- Konu Sahibi knowyourself
akşamüstü komşudaydım 2 çatal patlıcan salatası, 1 peynirli milföy börek şekersiz çay. şekersiz kahve bir ısırık çikolata.saat5 ti. başkada bir şey yemedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım. bırakma kendini nolur. ben de çok şey yaşadım. bakma böyle deli dolu yazdığıma.ailesel bi gerginlik yaşıorum hayata küstüm diyette yapmıyorum sporda uzgunum okuyup sıze destek olmak dışında bısı gelmiyor içimden toparlanırsam YAZARIM
ay yavrum benim. kimi gelip geçer kimi delip geçer derler ya öyle. sabır diliyorum Allah'tan.insallah canım gecer yakardamı yıkardamı bilemiyorum neler neler gecmediki buda gecer .. saolasın iyiki varsın
canım ben her şeyden az az yiyorum. neden dersen ömrü hayatım boyunca dikkat edicem. işin içine liste filan girince olmuyor bırakıyorum bir süre sonra. ne yapıyorum mesela hamburger mi yiyorum yarım yiyorum. İskender yedim kendim de inanmıyorum ama yarısını yedim bıraktım. ekmek delisiydim şimdi her öğün 1 dilim yiyorum. böyle.Merhabalar, gerçekten sizleri tebrik ediyorum. Merak ettiğim konu, çekirdek yiyor musunuz acaba film izlerken veya arkadaşlarla sohbet ederken ? Ben de diyetteyim de, arkadaş yeme dedi. Ben de sorayım dedim.
canım benim Allah nasip etsin hepimize sağlıkla afiyetle. haftada 1 kilo vermek şart değil ya.yavaş yavaş ağır yemeklerden kaçınıp kalori hesabı yapıp verebilirsin. ben 34 yaşındayım dizlerim belim 60 yaş gibi.geciktirme canım.sonra insan pişman oluyor.iyi akşamlar motivasyonunuza hayran kaldım bende 160 cm boyunda ve 112 kiloyumverip verip alıyorum ya hayırlısı elbet birgün zayıflarım :) kolay gelsin size
Hamdolsun canım şifayı biz arayacağız Allah verir İnşallah. belim nasıl ağrıyor anlatamam. ama okudum internette bir süre yapanlar boyun bel fıtığından çektiklerini en aza indiriyormuş. durmak yok yola devam.:)) başla canım senden duyarsam başladım diye çok sevinirim. benim kursta yaşlı teyzelerde var benden iyi yapıyorlar. herkese göre bir spor.Harika canım tebrikler. Hele bel ağrınla yapmaya devam ediyorsunya, maşallah.
Ölçüler evet çok önemli, gerçekten bunu geçen Tony Karen Hill varya onlardan da duydum.kilodan çok daha önemliymiş.
Ben de bir az daha kilo verdikten sonra inşallah pilatese başlıcam mutlaka.
sağol canım İnşallah. başlamak bitirmenin yarısıymış. Allah içine bu isteği versin.Aynen canım benim vücudumda 60 yaşında gibi hem fiziksel hem zihinsel olarak öyle hissediyorm.
Bu sene çok umitliyim kizim okula basliyor ve sabahları ben goturecegim onu biraktiktan sonra 1saat yürümeyi planliyorum platesi bende bir yil yaptim çok zevk almistim gerçekten çok güzel sikilastiriyor kolay gelsin canim darisi basima