listeleriyle yendim. Bende 2-3 ay öncesinde 100 kilo idim. Şimdi seksenli rakamlardayım. Sadece tamamen ilk kararı verip ilk adımı atman gerekiyor. Ameliyat çözüm değil, sen yeme şeklini değiştirmedikçe ameliyatta olsan yeniden aynı kiloları alabilirsin.

Bütün sayfaları okumadım sadece ilk mesajına ithafen..Ne yapsam ne etsem kilo veremiyorum laflarını bir köşeye koyacaksın.Bu lafları ablamda da çok duyduk ama bir azimle şu an bir çok mankene taş çıkartır şaka değil :) Kendi kafana göre olmayacak bu işler.Uzmana görüneceksin,diyetisyen de olabilir,iç hastalıkları uzmanı da.Muayane olup,beraber zayıflamaya girişeceksiniz.Tvler de gazetelerde dergilerde neler görüyoruz.İnsanlar ne kilolardan hangi kilolara iniyorlar.Mucize mi dersin ki?Demekki olabilen bir şey.Sana demesi kolay da diyebilirsin.Ama ben de diyetisyene gidip zayıflayanlardan biriyim.İhtiyacın olan 2 sene.Öyle de çabuk geçiyor ki zaman.2 sene sonra yeniden doğacaksın.Ama ilk işin iyi bir uzman bulup,harfiyen dediklerine uyup,kendini kamçılaman,pes etmemen.

bu yaşta bu kadar kilo olmaz
hem sağlık hem estetik açıdan derhal önlem almalısın.
dolayısıyla psikolojne de etki edeceğini unutma.

hiç kimse 130 kilo sevgili istemez.
sen de istemezsin.

kendi başına halledemeyebilirsin.
mutlaka doktora git.
ne söylerse yap. istersen başarabilirsin.
dilediğince yemek mi istersin , zayıf olmak mı sen karar ver artık.

önce kafanda bitir bunu..
sadece kilo vermeye kanalize ol...
düşün güzel güzel kıyafetler giyeceğini...
sonra kendini seveceğini..
utanmadan istediğin gibi gezebileceğini...
motive et kendini..

Arkadaşlar ben tüp miğde oldum hemde makul bir fiyata cerrahım çok iyi ben kendimde ameliyathane hemşiresiyim aslında tüm ekip iyiler takipleri harika isteyen arkadaşlar mesaj atın yardımcı olabilirim

Sen sevgiliyi falan bence dusunme.. O kadar.kiloyu diyetle.veremezsin..once obezite cerrahisi. -spor- estetik cerrahi... Sagligin bozulur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…