14 aralık vaser lipo ameliyatım

merhaba canım nasılsın ameliyattan sonra epey bi süre geçti sanırım. işten dolayı forumu takip edemiyordum. Şimdi nasılsın merak ettim seni ben. :))) ben halaa cesaret etmeye ve para toplamaya çalışıyorum. malum bide çalıştığım için nasıl izin yapaağım konusunda endişeliyim. acaba iki gün izi alsam üçüncü gün dönebilirmiyim işime. bide ben sezeryan olduğum için ağrı eşiğimi ve dayanma gücümü de biliyorum. dayanıklıyım yani ağrıya :))) tekrar geçmiş olsun ve hepimize yağsız vücutlar nasip olur inşallah :))

Valla tatlım gayet iyiyim, tüm morluklarım geçti. Özel bir yere giderken korsesiz çıkabiliyorum. Ama evde hep korseliyim, valla çok alıştım korseye acayip rahat geliyor valla çıkartmak istemiyorum.

Dışarıdan tüm görünüş geçti ama sanki o kanalların girdiği yerler daha sert içeriden hala iyileşiyor gibi geliyor bana...

Benim acı eşiğim baya yüksek ilk gece bile hiç zorluk yaşamadım ama şahsen ameliyatı cumaya denk getirip 5gün izin alıp hafta sonlarıyla bi 9 güne tamamlamalı diyorum. 3.gün ilk duşuna girebiliyorsun çünkü ve hafif o kanlı akıntı devam ediyor.

Popoya yağ enjeksiyonu olduğundan ben hep yan ve yüzüstü yattım. Yemek yemek dışında oturmadım. O bölgeye yeni eklendiğinden şeklini korumak mümkün olduğu kadar az hareket etmek gerekiyormuş(yağlar kalıcı olsun diye)

Belki girinti çıkıntı buna bağlı oluşuyordur o yüzden mümkün olduğu kadar izin almaya çalış.

Bir de ben bütün bu işlemlere 11 ödedim, ki florance da olmazsa 9.5 muydu, bişiydi tam hatırlamıyorum. Bence sonuca gayet değecek paralar valla

Valla şimdi ekledim son fotolardan ben çok memnunum.

Tamamen yuvarlak oldu popom ben çok büyük istemiyordum zaten. En çok selülit olur, başka yaptıranlardaki gibi girinti çıkıntı olur, hissizlik vs diye korkuyordum.

Burada yaptıranların %90'ının ameliyat sonrası dönemi çok kötü geçiyor, ağrılar, hissizlikler, uyuşukluklar..
Bende hiçbiri olmadı, kendi metabolizmamdan çok ödem tuttu,morluklarım özellikle bacaklarım hala geçmiş değil ama popomdan çok mesudum, vücudunuz Nasıl bilmiyorum ama benim bacaklarda diz içi, basenlerin içi ve poponun altında yağ alındı. Dış bacaklardan yağ alınmazmış mesela çökme yaparmış, kendi yağım topaklanma olmasın diye iki kez işlemden geçirildi. Bacaklarımda hala bir sonuç görmüyorum zaten mor hala ama elimle tuttuğumda sert hiç yağ gelmiyor ne karnımda ne bacaklarımda...

Poponuzun büyüklüğü ne kadar yağınız olacağına bağlı sanırım. Benim iki kalçama da 550+550 enjekte edildi. Silikon uygulaması da yapılabilirdi ama geç iyileşir diye tercih etmedim.

Benim doktorumun muayenesi zaten ücretsiz bence İstanbul'da iseniz gidip konuşun...

Popoya yağ transferinin tek zor tarafı sırt üstü yatamamak yan veya yüzüstü yatıyorsunuz. Başka en ufak derdi yok
Benide izlermisin rica etsemm

merhaba. popo konusunda oturulmuyor mu öyle uzun vadede. oturunca acı oluyor mu? ne zamana kadar yuzustu ya da yan yatacaksın? ayy kafamda deli sorular. beni de izlemeye alır mısın bi baksam fotolarına

merhaba, doktorunuz lipödem ameliyatı da yapıyor mu acaba kendisine sorma imkanınız var mı? Birde fotolarınızı bende merak ettim nası görebiliyoruz ?

İzledim ama benim ameliyatım çok çok çok yeni... Bugün duşa girdim allahım bir karın bu kadar mı güzel olur...
Hala felaket ödemim ve morluklarım var ama hani insan kendisi anlıyor dümdüz karnım ve kas çizgilerim belli olmaya başlamış. Popom bi kim kardashian havasında... Bi ödemler geçse belim 50cm falan kalacak sanırım çok Mutlu oldum bugün...

Bacaklarım konusunda ödemden zerre bir incelme görünmüyor, hani evet kalçaya yakın iç kısmından bacakların alınmış düz geliyor veya diz içleri düz geliyor falan ama o kadar şiş ve simsiyah ki...
Karnımdaki belimdeki morluklar falan geçtiği için o kısımlar biraz daha belli gibi...

İçinizde morluklar çabuk geçsin diye bir şey deneyen oldu mu?? Hani Arnica krem falan sürsek mi acaba???

Canım merhaba bende yarin sabah bi doktorla gorusmeye gibicem tüm bacak Liposuction için beni izlersen çok sevinirim acil örnekler gormem lazimm

İzledim ama benim ameliyatım çok çok çok yeni... Bugün duşa girdim allahım bir karın bu kadar mı güzel olur...
Hala felaket ödemim ve morluklarım var ama hani insan kendisi anlıyor dümdüz karnım ve kas çizgilerim belli olmaya başlamış. Popom bi kim kardashian havasında... Bi ödemler geçse belim 50cm falan kalacak sanırım çok Mutlu oldum bugün...

Bacaklarım konusunda ödemden zerre bir incelme görünmüyor, hani evet kalçaya yakın iç kısmından bacakların alınmış düz geliyor veya diz içleri düz geliyor falan ama o kadar şiş ve simsiyah ki...
Karnımdaki belimdeki morluklar falan geçtiği için o kısımlar biraz daha belli gibi...

İçinizde morluklar çabuk geçsin diye bir şey deneyen oldu mu?? Hani Arnica krem falan sürsek mi acaba???
Benide izlermisin rica etsem bende düşünüyorum 55 kiloyum

Beni de izler misiniz ben de olmayı dusunuyorum da

J januka beni de izlemeye alir misin canim. Merak ettim fotolarini..ben de popoya yag enjekte ettirdim iki gun oldu ama bana sirt ustu yatma falan demedi.ona takildi kafam.cvp bekliyorum senden canim

Son düzenleme:
J januka beni de izlemeye alir misin canim. Merak ettim fotolarini..ben de popoya yag enjekte ettirdim iki gun oldu ama bana sirt ustu yatma falan demedi.ona takildi kafam.cvp bekliyorum senden canim
Can'ım bende göbeğimden alıp popoya enjekte ettirmeyi düşünüyorum rica etsem sizde beni izlemeye alabilirmisiniz birde sez avantajları varmıdır memnunmusunuz geçmiş olsun

Valla tatlım gayet iyiyim, tüm morluklarım geçti. Özel bir yere giderken korsesiz çıkabiliyorum. Ama evde hep korseliyim, valla çok alıştım korseye acayip rahat geliyor valla çıkartmak istemiyorum.

Dışarıdan tüm görünüş geçti ama sanki o kanalların girdiği yerler daha sert içeriden hala iyileşiyor gibi geliyor bana...

Benim acı eşiğim baya yüksek ilk gece bile hiç zorluk yaşamadım ama şahsen ameliyatı cumaya denk getirip 5gün izin alıp hafta sonlarıyla bi 9 güne tamamlamalı diyorum. 3.gün ilk duşuna girebiliyorsun çünkü ve hafif o kanlı akıntı devam ediyor.

Popoya yağ enjeksiyonu olduğundan ben hep yan ve yüzüstü yattım. Yemek yemek dışında oturmadım. O bölgeye yeni eklendiğinden şeklini korumak mümkün olduğu kadar az hareket etmek gerekiyormuş(yağlar kalıcı olsun diye)

Belki girinti çıkıntı buna bağlı oluşuyordur o yüzden mümkün olduğu kadar izin almaya çalış.

Bir de ben bütün bu işlemlere 11 ödedim, ki florance da olmazsa 9.5 muydu, bişiydi tam hatırlamıyorum. Bence sonuca gayet değecek paralar valla
Merhaba. Son durum nasıl,memnunmusunuz hâlâ?Erime yada başka bir problem yaşadınızmı?

Back
X