1000 tl yi assın istemiyorum miietinde laf edeceği bişeyde olmasın.bilemedim oyüzden.birde bilezik şertmıdır tam altın falan takılmazmıAynı parayı verip , daha gösterişli dursun diye 14 ayar alacaksan hiç girme o işe .
Yoksa bütçen ne ise o tabii .
Ama 1000 tl verip ince 22 ayar , yerine 1000 tl verip kalın 14 ayar alayım ...şanım yürüsün takı merasiminde diyorsan , yapma .
ailesiyle aramız pek iyi olmadığından ve durumlarıda ıyı oldugundan kendimi çok kasmak istemiyorum açıkçasıKardeşler arasında öyle şey olmaz . Siz şimdi sizi en yormayacak şeyi takın sonra sevdiğiniz insanlarsa bunun bebeği var onu var bunu var eliniz rahatlarsa en alasını yaparsınız.
biz tam taksak olur ozaman : )piiii gene ucuza gittim her konuda olduğu gibi,
ha ha eşimin 2 kardeşi,
benim 2 kardeşim,
hepsi çeyrekcik taktılar ya bana.
vay arkadaş, ne olacak benim bu derdim, asıl ben konu açayım
Sevmiyorsaniz boşverin büyük altın takinailesiyle aramız pek iyi olmadığından ve durumlarıda ıyı oldugundan kendimi çok kasmak istemiyorum açıkçası
biz tam taksak olur ozaman : )
geçmiş olsun biz hepsini elden çıkardık evde tutamamakla iyi yapmısızTam altın takın. Benim eltim 14 ayar kelepçelerden takmıştı. Ev alırken para etmediği için bozdurmadık onu, diğer takılarım ilaç gibi gelmişti bana. Sonrada hırsız girdi evime , bazı hatıra diye sakladıklarımı ve o 14 ayar olanları çaldı. Sonuç olarak hiç bir işime yaramadı.
En azından taktığınız altın bir işlerini görsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?