14 ayar bilezik

abceee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
818
186
83
merhaba hanımlar daha öncede benzer bir konu açmıstım.eşimin kardeşi evlenecek.sizce 14 ayar bilezik taksak olurmu.altın arttı malum.. 22 ayarlar en incesi 1000 tl. 14 ayar alıp biraz daha gösterişli bişeymi alsam yoksa ince 22 ayarmı bilemedim

bütçenız elverırse 22 ayar alın bence,14 ayarı satmaya yeltense hiç para etmiyor..

Aynı parayı verip , daha gösterişli dursun diye 14 ayar alacaksan hiç girme o işe .

Yoksa bütçen ne ise o tabii .

Ama 1000 tl verip ince 22 ayar , yerine 1000 tl verip kalın 14 ayar alayım ...şanım yürüsün takı merasiminde diyorsan , yapma .

Kardeşler arasında öyle şey olmaz . Siz şimdi sizi en yormayacak şeyi takın sonra sevdiğiniz insanlarsa bunun bebeği var onu var bunu var eliniz rahatlarsa en alasını yaparsınız.

1000 tl yi assın istemiyorum miietinde laf edeceği bişeyde olmasın.bilemedim oyüzden.birde bilezik şertmıdır tam altın falan takılmazmı

Kardeşler arasında öyle şey olmaz . Siz şimdi sizi en yormayacak şeyi takın sonra sevdiğiniz insanlarsa bunun bebeği var onu var bunu var eliniz rahatlarsa en alasını yaparsınız.
ailesiyle aramız pek iyi olmadığından ve durumlarıda ıyı oldugundan kendimi çok kasmak istemiyorum açıkçası

benim kardeşimde bana nişanımda 22 ayar 1200 tl civarı ince bilezik taktı hatta beraber almıştık bileziği saklıyorum. Gayette güzel takılıyor nişanda gösterişide var 14 ayar nedir değeri çok düşük emek verip sıkıntı çekip takı takacaksınız oda yarı değerine düşecek mantıksız bence neye gücünüz yetiyorsa o

ablam bana 22 ayar taktı
bende künye almıştım hatıra olarak saklayacaktı(hırsız çalmasaydı)

milletin ne dediğine takarsak, ohoooo. ata lira takın, hem bütçeniz zorlanmaz, hem kardeşinizin de işine yarar.

Tam altın takın. Benim eltim 14 ayar kelepçelerden takmıştı. Ev alırken para etmediği için bozdurmadık onu, diğer takılarım ilaç gibi gelmişti bana. Sonrada hırsız girdi evime , bazı hatıra diye sakladıklarımı ve o 14 ayar olanları çaldı. Sonuç olarak hiç bir işime yaramadı.
En azından taktığınız altın bir işlerini görsün.

geçmiş olsun biz hepsini elden çıkardık evde tutamamakla iyi yapmısız

sonuç olarak ince 22 ayar bilezik yerine buyuk altınmı takmalı.bileziğinde adı var ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…