14 Aylık Kızım

Kuzum çok geçmiş olsun. Allahım evladınla sağlıklı sıhhatli huzurlu ömürler nasip etsin sana.
Senin bana bunu söylemen yetti eğer gelirsen yakından tanışmak görmek isterim bu güzel yürekli insanı. Haberleşiriz allah razı olsun canımm

Amin kardeşim sorma hiç ağlamaktan artık dizlerim bile tutmuyor. Bilmediğin yer bilmediğin memleket.
Rabbim çaresiz dert vermesin. Dua edin nolur

İnşallah arkadaşım , hayırlısı ile kuzun şifa bulsun , sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama bir gün yolumuz düşerse o taraflara bir çay içeriz , sizin de İstanbul a yolunuz düşerse her zaman kapım açık. İnşallah sağlıklı ve güzel günlerde karşılaşırız. Sen de çok üzme kendini , senin güçlü ve ayakta olman lazım kuzuya iyi bakman için , gönlünü ferah tut Ben inanıyorum ki kuzun sağlığına kısa sürede kavuşacaktır.

Canım ne olursa olsun her zman kapım açık her zman beklerim. Çanakkaledeyim ben. Allahim yardım etsin kuzum.

Canım sonuç çıktı mi
Kuzum ya şimdi şöyle.
Uludağ Üniversitesi hastanesini aradım sevk olsa bile randevu almak istiyormuş. Hemen almıyorlar.
Bir kaç tanıdık doktor sordu. Bursada bi Prof. İstanbul Marmara Üniversitesi Eğitim Araştırma hastanesini önermiş. Orasını araştırdık.Gürsu kıyan isimli bi doktor varmış sanırım. Ama 15 ağustosa randevu veriyorlar.
Napcaz şaşırdık. O zamana daha 1 hafta var beklenemez ki. Acilen gitsek direk giriş yapar mı acaba. Yada gene sevk mi eder.
Hayırlısı ile bir kurtulsa yavrum

Valla canım acilden girseniz mecburen bakarlar gibi geliyor bana ama yine sıra falan verirler mi acaba onlar da

Geçmiş olsun canım ne olur kötü düşünme. Sanırım orada olduğu da kesin değil.

İnşallah orada ise bile gider kendiliğinden. Öksürtün bakalım Dr un dediği gibi.

İnşallah tez zamanda atlatırsınız.

Sağolasın arkadaşım bi geçse. Bir kurtulsa yavrum.
Öksürelim hadi diyoruz. Öksürüyoruz yavrum bilmiyor ki daha kıkır kıkır gülüyor. Bugün doktor da bizim gibi kuvvetli öksüremez. Büyük olsa dedi.
Ay arkadaşım ya. Sırtına vuruyoruz doktorun dediği tarif ettiği gibi.ama olmuyor bi türlü
Bi halolsa eskisi gibi olsa kuzum

Orda olduğu kesin mi peki? Sanki Orda olsa daha çok rahatsızlık vermez mi?

Acilden girin bence canım o zaman bakıyorlar dene en azından belki bakarlarsa 1 hafta beklememiş olursun

Valla ne desem şaşırdım canım ya. Bebiş nasıl şimdi. Bir sıkıntısı var mı
Aynen kuzum. Bende öyle salak gibi oldum aynı. Allah razı olsun hepinizden ilginizden alakanizdan ötürü.
Hirilti var kuzum arada takılıyor herhalde bazen zorlanıyor canım yavrum benim.
Bi rahatlasa kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…