kızım rahim ağzına çok yakındı zaten düşük riskim vardı, dikiş uygulandı rahim ağzına..hayırlısı olsun hakkında canım..Rahim ağzı uzunluğunu ölçtürmeyi unutma..ikiz hamilesin çünkü...
umarım bana koca olamadı ama çocuklarına iyi bi baba olur..2 kişinin günahını hep bu çocuklar çekiyor
kocamın hep kompleksleri vardı zaten..bence kocanız sizin kariyer ve maaş açısından üstün durumunuzu kaldıramadığından başka biriyle olarak egosunu tatmin etmiş tabi bu sırada size ve doğacak çocuklarınıza çok yazık etmiş... geçmiş olsun diyorum
kendini fazla yormamaya çalış canım..serklaj haricinde son zamanları yatarak geçirmen gerekebilir..karnında bir tarafa doğru sertleşme falan hissedersen hemen hastaneye git,dr unu ara...ikiz gebelik erken doğumla gerçekleşiyor çoğu zaman...ciğer geliştirici iğneleri sor dr una muhakkak..ben de aylarca kızımın kafası rahim ağzında yattım..
teşekkürler..Çok zor. Allah kolaylıklar versin. :/
boşandım canım 19 ekimde :/ayrılık nedeninde cok haklısın canım.......
ama bebekler olmasaydı boşan derdim ama nedense dilim varmıyo ayrıl hemen demeye......
ne dicegimide sasırdım canım rabbim yar ve yardımcın olsun diyorum.....
çok çok teşekkür ederim..amin cümlemize..çok geçmiş olsun arkadaşım.Allah sana ve bebeklerine sağlıklı güzel bir ömür versin.Bundan sonra umarım hayat sana müthiş sürprizler ve güzellikler sunar,hatırlamaya bile gerek yok..
Konu nedir, nolmuş, eşine rahatmı batmış da aldatmış, kadın kim, sen nasıl anladın, eşin nasıl oldu da itiraf etti. Aldatılma olayı hamilelikten öncemi sonramı??
Yolun acik olsun arkadasim,umarim bebeklerinle beraber guzel ve huzurlu bir yasantiniz olur.Belkide o adam bebeklerine kavusabilmen icin sadece bir vesileydi.Herseyde bir hayir vardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?