14 aylık evli,hamile,aldatılmış..

allah bildiği gibi yapsın bu adamları allahım sen doğru insanları çıkar bizim karşımıza...

senin adına üzülmedim ben sen güçlü bi kadınsın yaptıklarına bakıldığında gücün açıkça ortada sana saygısı olmayan bi kocaya üzülmen doğru değil eminim bunda senin için çok daha hayırlı şeyler olacak boşanmaktan korkma çocuklarına güçlü bi anne olarak bakacağına eminim mutsuz ama evli bi anne olacağına mutlu boşanmış bi anne ol

ay yok artık ya ne hayvan herıfler var ya!!

Umarım herşey senin için güzel olur canım.Beni 3 yıllık sevgilim terketti daha dün ve dünya başıma yıkıldı.Sizin 7 yıllıkmış ah ah erkekler işte anlamıyorum rahat mı batıyor =(

Allah bol bol sabır versin.Benim de bugündü boşanma davam çok can sıkıcı tecrübeler çok.

buara da ikizlerin kızmı erkekmi bilmiyorum bende isim önereyim

erkek : ateş - toprak

kız : masal - lal

Umarım herşey senin için güzel olur canım.Beni 3 yıllık sevgilim terketti daha dün ve dünya başıma yıkıldı.Sizin 7 yıllıkmış ah ah erkekler işte anlamıyorum rahat mı batıyor =(

batıyor canım walla..boşver canım dünyanı yıkmaya değmez kimse için hele bi erkeğe hiç değmez..

Allah bol bol sabır versin.Benim de bugündü boşanma davam çok can sıkıcı tecrübeler çok.

buara da ikizlerin kızmı erkekmi bilmiyorum bende isim önereyim

erkek : ateş - toprak

kız : masal - lal

aa geçmiş olsun canım benim de dava günüm yaklaştıkça geriliyorum..
bi kız bi erkek canım :) masal ı bende düşünmüyor değilim..

Yaşadıklarınız kolay şeyler değil, ama dik duruşunuza hayran kaldım. inşallah hiç eğilmezsiniz. Size bu kötülüğü yapanlarda beter olsun inşallah..
Sağlıklı ve en önemlisi huzurlu günler dilerim canım..

Kesinlikle canım,Allah sana meleklerine uzun ömürler versin inşallah hep mutlu olun canımolumunekankayizsmile

teşekkür ederim kızlar.. amin.. dikkat edin kendinize..

hamileyken yaşamışsın birde bunları..
çok zordur eminim.
bundan sonra meleklerine sarıl onlar sana herşeyi unutturacaktır..
Allah sabır versin canım.

hayırlısı olsun hakkında canım..Rahim ağzı uzunluğunu ölçtürmeyi unutma..ikiz hamilesin çünkü...

bence kocanız sizin kariyer ve maaş açısından üstün durumunuzu kaldıramadığından başka biriyle olarak egosunu tatmin etmiş tabi bu sırada size ve doğacak çocuklarınıza çok yazık etmiş... geçmiş olsun diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…