14 Ay Sonunda Ben De Hamişim:)

1 yıl doktora gitmedim.
sonra doktora gittim bi sorun yok dedi. yapılmayan tek uygulama rahim filmi oldu.
eşimden de spermiyogram istedi. normal dedi sonuçlarına.
dediğim gibi bu ayki tek fark başka şeylerle yoğun olarak ilgilendim. bi de kocişe her akşam yarım çay bardağı keçiboynuzu pekmezi içirdim. yanı sıra bal muz fındık ve ceviz bulamaçı yedirdim:)

tebrik ederim canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin belirtilerin nelerdi toboti..

canım,seni hatırlıyorum ve bu konudaki uğraşlarını da biliyorum..başlığını görünce çok sevindim.hayırlı olsun..ben de 14. ayda hamile kalmıştım :)beklemek ne demek,çok iyi bilirim.Allah tamamına erdirsin canım..folikleri unutma ve şimdiden bol su iç

14 Ay Uğraştim. Didindim. Dert Ettim. Ağladim. Delirdim. Dövündüm. Daha Neler Neler.
Ama Sonunda 4 Hafta 6 Günlük Hamişim:)
Güzel Allahim Dileyen Herkese Nasip Etsin Inşallah

canım benim tebrikler :teytey: allah tamamına erdirsin kendine ve bebişine iyi bak a.s.

14 Ay Uğraştim. Didindim. Dert Ettim. Ağladim. Delirdim. Dövündüm. Daha Neler Neler.
Ama Sonunda 4 Hafta 6 Günlük Hamişim:)
Güzel Allahim Dileyen Herkese Nasip Etsin Inşallah

canım tebrik ederim eski arkadaşları teker teker hamiş duymak çok güzel bizede nasip olur inş

gözun aydın canım :))))tebrikler...
her gecen gun hamiş haberleri çoğalıyo ne guzell..darısı tum isteyenlere...
Allah sagsalım kucagına almayı nasıp edr ins...hadi bakalım hamişliğin tadını artık doyasıya yasa:))

ne guzel bi haber bu
evet bak kafana takmadigin bi anda gelmis bebisin ne guzel
allah kucagina aldigin gunleri de gostersin insallah tebrikler

canım tebrık ederım..saglıcakla kucagına alırsın ınsallah bebisını..
canım pekı hıkayen nasıldı?adetlerın duzenlımıydı?benım korunmayı bırakınca adet duzenım cok bozuldu.:çok üzgünüm:
darısı bıze olur ınsallah..a.s.

tebrikler canım çok seviniyorum böyle haberler okuyunca bize de dua et olurmu hamilelerin duası kabul olurmuşş

canımmmmmmmmmmmmmmmm kader arkadaşımmmmmmmmmm
Allah'ım çok mutluyum az dertleşmedik seninle
bak hep eski arkadaşlar sırayla veriyoruz müjdeyi
biliyorsun bende tam 12 ay bekledim ve evi taşıdığımız ay hamile kaldım
seninde dediğin gibi bebişi düşünemediğimiz ay kondu rahmimize
arkadaşım tebrikler hayırlı uğurlu mutlu sağlıklı olsun bebişin sevgilerrrrr

hayırlı olsun canım. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. darısı bizlerin başına.

canım peki yumurtlama gununu falan biliyor muydun? yoksa rasgele mi tuttu? ya hic aklına glmedi mi iliskiye girerken? ben n kadar unutursam unutayım, iliskiye gierken aklıma geliyor.

başlığı görünce çok sevindim tobotiiii :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

çok tebrik ediyorum.. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

tbrkler canım inşallah hayırlısıyla bebeüini kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…