merhaba canım nasılsın ameliyattan sonra epey bi süre geçti sanırım. işten dolayı forumu takip edemiyordum. Şimdi nasılsın merak ettim seni ben. :))) ben halaa cesaret etmeye ve para toplamaya çalışıyorum. malum bide çalıştığım için nasıl izin yapaağım konusunda endişeliyim. acaba iki gün izi alsam üçüncü gün dönebilirmiyim işime. bide ben sezeryan olduğum için ağrı eşiğimi ve dayanma gücümü de biliyorum. dayanıklıyım yani ağrıya :))) tekrar geçmiş olsun ve hepimize yağsız vücutlar nasip olur inşallah :))
Valla tatlım gayet iyiyim, tüm morluklarım geçti. Özel bir yere giderken korsesiz çıkabiliyorum. Ama evde hep korseliyim, valla çok alıştım korseye acayip rahat geliyor valla çıkartmak istemiyorum.
Dışarıdan tüm görünüş geçti ama sanki o kanalların girdiği yerler daha sert içeriden hala iyileşiyor gibi geliyor bana...
Benim acı eşiğim baya yüksek ilk gece bile hiç zorluk yaşamadım ama şahsen ameliyatı cumaya denk getirip 5gün izin alıp hafta sonlarıyla bi 9 güne tamamlamalı diyorum. 3.gün ilk duşuna girebiliyorsun çünkü ve hafif o kanlı akıntı devam ediyor.
Popoya yağ enjeksiyonu olduğundan ben hep yan ve yüzüstü yattım. Yemek yemek dışında oturmadım. O bölgeye yeni eklendiğinden şeklini korumak mümkün olduğu kadar az hareket etmek gerekiyormuş(yağlar kalıcı olsun diye)
Belki girinti çıkıntı buna bağlı oluşuyordur o yüzden mümkün olduğu kadar izin almaya çalış.
Bir de ben bütün bu işlemlere 11 ödedim, ki florance da olmazsa 9.5 muydu, bişiydi tam hatırlamıyorum. Bence sonuca gayet değecek paralar valla