135'ten 97'ye durmak yok yola devam:))

akşamüstü komşudaydım 2 çatal patlıcan salatası, 1 peynirli milföy börek şekersiz çay. şekersiz kahve bir ısırık çikolata.saat5 ti. başkada bir şey yemedim.

sabah tartıldım 95.5. iyi çok şükür. bugün pilatese gidemeyeceğim. belimden rahatsızım. pazartesi inşallah iyi olursam ölçülerimi yazarım.
sabah 1 dilim ekmek kk peynir 1 yumurta sarısı
öğle 1 tabak nohutlu bulgur pilavı tavuk eti ayran soğan
akşam öğlenki gibi yerim.

ailesel bi gerginlik yaşıorum hayata küstüm diyette yapmıyorum sporda uzgunum okuyup sıze destek olmak dışında bısı gelmiyor içimden toparlanırsam YAZARIM

ailesel bi gerginlik yaşıorum hayata küstüm diyette yapmıyorum sporda uzgunum okuyup sıze destek olmak dışında bısı gelmiyor içimden toparlanırsam YAZARIM
tamam canım. bırakma kendini nolur. ben de çok şey yaşadım. bakma böyle deli dolu yazdığıma.
SANA MEVLANADAN ÇOK SEVDİĞİM BİR SÖZ:
İSYANLARDAYDI.
ASLINDA İMTİHANLARDAYDI.
FARKETSEYDİ KURTULACAKTI.
herşey Allah'tan. kaderde yoksa olmuyo. kaderde varsa fizandan gelip seni buluyo. iyiliği de kötülüğü de. üzme kendini.

öğle dışarda yemedim evdeydik. köfte piyaz 1 dilim ekmek.
akşam 4 kaşık yulaf ezmesi ve 4 kaşık yoğurt.
suyu eskisi kadar içemiyorum.o_Oalışkanlık haline gelmemiş demek ki.:KK62:

insallah canım gecer yakardamı yıkardamı bilemiyorum neler neler gecmediki buda gecer .. saolasın iyiki varsın

Merhabalar, gerçekten sizleri tebrik ediyorum. Merak ettiğim konu, çekirdek yiyor musunuz acaba film izlerken veya arkadaşlarla sohbet ederken ? Ben de diyetteyim de, arkadaş yeme dedi. Ben de sorayım dedim.

Merhabalar, gerçekten sizleri tebrik ediyorum. Merak ettiğim konu, çekirdek yiyor musunuz acaba film izlerken veya arkadaşlarla sohbet ederken ? Ben de diyetteyim de, arkadaş yeme dedi. Ben de sorayım dedim.
canım ben her şeyden az az yiyorum. neden dersen ömrü hayatım boyunca dikkat edicem. işin içine liste filan girince olmuyor bırakıyorum bir süre sonra. ne yapıyorum mesela hamburger mi yiyorum yarım yiyorum. İskender yedim kendim de inanmıyorum ama yarısını yedim bıraktım. ekmek delisiydim şimdi her öğün 1 dilim yiyorum. böyle.
çekirdek olayına gelirsek. geçen hafta kabak çekirdeği almıştık 1 avuç yedim. diyet arkadaşım diye bir site var oradan kalori hesabı yaptım 100 gr çekirdek 571 kalori. ben 50 gram yemiş olsam 280 kalori. onu yediysen diğer öğün kısarsın olur biter.

iyi akşamlar motivasyonunuza hayran kaldım bende 160 cm boyunda ve 112 kiloyum :( verip verip alıyorum ya hayırlısı elbet birgün zayıflarım :) kolay gelsin size

iyi akşamlar motivasyonunuza hayran kaldım bende 160 cm boyunda ve 112 kiloyum :KK43: verip verip alıyorum ya hayırlısı elbet birgün zayıflarım :) kolay gelsin size
canım benim Allah nasip etsin hepimize sağlıkla afiyetle. haftada 1 kilo vermek şart değil ya.yavaş yavaş ağır yemeklerden kaçınıp kalori hesabı yapıp verebilirsin. ben 34 yaşındayım dizlerim belim 60 yaş gibi.geciktirme canım.sonra insan pişman oluyor.

sabah tartıldım 95.:KK52:
sabah 1dilim ekmek. kk peynir. çay.
öğle 1 dilim ekmek 1 tabak mercimek.
şekersiz kahve
kavun kk peynir 3 hınnap.
akşama yine mercimek yerim.

bu arada pilates hocam ölçülerimi aldı. 1 ayda 2 kilo verdiğim halde toplam 18 cm kaybetmişim. çok güzel.
kol 2 basen 5 bel 4 göğüs 4 bi bacak 3. gibiydi galiba tam hatırlayamıyorum ama.
birde ilk defa böyle bir şey duyuyorum. ben ölçülerimi bilmem çünkü hiç ölçmem. gelinlik dikilirken alınmıştı onları da hatırlamıyorum bile. iki kolum ve bacaklarım birbiriyle aynı değilmiş şimdi pilatesle eşitlenmiş.:)
kolumu merak ediyordum ve sonuç evet kolları sıkılaştırıyor kızlar. denedim gördüm. hem de ben hareketleri tam yapamıyorum kilomdan dolayı. bir daha ki ay gene ölçerse yazarım bakalım nasıl olucak?

Aynen canım benim vücudumda 60 yaşında gibi hem fiziksel hem zihinsel olarak öyle hissediyorm. :(
Bu sene çok umitliyim kizim okula basliyor ve sabahları ben goturecegim onu biraktiktan sonra 1saat yürümeyi planliyorum platesi bende bir yil yaptim çok zevk almistim gerçekten çok güzel sikilastiriyor kolay gelsin canim darisi basima

Harika canım tebrikler. Hele bel ağrınla yapmaya devam ediyorsunya, maşallah.
Ölçüler evet çok önemli, gerçekten bunu geçen Tony Karen Hill varya onlardan da duydum.kilodan çok daha önemliymiş.

Ben de bir az daha kilo verdikten sonra inşallah pilatese başlıcam mutlaka.

Harika canım tebrikler. Hele bel ağrınla yapmaya devam ediyorsunya, maşallah.
Ölçüler evet çok önemli, gerçekten bunu geçen Tony Karen Hill varya onlardan da duydum.kilodan çok daha önemliymiş.

Ben de bir az daha kilo verdikten sonra inşallah pilatese başlıcam mutlaka.
Hamdolsun canım şifayı biz arayacağız Allah verir İnşallah. belim nasıl ağrıyor anlatamam. ama okudum internette bir süre yapanlar boyun bel fıtığından çektiklerini en aza indiriyormuş. durmak yok yola devam.:)) başla canım senden duyarsam başladım diye çok sevinirim. benim kursta yaşlı teyzelerde var benden iyi yapıyorlar. herkese göre bir spor.

ben bu sabah tartıda 94.9 gördüm. çok güzel çok hoşuma gitti. akşam az yemiştim ondan herhalde bi de tuvalate çıktım.ama olsun görmek güzeldi bu rakamı. geçen seneki halimdeyim.
sabah.haşlanmış yumurta sarısı.kk peynir.1 dilim ekmek.
öğle:yarım simit.yarım açma.kek.poğaça.(kızmayın pikniğe gittik arkadaşlarla.)
akşam:barbunya marul salata 1 dilim ekmek.
akşam pilates.:))

Aynen canım benim vücudumda 60 yaşında gibi hem fiziksel hem zihinsel olarak öyle hissediyorm. :KK43:
Bu sene çok umitliyim kizim okula basliyor ve sabahları ben goturecegim onu biraktiktan sonra 1saat yürümeyi planliyorum platesi bende bir yil yaptim çok zevk almistim gerçekten çok güzel sikilastiriyor kolay gelsin canim darisi basima
sağol canım İnşallah. başlamak bitirmenin yarısıymış. Allah içine bu isteği versin.

Back
X