- 2 Ağustos 2014
- 46
- 16
- 13
- Konu Sahibi knowyourself
Kulağımı uzattım bekliyorum :)) ama benim sayfam yok acemiyim buraya da tevafuken erdim ve cok mutluyum su an artık herzaman yanınızdayım inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sayfaya filan ne gerek var ben açtım işte buraya yazalım hep beraber neler yaptığımızı.Kulağımı uzattım bekliyorum :)) ama benim sayfam yok acemiyim buraya da tevafuken erdim ve cok mutluyum su an artık herzaman yanınızdayım inşallah
Sizin sayfalarınızmı var baktım bulamadım demişsin gecmiş yazılarında ona istinaden dedim bacımsayfaya filan ne gerek var ben açtım işte buraya yazalım hep beraber neler yaptığımızı.
Bugun taze fasulye var bizde birde cacık eşimi bekliyorum gelsin de yiyelim diye hata ama onsuz gecmiyor boğazımdan sankiSizin sayfalarınızmı var baktım bulamadım demişsin gecmiş yazılarında ona istinaden dedim bacım
Sizin sayfalarınızmı var baktım bulamadım demişsin gecmiş yazılarında ona istinaden dedim bacım
anam çok geç yiyosunuz siz. sen var ya 6 da yiyip gene eşinle otursan sofraya. sen daha iyi biliyosun tabii ama eşinle de cacık salata filan tırtıklarsın sen sırf bunu yapsan 7- 8 kilo verirsin canım ya.Bugun taze fasulye var bizde birde cacık eşimi bekliyorum gelsin de yiyelim diye hata ama onsuz gecmiyor boğazımdan sanki
Offf hep bunu yapmak istiyorumda ben işten 7 gıbı geliyorum yemek yapmam 8 esimin gelmesi 9 derken herkes yatarken biz akşam yemeği neredeyse Cok haklısın bunu denemek isterim farkı ileticem sanaanam çok geç yiyosunuz siz. sen var ya 6 da yiyip gene eşinle otursan sofraya. sen daha iyi biliyosun tabii ama eşinle de cacık salata filan tırtıklarsın sen sırf bunu yapsan 7- 8 kilo verirsin canım ya.
çok güzel canım hadi bakalım ben gene 96 çıktım.iki hafta oldu 96dayım. bi kere 95 gördüm. haftaya artık kısmetse.97 kiloydum kıyafetle ve sabah lavaboya uğranmış şeklimle :)
Yaninda bol salatada olsa menu süper bende cok severimsabah tartıda 96 çıktım. kahvaltı az yağda kırılmış yumurta 2 dilim ekmek kk peynir şekersiz çay.
şekersiz kahve içtim.
3-4 üzüm.
1 parça kaşar peyniri.(kızıma tost yaparken kaldı ağzıma attım. yapmıycam bi daha ya. balkondan kedilere atıyım daha iyi)
öğlen dışarda olucaz Allah kerim bakalım ne yicez.
akşam barbunya var salata ile.çok severim ekmeksiz yicem.
haklısın canım ya.pilates hocam da uyardı. ara öğün yap. daha çok protein al.az yeme diye. ama artırınca da kilom durdu.hep içimden bu senin yaşam tarzın bundan sonra sağlıklı herşeyden azar azar yiceksin diyorum. dediğim gibi yeni yeni oturuyor. ben bu yeme şekline başlayalı daha 1,5 ay oldu. bir ömür böyle düzen oturtmaya çalışıyorum. ama ayda 2 kilo versem 1 yılda 72 olurum. o da benim orta okuldaki kilom:)canım merhaba kilo vermen hiç durmasın istiyorsan birden böyle az yememelisin
zamanla eksiltmelisin. yoksa duraksama olabilir. ynede sen bilirsin başarılar :)
pilates de napıyoruz biliyo musun. tüm hareketleri karnımızı sıkıp, belimizi dimdik tutarak yapıyoruz. bu bile karnımı biraz değiştirdi. sen de öyle durmaya çalış otururken de olsa.öğlende bamya yedim bir dilim ekmekle 3 te erik yedim mor olanlardan sabah beri dukkandayım spor yok![]()
Yaninda bol salatada olsa menu süper bende cok severim[/QUOTE
olma mı salata yaptım yidim bile