135 kiloyum

Canım yaşında küçükmüş ve 135kilo cidden çok fazla. Yani dış görünüş açısını geçtim, sağlığın içinde büyük problem. Bence hemen bir diyetisyen doktora başvur.

Merak ettim de yükselenin boğa burcu mu? Bir de kilo vermek için bence alışveriş merkezlerine git kıyafetleri dene. Hatta üzerine olmayacağını bilsen de gir kabine. Ve ben bu elbiseleri giyeceğim de. Normalde olandan bi bedne kücük al. Bu arada forumdaki diyet topiclerine katıl. Yarışmalar var gruplar var cidden ordaki arkadaşlar yardımcı olur. Oraya düzenli olarak ne yedigini içtiğini ne kadar spor yaptığını yaz. Başta günde 10 dk bile olsa spor yap acelen yok. Sonuçta düşün öyle hiçbirşey yapmayıp boş boş oturmaktan çok daha iyidir degil mi?

vucut kitle endeksim 42 morbit obezim yani

diyetisyen listem var canim ama birturlu baslayamiyorum

bakiyorum yeni bir hayata çok guzel kilo verdiler ama ben 5dk yuruyemiyorum bile saatlerce spor nasil yapacagim belki gunde 30 dk yaparak zamanlar yapabilirim. çok suçluyum bu kiloya kadar gelmemek için birseyler yapmam gerekti ama simdi pisman olmak için çok geç

1 senede 30 kılo alman için bir kırılma noktan olmalı ?

1 yılda ne değişti hayatında neye üzüldün canım sen bu kadar?

1 senedir is ariyorum bulamiyorum onun disinda depresyondaydim babamla sorunlarim vardi saglik sorunlarim vardi sivilce sorunum vardi ama psykologa gittim babamla sorunumu hal etim sivilcelerimden kurtuldum artik zayiflamamak için bir bahanem kalmadi

hikayeleri hep okuyorum o an azimleniyorum ama sonra yine eskiye donuyorum hep bahanem oluyor kabul ediyorum

Tarifi de deneyenler de burada

Bunun dışında burda zayıflama grupları filan var. Biraz istekle yaparsın ama mutlaka uzman kontrolü şart

bi bakayim tsk ederim canim

akupunturu bende denemek istiyorum ama yurtdisinda yasiyorum ve pek duyulmus birsey degil

bir bakayim neymis bu tsk ederim

kimse bakmiyor canim bana birde sisman oldugum için sosyal hayatim pek yok

erken kalkmaya çaliscam programim da var

Canım yaşında küçükmüş ve 135kilo cidden çok fazla. Yani dış görünüş açısını geçtim, sağlığın içinde büyük problem. Bence hemen bir diyetisyen doktora başvur.

gittim cogu kez canim liste verip gonderdiler

yukselenimi bilmiyorum maviask pek aram yoktur burçlarla ama aslanim yani :) dolabim hep kucuk beden seylerle dolu zayiflayinca giyinirim deyip aldim hep ama hiç giyinemedim

kizlar zaman ayirip tavsiyelerde bulundugunuz için çok tsk ederim tavsiyelerini yapmaya çaliscam ilk olarak sabah kalkip baslangiç olarak 30 dk yurugus yapacam eger yapamasam aksam spor salonuna gitcem diyetisyenin verdigi listeyi uygulicam bol su içecegim yediklerimi yazacagim hergunun planini yapacagim :) ve yarin is gorusmem var eger bu isi alirsam çalismak iyi gelcek en azindan evde olup her saat acikmicam oyalanacam :)

Canım benim, yaşın daha çok küçük. Kilo aldığın hızla kilo verebilirsin, ilk bir iki hafta vücudun direnç gösterebilir ama sonra kilo verdiğini görünce çok hoşuna gidecek ve devam edeceksin. KK'da zayıflama bölümü grupları var, oraya baksana bir, kızlar birbirini çok güzel motive ediyor. Bir de bir arkadaşın verdiği mucizevi bir çay tarifi vardı, gerçekten çok işe yarıyor. Sadece birazcık motivasyona ihtiyacın var. Spor salonuna gidince kalabalıkdan rahatsız olabilirsin, araştır en sakin olduğu saatlerde git, hem spor salonundaki görevliler daha yakından ilgilenir senle. Sadece motivasyon, bir kaç ay içinde kendindeki mucizelere sen bile inanamayacaksın...

İlk önce kilolarınla ve vucudunla barış. Çünkü vücudunun bir sucu yok. İkincisi gerekli tahlilleri yaptırdıktan sonra dukan diyetini yap. Kitabini al bastan sona oku.Ben hamileyken cok kilo almıştım. Bu diyet sayesinde kilo verdim. Sevgiler.

Canım çok üzüldüm durumuna ama yaşın daha çok genç ve zayıflayacağına inanıyorsun o halde başaramaman için hiçbir neden yok . Benim aklıma kanal d doktorum programı geldi orada hiçbir ücret almadan hem de gayet güzel ilgilenerek kilo verdiriyorlar . Kaç kişi katılmıştı öyle oraya görmüştüm . Senin açından sorun olmazsa oraya git derim ben . Diyet listeleriyle pek olacak işte değil bence düzenli bir şekilde spor yapılması lazım . İnşallah kurtulursun kilolarından canım

Disarida kilolu genc kizlar görüyorum. Esortmanlarini giymisler kosuyorlar, kilo vermek icin cabaliyorlar.
Cok hosuma gidiyor, ne güzel pes etmiyorlar.
Sadece yemek ve sonrada kendine acimakla olmaz!!!!
Yasin cok genc, o kilolari azmedip verebilirsin.
VEREBİLİRSİN.

forumda diyet yöntemleri bölümünde karatay diyeti deneyimlerimiz diye bir bölüm var bir an önce okumaya başlamanı tavsiye ediyorum..60 kg veren arkadaşımız var gül63 rumuzlu.özelden tüm sorularını da yanıtlar sana her konuda hem o hem diğer arkadaşlar yardımcı olur .gir ilk sayfadan okumaya başla.bu bir diyet değil yaşam tarzı son derece sağlıklı,kalıcı kilo verirsin.seni motive ederler.bir gir ve oku aklına yatacağına eminim.seneye yazın 36 beden bikini giyeceğim diye hedef koyan arkadaşlar var.sen neden yapamıyoasın.hadi hiç bir şey kaybetmezsin gir bir göz at.aklına yatmazsa hiç bir şey kaybetmezsin

hafta da bır spora gıtmekle kılo mu verılırmıs hıc .

dal gıbı olanlar bıle hafta da bes gun spor yaparlerken

sen nasıl hafta da bır gıdersın anlamıs degılım .

senın kılo oranın cok yuksek .lutfen spora odaklan .

dıyetısyen konusun da katılıyorum sana,dıyetısyenlerın

yaptıgı pek bırsey yok .lıste verıp gonderıyorlar

oda cok basarılı bır sonuc degıl tabı .sen kafan da kendını

hazırladıktan sonra zaten dıyetısyenın lıstesıne ıhtıyac duymazsn .

senın yapman gereken ,gun de ıkı saat hafta da bes gun spor yapman

spor salonuna yazılmalısın mutlaka

endokrinoloji servisinden randevu al, kan şekerine değil "insülin" düzeyine baktır bence insülin direncin olabilir. hatta tiroid bezin çalışmıyor da olabilir, düzensiz regl olma, tüylenme problemin de varsa iş kolayca çözülür endokrinde.zaten endokrinolog daha tonlarca şeye bakacak ve kan değerlerine uygun bir diyet için diyetisyene yönlendirecektir. ben de koskocamanım, zevkime uygun giyinememek koyuyor en çok ama asıl sorun sağlık...hareket özgürlüğü yok. çok gençsin daha millet ne kilolar veriyor.

Spor yapmadan kilo verirseniz sarkarsiniz.

Diyet + spor yapmaniz sart ama once uzerinizdeki olu topragini bir atin.

Kilo verdikce hirsiniz da artacak zaten. O kadar gencsiniz ki.

Bu yasta giyinip, suslenip arkadaslarinizla, sevgilinizle geziyor, egleniyor olmaniz lazim.

Diyetisyeni boşver, devlet hastesinde uzamn diyetisyen listesiyle iki kere acillik oldum. Feci sinirli ve hep açtım...

Paniğe kapılma canım benim ve büyük hedefler koyma. Mesela de ki bu ay iki kilo vereceğim. Sen bu kiloları bir ayda almadın ki bir ayda veresin öyle değil mi? Hem hızla verilen kiloların vücuda ne kadar zarar verdiğin biliyorsundur,hızla kilo vermek vüctta sarkmalara nedne oluyor. Önce yüzün sarkar, o gergin güzel suratın gider sarkık yaşlı bir surat olur(başıma geldi ( . Ayrıca yağların olduğu gibi kalır, o bacaklardaki pötürüklü görüntü gitmez bu yüzden hızlı ve çok kilo vermek yerine azıcık kilo ver, onlarda yağdan gitsin.

Arkadaş demiş Karatay diyeti. Ben de başladım. Önyargıyla başladım, ekmeksiz nasıl olur bir saat sonra acıkırım yahu dedim ama sabah kahvaltımı 7:30 yaptım öğlen ikiye kadar acıkmadım, tatlı istemedim, isteğe bağlı ara öğün vardı ona bile gerek duymadım.

Birde su içiyor musun canım. Hele şu yaz günlerinde 3 lt. su içmek şart. İki fincana kadar da yeşil çay takviyesi yapabilirsin...

Lütfen umutsuz olma. Forumun diyet bölmüne gir, incele, diyet gruplarına katıl, motive olman ve motivastonunun düşmemesi için. Çok moral bulursun inan :)

Son düzenleme:
canım yapabılırsın senın ne eksıgın var onlardan oyle yarım saatte yag falan yanmıyor zorla kendını lutfen canım ya gunde en az 2 kes spor yapmalısn

karatay diyeti glisem,k indeks mantığıyla çalışır ve insülin direncini kırar. aslında diyet değil yaşam tarzı olması gereken bir şey.

Off ya yazdim yazdim pencere kapandi. Sana tavsiyem diyet yapma. Kendini kisitlama, ne yiyorsan yarisini ye. Spor yap olmadi yuruyus yap. Yavas yavas kasma kendini fazla. 2.5 lt su ic yarari cok oluyor.

Çok üzüldüm durumunuza.. ama geç kalmış değilsiniz.
Kilo almak için bir çok bahane var ama vermek için de var bunu unutma...
İstersen bir uzmandan yardım al.
biran önce başla.
Çok gençsin daha çabuk vereceğine inanıyorum.
en başta sağlığın için vermelisin.
sana bir önerim olabilir ancak...
ben karatay diyetiyle 8 kilo eşimse 10 kilo verdi.
bu bizim için hayeldi ama gerçekleşti.
istersen önce canan karatay hocanın kitaplarını al ve oku. neden kilo aldığımı kitabı okuyunca anladım.
daha sonra zaten uygulamaya başlıyorsun.
sitede bunla ilgili bir topik de var. bir arkadaş ismini hatırlamıyorum 120 kilolardan 60 kilolara düştü.
Bunun gibi örnekler de var.
Sakın vazgeçme ve önce sağlığın için biran önce harekete geç.
ben 8 kilo verince ne kadar mutlu oldum anlatamam.
ve en içten duygularımla bu mutluluğu yaşamını diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…