Bebeği gece beslemeyi bırakın. 14 aylık olmuş. Sağlıkçısınız daha iyi bilmeniz lazım. Siz gece emzirince metabolizması hazmetmesi için çalışmaya başlıyor. Vücut alıştığı için uyanıyor uykusu bölünüyor besleme var diye. Kızımın doktoru söylediği zaman okuyup bakmıştım başka ne gibi sakıncaları var diye. Reflü, diş çürüğü, kulak iltihabı olabiliyor. Ayrıca iştahsızlığa bile neden olur. Hatta bana 7 kg yu geçen bebekler gece beslenmez demişti de ben dayanamamış emzirmiştim bir ay kadar daha. 10. ayda kestim gece emzirmeyi.
Kocanız bakabilir. İnternet denen meret sadece sosyal medyada takılmaya yaramıyor. Alışsın öğrensin, takıldığı yerde de araştırsın. Ondan sonra en ufak sorunda çocukları annelerine götürüyorlar. Sorumluluk alamazmış sanki komşunun çocuğundan bahsediyor. Kayınvalideniz nazlı falan değil, bakarım ama şartlarım var demiş. Genç değiller artık. Sabahın karanlığında karda kışta yollara düşmek istememekte haklı.
Kocanız bakabilir. İnternet denen meret sadece sosyal medyada takılmaya yaramıyor. Alışsın öğrensin, takıldığı yerde de araştırsın. Ondan sonra en ufak sorunda çocukları annelerine götürüyorlar. Sorumluluk alamazmış sanki komşunun çocuğundan bahsediyor. Kayınvalideniz nazlı falan değil, bakarım ama şartlarım var demiş. Genç değiller artık. Sabahın karanlığında karda kışta yollara düşmek istememekte haklı.