14 Ay Sonunda Ben De Hamişim:)

tbrkler canım bu ay buralar hamiş doldu oh ne güzel allah arttırsın

Gözünüz aydın.Allah tamamına erdirsin.İsteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

toboti cnm allah tamamına erdırsın.sağlıkla kucagına al ınsallah..
senden rıcam bu 14 ay oncesı korundunmu evetse neyle benımde 11 ay olduda merakımdan soruyorumm.kısaca bu surecı bı anlatırmısın

tebrik ederim canım rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin

Tebrikler..
Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla gelsin bebeğin..

2005 yılında evlendim. 1,5 yıl yasmin isimli doğum kontrol hapını kullandım. 5-6 ay kadar eşim korundu. 14 aydır da tamamen korunmayı bırakmıştık.
Adetlerim 29-31 gün arasında değişir. Doğum kontrol hapı öncesinde de sonrasında da böyle oldu.
Saptanmış herhangi bir rahatsızlığımız olmamasına ve özellikle yumurtalama döneminde 2 gün arayla cinsel ilişkiye ve de ilişki sonrası 1 saate yakın ayağa kalkmamama rağmen hamilelik ancak 14. ayda meydana geldi.
Daha önce de dadiğim gibi önceki aylardan tek fark evdeki inşaat nedeniyle bebiş düşünememem ve eşime her akşam keçiboynuzu pekmezi (yarım çay bardağı) ve de ballı, muzlui cevizli fındıklı bi bulamaç yedirmem oldu canlarım.

canım tebriklerrrr :) inşallah bundan sonrası da sorunsuz geçer ve bebişini kucağına alırsın darısı tüm isteyenlere :)

Allah tamamına erdirsin ne güzl bir haber bu bayağı bereketli bir gün site bile dayanamadı bu haberlerle çöktü resmen :teytey: güzel bir gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…