135'ten 97'ye durmak yok yola devam:))

eslemm kibrit kutusu kadar demek oluyorrr

knoww harikasınn senin adına çok sevindim

ben de sabah 1 dilim ekmekle 1 dilim peynir domates ve yeşillik yedimm
öğlende kabak soteledimm

eslemm kibrit kutusu kadar demek oluyorrr

knoww harikasınn senin adına çok sevindim

ben de sabah 1 dilim ekmekle 1 dilim peynir domates ve yeşillik yedimm
öğlende kabak soteledimm
ben sabahları domates yiyemiyorum canım ya. içim almıyor. yesem yesem biber yerim bi.sotelenmiş sebzeler iyi gerçekten kalorisi düşük. ben de geçen yaptım karışık üstüne yoğurt.oh mis afiyet olsun.

öğlen işim uzayınca ıspanaklı etli bi pide çeşidi var burda etli şahane diye onun yarısını yedim. büyük ayranların yarısını içtim.akşama 2-3 köfte ve piyaz yicem. fazla mı oldu ne bugün.95 görünce cozutmayayım.kendimi tutayım akşam.

Ay sorma bende guldum kendime cok krem peynir desem deil kasar peynori desem deil burma suzme filan hic deil kac gundur catliym meraktan en sonunda bafi sorayim dedim :-) :-) :-) :-)
aramızda kalsın ilk burda biryerde okudum ben de bu kısaltmayı ilk bi düşündüm. aklıma ne geldi biliyo musun. kadınlar kulübü peyniri. dedim bi tarif var herhalde lordan yapılan yağsız tuzsuz ona diyolar diye. sonra anladım:)))

selam Allah hedeflerinize çabuk ulaştırsın kızlar
bende 98 kilodan 91 kiloya düştüm
tabiiki daha da gidecek bende gelirim arada sohbetlerinize

kilo günlerinizz varmıı arkadaşlarrr
ben regl haftasındayımm sancımm var ve şişkinlikk
bu başlığın hakkını vermekk istiyorummm

selam Allah hedeflerinize çabuk ulaştırsın kızlar
bende 98 kilodan 91 kiloya düştüm
tabiiki daha da gidecek bende gelirim arada sohbetlerinize
Amin. tebrik ederim canım.7 kilo fark etmiştir bayağı.ben de 7.5 verdim. görenler muhakkak söylüyor kilo vermişsin diye. gel sen de katıl herkesin birbirinden öğrenecek şeyleri var burda.

kilo günlerinizz varmıı arkadaşlarrr
ben regl haftasındayımm sancımm var ve şişkinlikk
bu başlığın hakkını vermekk istiyorummm
canım ben hergün tartıya çıkıyorum buraya da yazıyorum. sen de yaz ne zaman istesen. aria ve tevekkül bir daha yazmadı bu konuya.bulamadım ben de onların sayfasını kulaklarını çekemedim. :pümmünün, simsimsin, sacağağının kendi sayfaları var ama uğruyolar sağolsunlar . ben de bi kural koymadım. kendime bile bir kural koymadım aslında.:)tek kuralım eski yeme miktarıma ve kalorili sağlıksız şeylere dönmemek. böyle canım. önerin varsa söyle.:KK58: istersen hafta başı pazartesileri yazalım kilomuzu.ben bi tablo yapabilirim.:cool:

Good morning vietnaaam.:(
sabah tartım 96.0 gösterdi. tuvalete çıkamadım ondan mıdır nedir. neyse. sabah 1 dilim kızarmış ekmek. kk peynir:)
1 haşlanmış yumurta. şekersiz çay.
şekersiz kahve ve 2 incir. pazara çıktım sağlık ocağı eczane uğradım. çooooook sıcak:KK23:aynı bu smiley deki gibi kıpkırmızı oldum saçımdan ter aktı:)))
öğlen hazır mantı var haşlar yerim yoğurtlu filan 6-7 kaşık. akşamı bilmiyom.o_O

Oysa okumuş ve cevaplamışsınız özr hanımlar sizlerle aynı caba içinde olmak kardeşimle karşılaşmış kadar mutlu etti herkesin sabrı ve bahtı güzel olsun dilerim

Back
X