- 16 Mayıs 2015
- 1.250
- 17.585
- 208
- Konu Sahibi Nicki Mouse
-
Valla canım en yakın bursa 3 saat bize.Size en yakın hangisi
Kuzum çok geçmiş olsun. Allahım evladınla sağlıklı sıhhatli huzurlu ömürler nasip etsin sana.Dua ediyorum etmeye de devam edeceğim , lütfen ağlama , gelmek zorunda kalırsanız ihtiyacınız olursa evim evinizdir . Rabbim yar ve yardımcınız olsun , güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Ben septik şok ile gittim o hastaneye , yarım saat daha geç kalsam kurtaramayacaklardı. 1,5 ay boyunca gitmediğim hastane kalmamıştı Anadolu yakasında ne olduğunu anlayamamışlardı meğerse zatürre imiş anlamamışlar , kan zehirlenmesi nedeni ile o gece galiba ölüyorum ben beni marmara üniversitesi hastanesine götür dedim taksiciye takside kendimden geçmişim , gözümü açtığımda başımda 7-8 doktor vardı , çok şükür anladılar ne olduğunu da kurtardım.
Amin kardeşim sorma hiç ağlamaktan artık dizlerim bile tutmuyor. Bilmediğin yer bilmediğin memleket.yaa zaten 3 gündür sebepsiz ağlıyorum gene gözlerimi yaşarttın be arkadasım ne güzel yazmışsın öyle burda eviniz var diye
allahım kimseyi çaresizlikle sınamasın ,
küçük bebegede şifa versin rabbim
İnşallah arkadaşım , hayırlısı ile kuzun şifa bulsun , sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama bir gün yolumuz düşerse o taraflara bir çay içeriz , sizin de İstanbul a yolunuz düşerse her zaman kapım açık. İnşallah sağlıklı ve güzel günlerde karşılaşırız. Sen de çok üzme kendini , senin güçlü ve ayakta olman lazım kuzuya iyi bakman için , gönlünü ferah tut Ben inanıyorum ki kuzun sağlığına kısa sürede kavuşacaktır.Kuzum çok geçmiş olsun. Allahım evladınla sağlıklı sıhhatli huzurlu ömürler nasip etsin sana.
Senin bana bunu söylemen yetti eğer gelirsen yakından tanışmak görmek isterim bu güzel yürekli insanı. Haberleşiriz allah razı olsun canımm
Canım ne olursa olsun her zman kapım açık her zman beklerim. Çanakkaledeyim ben. Allahim yardım etsin kuzum.İnşallah arkadaşım , hayırlısı ile kuzun şifa bulsun , sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama bir gün yolumuz düşerse o taraflara bir çay içeriz , sizin de İstanbul a yolunuz düşerse her zaman kapım açık. İnşallah sağlıklı ve güzel günlerde karşılaşırız. Sen de çok üzme kendini , senin güçlü ve ayakta olman lazım kuzuya iyi bakman için , gönlünü ferah tut Ben inanıyorum ki kuzun sağlığına kısa sürede kavuşacaktır.
Kuzum ya şimdi şöyle.Canım sonuç çıktı mi
Valla canım acilden girseniz mecburen bakarlar gibi geliyor bana ama yine sıra falan verirler mi acaba onlar daKuzum ya şimdi şöyle.
Uludağ Üniversitesi hastanesini aradım sevk olsa bile randevu almak istiyormuş. Hemen almıyorlar.
Bir kaç tanıdık doktor sordu. Bursada bi Prof. İstanbul Marmara Üniversitesi Eğitim Araştırma hastanesini önermiş. Orasını araştırdık.Gürsu kıyan isimli bi doktor varmış sanırım. Ama 15 ağustosa randevu veriyorlar.
Napcaz şaşırdık. O zamana daha 1 hafta var beklenemez ki. Acilen gitsek direk giriş yapar mı acaba. Yada gene sevk mi eder.
Hayırlısı ile bir kurtulsa yavrum
Sağolasın arkadaşım bi geçse. Bir kurtulsa yavrum.Geçmiş olsun canım ne olur kötü düşünme. Sanırım orada olduğu da kesin değil.
İnşallah orada ise bile gider kendiliğinden. Öksürtün bakalım Dr un dediği gibi.
İnşallah tez zamanda atlatırsınız.
Orda olduğu kesin mi peki? Sanki Orda olsa daha çok rahatsızlık vermez mi?Sağolasın arkadaşım bi geçse. Bir kurtulsa yavrum.
Öksürelim hadi diyoruz. Öksürüyoruz yavrum bilmiyor ki daha kıkır kıkır gülüyor. Bugün doktor da bizim gibi kuvvetli öksüremez. Büyük olsa dedi.
Ay arkadaşım ya. Sırtına vuruyoruz doktorun dediği tarif ettiği gibi.ama olmuyor bi türlü
Bi halolsa eskisi gibi olsa kuzum
Kuzum ya şimdi şöyle.
Uludağ Üniversitesi hastanesini aradım sevk olsa bile randevu almak istiyormuş. Hemen almıyorlar.
Bir kaç tanıdık doktor sordu. Bursada bi Prof. İstanbul Marmara Üniversitesi Eğitim Araştırma hastanesini önermiş. Orasını araştırdık.Gürsu kıyan isimli bi doktor varmış sanırım. Ama 15 ağustosa randevu veriyorlar.
Napcaz şaşırdık. O zamana daha 1 hafta var beklenemez ki. Acilen gitsek direk giriş yapar mı acaba. Yada gene sevk mi eder.
Hayırlısı ile bir kurtulsa yavrum
Evet canım büyük ihtimalle öyle olcak artık. Ay yarabbim allahım şaşırdım kaldım kuzum. Bi geçsin yavrum bi rahat etse.Acilden girin bence canım o zaman bakıyorlar dene en azından belki bakarlarsa 1 hafta beklememiş olursun
Evet canım büyük ihtimalle öyle olcak artık. Ay yarabbim allahım şaşırdım kaldım kuzum. Bi geçsin yavrum bi rahat etse.
Dualarınızı eksik etmeyin canm
Aynen kuzum. Bende öyle salak gibi oldum aynı. Allah razı olsun hepinizden ilginizden alakanizdan ötürü.Valla ne desem şaşırdım canım ya. Bebiş nasıl şimdi. Bir sıkıntısı var mı
Sağolasın kuzum. Bi haber versem size atlattık kurtulduk dualarımız kabul oldu diye.Dualarımız seninle canım
İnşallah canım nasıl öksürük flan var mıSağolasın kuzum. Bi haber versem size atlattık kurtulduk dualarımız kabul oldu diye.
Bi duysak sevinçli haberi
Ay inşiallah kuzum. Arada nadir oluyor öksürükİnşallah canım nasıl öksürük flan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?