benim özel mesaj hakkım yok onun için cevaplayamadım özelden..benim hikayem biteli bir yıl oldu..anlaşamadık.aldatma olayı ise sadece boşanmadan önce bana vurmak istediği son darbeydi..hem de en acı şekilde yaşattı bunu..kendi evimde..komşuların gözüne soka soka..ikisi benlen alay ettiler..oraları geçmek istiyorum..herşei yapar bunu yapmaz diyordum.aklıma gelmezdi..o yapıda biri değildi..ama sırf beni acıtmak için yaptığını itiraf etti..ben evden ayrılıp ailemin yanına gittiğim için yapmış..oysa benim evden ayrılma sebebim de ta kendisiydi..gerçekten o evde durmam artık sakıncalı hale gelmişti.sevdiğim halde gitmek düşünmesi,hatasını anlaması için gördüğüm bir son çareydi..sadece bir gönül alarak beni döndürebilecekken o bana bunu yaptı kısacası..acılar çekiliyor..yara izleri kalıyor ama hayat devam ediyor...Allah sevdiklerini sınıyor belki de..yola devam..umudu yitirmeyin..
nasıl gidiyor hayatınız?
bir gelişme var mı?
bebişler iyidir umarım. isimlerine karar verdiniz mi?a.s.
Umarım herşey senin için güzel olur canım.Beni 3 yıllık sevgilim terketti daha dün ve dünya başıma yıkıldı.Sizin 7 yıllıkmış ah ah erkekler işte anlamıyorum rahat mı batıyor =(
Allah bol bol sabır versin.Benim de bugündü boşanma davam çok can sıkıcı tecrübeler çok.
buara da ikizlerin kızmı erkekmi bilmiyorum bende isim önereyim
erkek : ateş - toprak
kız : masal - lal
Evet bende çok gerildim canım ama yaşayacağımız var yaşıyoruz.bunlarda elbet geçicek.
haklısın canım önemli olan zaten güçlü kalabilmek..
Kesinlikle canım,Allah sana meleklerine uzun ömürler versin inşallah hep mutlu olun canımolumunekankayizsmile
Yaşadıklarınız kolay şeyler değil, ama dik duruşunuza hayran kaldım. inşallah hiç eğilmezsiniz. Size bu kötülüğü yapanlarda beter olsun inşallah..
Sağlıklı ve en önemlisi huzurlu günler dilerim canım..
canım davan ne oldu :2:
hamileyken yaşamışsın birde bunları..
çok zordur eminim.
bundan sonra meleklerine sarıl onlar sana herşeyi unutturacaktır..
Allah sabır versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?