14 aylık evli,hamile,aldatılmış..

bi anlık hataydı diyerek geçiştiriyo bu soruyu.. sağol canım..

Allah size birdaha yaşatmasın kimseye yaşatmasın

aldatılmak boşanmak bunlar korkunç şeyler..başıma geldi benimde..Çocuğum yok Allahtan..ama siz hamilesiniz ve yüce Allahın bir bildiği vardır..siz hiç üzülmeyin..çok mutlu olacağınız günler gelecektir..buna inanın her zaman..

şunu da eklemek istiyorum..2.bir şans verilir mi diyen arkadaşın yorumu hiç hoş değil okudum.kimse büyük konuşmamalı..Siz en doğrusunu yapmışsınız..geriye bakıp keşke bir şans daha verseydim pişmanlığını hiç bir zaman yaşamayacaksınız..burası çok önemli..herşeye rağmen elinden geleni yapmışsın..ben de benzeri şeyler yaşadığım için anlıyorum..benim aldatılma olayım rezaletti...İki rezil insan da resmen benle psikopatça alay ettiler benim evimde,dağılmış yuvamda..karşıma geçip sigara tüttürdüler hiç utanmadan..sırf beni üzmek,acı çektirmek için ama..neden bu..böylelerini Allaha havale etmeli insan.sizi hak etmeyen bu insandan ayrılmakla iyi yaptığınıza inanıyorum..akıllı,cesur ve güçlüsünüz..tebrik ediyorum..siz çok güzel şeylere layıksınız bence..öyle hissediyorum..Allah yardımcınız olsun.

çok teşekkür ederim bende sizi çok iyi anlıyorum ateş düştüğü yeri yakar boşverin insanların düşüncelerini. sizin hikayenizide dinlemek isterim. Allah sabır versin..

Adli tatilin bitmesine gerek yok. Siz davanızı açın duruşma günü verilecek adli tatilden sonraya. Ne kadar erken açarsanız o kadar yakın tarihe gün alırsınız. Sabır ve şans diliyorum size.

benim özel mesaj hakkım yok onun için cevaplayamadım özelden..benim hikayem biteli bir yıl oldu..anlaşamadık.aldatma olayı ise sadece boşanmadan önce bana vurmak istediği son darbeydi..hem de en acı şekilde yaşattı bunu..kendi evimde..komşuların gözüne soka soka..ikisi benlen alay ettiler..oraları geçmek istiyorum..herşei yapar bunu yapmaz diyordum.aklıma gelmezdi..o yapıda biri değildi..ama sırf beni acıtmak için yaptığını itiraf etti..ben evden ayrılıp ailemin yanına gittiğim için yapmış..oysa benim evden ayrılma sebebim de ta kendisiydi..gerçekten o evde durmam artık sakıncalı hale gelmişti.sevdiğim halde gitmek düşünmesi,hatasını anlaması için gördüğüm bir son çareydi..sadece bir gönül alarak beni döndürebilecekken o bana bunu yaptı kısacası..acılar çekiliyor..yara izleri kalıyor ama hayat devam ediyor...Allah sevdiklerini sınıyor belki de..yola devam..umudu yitirmeyin..

en iyisi en güzeli ayaklarının üzerinde durmanı ve güçlü duruşunu tebrik ederim....en başından birşeyleri bitirmek en güzeli sonra zaman geçtiğinde bi bakmışsın değişen bişey yok tek değişen sensin yıpranmış üzülmüş bitmiş haldesin o yüzden kendin ve bebeklerin için en doğrusu şimdi ayrılman senin yerinde olsam bende aynını yapardım.onunla gelmedim dünyaya onunla varolayım kendi başımın çaresine bakabilirdim ve ayrılırdım.bi yandan üzücü bi olay ama bi yandanda en başında bunları öğrenmen en güzeli allah hakkında hayırlısını versin canım bebeklerinide kazasız kucağına al inşallah

amancia üzüldüm durumuna:1no2: ama yapıo işter erkekler , klava:
allah kmseye tattrmasın öle bi acı hem de hamilesin . büyük konuşmayayım ama bence aldatan erkeklere tekrar şans vermemek lazım '' katilini affedersen sen bi kez daha öldürür''
...
ama bz kadınlar çok sevdğimz zaman bırakamadğmz zaman görmezden gelip devam edebiliyoruz ilşkimize. yada evli hanmlar çocuklarını düşündüğü için.
ama senin ekmeğini tutan parasını kazanan ve ayakta güçlü durabilecek bi bayan olman ne kadar güzel bir şey. paşalar gibi de bakarsın ikizlerine.
allah kuvvet versin.

Bebişlerin için ayakta kal canım..

Onlara bir düzen kur..

O melekler sana en büyük destek.. allah yardımcın olsun

Bebişlerin için ayakta kal canım..

Onlara bir düzen kur..

O melekler sana en büyük destek.. allah yardımcın olsun
en mutsuz anımda öğrendim hamileliğimi.. rabbimin lütfu olduklarına inanıyorum.. saol canım
tamamen haklısın canım..teşekkür ederim..inşallah dediğin gibi olur..

çok doğru söylemişsin canım teşekkür ederim..amin inşallah..

senin için hayırlısı olsun. yolun açık şansın bol olsun melekler seni ve bebeklerini korusun canım.
ne zor birşeydir bu yol ayrımları hele birde hamileyken. ama hepimiz bir türlü sınavdan geçiyoruz işte.
iyi ki de bir mesleğin var. şimdi herşey biraz daha kolay olacaktır.
o eş denilen varlıkta umarım yaptığının cezasını bin kere çeker.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…