135'ten 97'ye durmak yok yola devam:))

merhaba kızlar.
sabah 95.2 çıktım. :110:her gün insanın kilosu değişik. haftada 1 tartılıyım diyorum. sabah yine tartı üstündeyim. bende ya hep ya hiç. ya hiç tartılmıyorum ya her gün.:KK57:
sabah 1 dilim kızarmış ekmek eski kaşar azıcık. haşlanmış yumurta sarısı.
1 bisküvi
3 hınnap
azıcık ketçaplı makarna
kaşarlı tost, patlıcan kızartma
orta şekerli kahve yanında iki parça çikolata
akşam:süt yulaf ezmesi
bundan sonra pazartesi tartılayım diyorum. bakalım dayanabilirsem.o_O

merhaba kızlar.
sabah 95.2 çıktım. :110:her gün insanın kilosu değişik. haftada 1 tartılıyım diyorum. sabah yine tartı üstündeyim. bende ya hep ya hiç. ya hiç tartılmıyorum ya her gün.:KK57:
sabah 1 dilim kızarmış ekmek eski kaşar azıcık. haşlanmış yumurta sarısı.
1 bisküvi
3 hınnap
azıcık ketçaplı makarna
kaşarlı tost, patlıcan kızartma
orta şekerli kahve yanında iki parça çikolata
akşam:süt yulaf ezmesi
bundan sonra pazartesi tartılayım diyorum. bakalım dayanabilirsem.o_O

aslinda moralini bozmasina izin vermiyorsan her gun tartilmak iyidir bence. cunku kontrol altinda kalmani saglar. tartilmadigimiz zamanlar genelde cok yedigimiz, sagliksiz beslendigimiz ve sonucu gormek istemedigimiz zamanlar oluyor. bu arada basarini tebrik ederim :) masallah. spor falan yapiyor musun, neler yapiyorsun?

99 olmuşum depresyon bende kötü etki bırakıyor verdiklerimi geriye almaya başladım durdurmak benim elimde biliyorum neyi bekliyorum bilmiyorum yine 3 rakamlı kilolara cıkmama ramak kalmıs üzgünüm iştahın benim mutsuzluğuma iyi gelecegini sanıyor galiba beynim

aslinda moralini bozmasina izin vermiyorsan her gun tartilmak iyidir bence. cunku kontrol altinda kalmani saglar. tartilmadigimiz zamanlar genelde cok yedigimiz, sagliksiz beslendigimiz ve sonucu gormek istemedigimiz zamanlar oluyor. bu arada basarini tebrik ederim :) masallah. spor falan yapiyor musun, neler yapiyorsun?
sağol canım. her şeyden az az yiyip haftada 3 gün pilates yapıyorum diye özetleyebilirim. nefsimle boğuşuyorum diye de özetleyebilirim. kalori sayıyorum da olabilir. böyle bir şeyler canım. çok şükür. şimdilik istediğim gibi. ayda 2 -3 kiloya sabitlendi şimdilik. senin de günlüğün var mı dur bi bakayım. sen kaç kilo verdin?

99 olmuşum depresyon bende kötü etki bırakıyor verdiklerimi geriye almaya başladım durdurmak benim elimde biliyorum neyi bekliyorum bilmiyorum yine 3 rakamlı kilolara cıkmama ramak kalmıs üzgünüm iştahın benim mutsuzluğuma iyi gelecegini sanıyor galiba beynim
Bunun tek ilacı spor biliyor musun? Yemek yiyince mutlu olduğunu sanıyorsun, kısa süreli bir mutluluk, o salgılanan hormon bunu hissettiriyor sana. Ama emin ol her gün ciddi bir şekilde cardio yaparsan, o yemekten aldığın zevkin 10 katını alıcaksın, acilen vucudundaki bu hormonu harekete geçir canım

nefsinle boğuşarak bana örnek olursun insallah bende senin gibi nefsimle boğuşmak onun her arzu ettiği seyin bana zarar verdiği gerçeği ile yüz yüze gelip kendime gelirim

ay canım benim ya bırakma kendini. azar azar ye hareket etmeye çalış ev içinde bile olsa. vermesende almazsın. kızın var senin de önünde örnek sensin. Allah yardımcın olsun canım.

saol canım kızımda benden kötu etkileniyor göruyorum onuda üzüyorum düzelicem okullar açılıyor spor yapmak icin adım atmalıyım eskiden yürüme bandında 3 saat gecirirdim 117 den 93 lere düşmüştüm işe başlayınca her ay bir kilo almışım demekki

kısaca günü özetliyim:
sabah tartı 94.6.kahvaltı 2 haşlanmış yumurta sarısı.1 dilim ekmek.2 tatlı kaşığı vişne reçeli.
1 baklava
öğle yarım orta boy karışı pizza 1 bardak ayran
2 top dondurma.
akşam izmir köfte.
boşanda semerini yer derler adama. amma da yemişim bugün.çok şükür.
akşam pilates var yakarım birazını.

sağol canım. her şeyden az az yiyip haftada 3 gün pilates yapıyorum diye özetleyebilirim. nefsimle boğuşuyorum diye de özetleyebilirim. kalori sayıyorum da olabilir. böyle bir şeyler canım. çok şükür. şimdilik istediğim gibi. ayda 2 -3 kiloya sabitlendi şimdilik. senin de günlüğün var mı dur bi bakayım. sen kaç kilo verdin?

ben de oyle kalori kontrolu her seyden az az yiyerek 20 kilo kadar verdim. mayis'ta ara vermistim is yogunlugundan dolayi, yaz boyunca da biraz abur cubura dustum, simdi onlari telafi edip kaldigim yerden devam etmeye calisiyorum. 103 kusurden 80 kusure kadar inmistim.

spor olarak pilates yapman guzel. sarkmalari falan olabildigince onleyecektir. ben simdilik henuz spora baslayamadim ama hafiften baslamam lazim. gunlugum var, 20 yillik hayal falan seklinde basligi.

anam zabahleyin tartıda 94.2gördüm. şaşırdım dünkü pizzadan sonra. yarın mı çıkar acısı dersiniz? hani vücudu şaşırt filan derler ya öyle oldu herhalde.:))
bugün kahvaltıda köy kahvaltısı veren bi yerdeydik. yedik içtik. çok şükür. akşam süt yulaf ikilisi beni bekler.:KK53:

94.4 tartının gösterdiği.
sabah 1 dilim kızarmış ekmek.kk peynir.yumurta sarısı.
fırında balık patates soğan marul salata 1 dilim ekmek
akşamı bilmiyorum zeytinyağlı fasulye yapayım bari balık bitti çünkü. okul telaşı var evde. kızı hazırlıyorum.çantası forması filan. hadi kendinize iyi bakın.

Back
X