135'ten 97'ye durmak yok yola devam:))

sabah bir haşlanmış yumurta sarısı,1 dilim ekmek,1 dilim börek.
ara muz
öğle urfa çeyrek künefe.
orta şekerli kahve.
akşam dürüm. anam amma yemişim.1800 olmuş gene ama yürüyüş çok yaptım. okulda da hiç oturmadım. o 1500 e düşmüştür. di mi?????

zabahleyin dayanamadım pazartesiyi beklemeden tartıldım 94.3
çok yedim bu hafta demek ki.:KK62:
bu hafta çok dikkat edicem.
ekim sonu doğum günüm.
90 göreyim istiyorum.
bir de bunu da yeni fark ettim. bir tanıdık var geçen sene ben yavaş yavaş kilo alıyormuşum bana hep nasıl zayıflıyorsun çok güzel diyordu. ben de salak gibi yok canım diyette değilim filan deyip geçiştiriyordum. yazın beni hiç görmedi yeni gördü inanın ben çok zayıflamışsın demesini bekledim. ağzını bile açmadı. hırslandım çat diye çatlasın. hayret bir şey. geçen sene beni salak yerine koymuş hem de defalarca. hayret hayret yani.:KK11:

zabahleyin dayanamadım pazartesiyi beklemeden tartıldım 94.3
çok yedim bu hafta demek ki.:KK62:
bu hafta çok dikkat edicem.
ekim sonu doğum günüm.
90 göreyim istiyorum.
bir de bunu da yeni fark ettim. bir tanıdık var geçen sene ben yavaş yavaş kilo alıyormuşum bana hep nasıl zayıflıyorsun çok güzel diyordu. ben de salak gibi yok canım diyette değilim filan deyip geçiştiriyordum. yazın beni hiç görmedi yeni gördü inanın ben çok zayıflamışsın demesini bekledim. ağzını bile açmadı. hırslandım çat diye çatlasın. hayret bir şey. geçen sene beni salak yerine koymuş hem de defalarca. hayret hayret yani.:KK11:
hadi bakalim insallah goreceksin kurbanida kazasiz belasiz kilosuz atlattik mi olay tamamdir.bende sasiyorum boyle tiplere ne olacak sanki burdada cok bu tiplerden yeni bisey giyersin gormezlikten gelirler kilo verirsin almissin derler ilk zamabnlar cok garip geliyordu simdi daha az yadirgiyorum ,en guzeli diyet yaptigini duyurmamak

başta çok direndim duyurmayım diye ama şimdi hem çok zayıfladım hem de okulda filan teneffüslerde atıştıranlar muhakkak teklif ediyorlar mecburen geri çeviriyorum anlaşıldı yani. durmak yok yola devam.
ekim sonu 90

sabah tartılamadım acelem vardı. 2yumurta sarısı. kk peynir. 1 dilim ekmek
1 şeker.
tavuk kanat, 1 dilim ekmek.
orta şeker kahve.
akşam menemen yicez.1 dilim ekmek de yerim. az da meyve yerim arada.

merhaba kızlar nette dolaşırken kadınlar kulübüne bir bakayım dedim sonraaa sizleri gördüm mesajlarınızı okudum ve ihtiyacım olan kızlar bunlar dedim kendi kendime:) beni de alsanıza aranıza.. :)
biraz kendimden bahsedeyim evliyim 2 çocucuğum var 3.sünü planlıyoruz kısmetse bu bahara ama bahara kadar epey kilo vermem lazım 115 kiloyla oğlumu dünyaya getirdim. pek çaba sarfetmeden 106 kg düştüm ama benimde hedefim 70ler. bu ay acı biber hapı denedim 1kg verdim. ekim ayında alkali su deneyeceğim ama boğazımı tutmadan olmuyor anlaşıldı.. yarın başlayacağım ben de düzenli beslenmeye öptüm hepinizi... yediklerimi içtiklerimi yaptıklarımı kilolarımı yazarım:) haydi hayırlısı bakalım...

Knowcm neden yumurtanın sadece sarısını yiyosn ?
nilüfer hosgeldin 3.çocok düsünmeniz çok güzel bende 80 e düşünce istiyorm.kolay gelsin

selam arkadaşım azmine hayran kaldım sanırım
2 ay gibi bir sürede 6 kilo vermişsin bende vermek istiyorum.
benide alır mısın topiğine

tartı 104.4 giyinik
sabah 1/4 yufkadan 2 tane börek çay
kahve
öğle kaşarlı tost
elma 1 börek daha biraz badem
akşam çorba 1 tabak yoğurtlu makarna
1 saat yürüdüm bugün ama çok iştahım açıktı çok yedim bu gün işallah yarın daha güzel olur :(

merhaba kızlar nette dolaşırken kadınlar kulübüne bir bakayım dedim sonraaa sizleri gördüm mesajlarınızı okudum ve ihtiyacım olan kızlar bunlar dedim kendi kendime:) beni de alsanıza aranıza.. :)
biraz kendimden bahsedeyim evliyim 2 çocucuğum var 3.sünü planlıyoruz kısmetse bu bahara ama bahara kadar epey kilo vermem lazım 115 kiloyla oğlumu dünyaya getirdim. pek çaba sarfetmeden 106 kg düştüm ama benimde hedefim 70ler. bu ay acı biber hapı denedim 1kg verdim. ekim ayında alkali su deneyeceğim ama boğazımı tutmadan olmuyor anlaşıldı.. yarın başlayacağım ben de düzenli beslenmeye öptüm hepinizi... yediklerimi içtiklerimi yaptıklarımı kilolarımı yazarım:) haydi hayırlısı bakalım...
gel canım gel. 3. çocuk ha Maşşallah canım Allah kucağında görmeyi nasip etsin. kilo verince hamileliğinde daha kolay geçer hem sonrası da senin için zayıflarken daha kolay olur İnşallah.

Knowcm neden yumurtanın sadece sarısını yiyosn ?
nilüfer hosgeldin 3.çocok düsünmeniz çok güzel bende 80 e düşünce istiyorm.kolay gelsin
ne bileyim son iki senedir beyazından (Allah affetsin) tiksinti geldi. sanki ağzımda büyüyor gibi oldu kaç kere yutamadım.yemiyorum bayağıdır. arada deniyorum ama yok. bakalım sonra geçer belki.

tartı 104.4 giyinik
sabah 1/4 yufkadan 2 tane börek çay
kahve
öğle kaşarlı tost
elma 1 börek daha biraz badem
akşam çorba 1 tabak yoğurtlu makarna
1 saat yürüdüm bugün ama çok iştahım açıktı çok yedim bu gün işallah yarın daha güzel olur :KK43:
yok canım ya fazla değil.börek ve makarna az yağlıysa bence sorun yok. ertesi gün azıcık proteini fazla karbonhidratı az al tamam dengelenir

ben aynıyım 94.4:KK12:
herhalde çok yiyorum diyip yememi kıstım okulda fenalaştım bu sefer açlığa hiç gelemiyorum. plates hocası ama çok sıkılaştınız vücut sıkılaşırken kilo vermeyi durdurur dedi. bakalım bayramı kazasız atlatma derdindeyim şimdi. vermemeyi göze aldım almayım yeter.:KK17:
tartıya çıkmıycam bir daha haftaya plates hocası tartıp ölçülerimi alıcak yine. o zaman yazıcam.
sabah 1 dilim ekmek. kk peynir. çay
öğle yarım simit mercimek yemeği. :kk77:
akşam da az peynir ekmek yemeği düşünüyorum meyveyle.
bugün böyle olsun.1000 kalorinin altında kalıcam bugün yarın belki cuma. sonra bayram zaten.

tabii canım ne demek destek olmazsak birbirimize bu iş zor yolumuz uzun zaten sen kaç kilosun?
çok sevindim işte bu cevaba
inşallah hepimiz kilolarımızdan kutulabiliriz..
ben aslında 1 sene öncesine kadar gayet hoş bir fiziğe sahiptim
ama ne olduysa alt üst oldum resmen
62 kilodan 75 e ulaştım şuanda
26 yaşındayım 2,5 senelik evliyim

Allah beni bildiği gibi yapsın yine başarısız bir gün geçirdim
Sabah tost ama 2dilim tam tahilli ekmek
Kahve
Ogle kızarmış patates 1dilim ekmek
Muz bir kase badem çiğ yemesem iyiydi ama eşime kizinca iyi gitti
Aksam tavuk döner ama yarım ekmek arasına ah ahhhh ama bu aralar hayatımız düzensiz duzene girince daha iyi olur umarım. ..

çok sevindim işte bu cevaba
inşallah hepimiz kilolarımızdan kutulabiliriz..
ben aslında 1 sene öncesine kadar gayet hoş bir fiziğe sahiptim
ama ne olduysa alt üst oldum resmen
62 kilodan 75 e ulaştım şuanda
26 yaşındayım 2,5 senelik evliyim
yok canım ne alt üst olması. ben 75 olsam daha ne isterim.:KK48:
ama insan tabii alıştığı kiloyu istiyor. kısa zaman önce aldığın için bünyen onu çabuk atar canım .merak etme.

Allah beni bildiği gibi yapsın yine başarısız bir gün geçirdim
Sabah tost ama 2dilim tam tahilli ekmek
Kahve
Ogle kızarmış patates 1dilim ekmek
Muz bir kase badem çiğ yemesem iyiydi ama eşime kizinca iyi gitti
Aksam tavuk döner ama yarım ekmek arasına ah ahhhh ama bu aralar hayatımız düzensiz duzene girince daha iyi olur umarım. ..
aman ben de senin gibi söyleniyorum işte çok yiyince. kızınca üzülünce sıkılınca yemelere İngilizcede comfort eating deniyormuş bir programda öğrendim. yani rahatlatıcı yeme. bir de aynı programda adam kendimi yemişim bunca sene dedi.Doğru inan ki. yiye yiye aslında kendimizi yedik. bugün geçti yapıcak bir şey yok. yarına bakalım. telafisi mümkün. iki gün dikkat edersen yediklerin yağa dönüşmeden atılır.

sabah 4 dilim sucuk 1 yumurta sarısı 1 dilim ekmek.
2 lokma simit. makarna zeytinyağlı fasulye.
kfc twister menü.gün boyu 3 şekersiz kahve ve 2 litre su.

Back
X