14 Aylık Kızım

Benim yigenim ceviz yerken genzine kaçmış birçok yere goturduk Ankarada anlayamadı doktorlar.Dışkapi çocuk hastanesine goturduk doktor filme bakinca anladi,hemen yatış verdi (ama o hastanedeki teknoloji yetersiz olduğundan hacettepe hastanesine sevk etti,hacettepede burnundan girip ceviz parçasını çıkardılar 10 dk bir operasyonla
Operasyona kadar hastanede yatırdılar tehlikeli diye.
Çok geçmiş olsun size inşallah biran önce iyilesir yavrunuz

Canım benim çok geçmiş olsun inşiallah. Allahım gördük geldik geçti senin izninle demeyi nasip etsin.
Sorma arkadaşım ne zor yarabbim. Yemek yok uyku yok. Hiç mi acıkmaz insan hiç mi uykusu gelmez.Allahım çaresiz dert vermesin.
Allahım cemil cümlesininde bizimde yardımcımız olsun kuzum.
Hayırlı haberler alıp vermeyi nasip etsin inşiallah

Canım benim inşiallah bizimkide geçsin inşiallah. Hayırlısı ile bir kurtulsa yavrum.
Hayırlı haberler duymaya vermeye ne çok ihtiyacım var.

Sorma kuzum ya derler ya. Ne eksik etsin ne düşürsün diye.
Aynen öyle işte. Kaç gündür ölüp ölüp diriliyoruz. İnşiallah geçer gider bu şey yavrumdan.
O oraya yolluyor bu buraya gidiyon bi muhattap yok

Azıcık daha sabret ve dua et kuzuya hiç bir şey olmayacak Allah'ın izni ile.

Azıcık daha sabret ve dua et kuzuya hiç bir şey olmayacak Allah'ın izni ile.
Ablam sen var ya sen hiç konuşma. Sen varya canımsin benim güzel gönüllüm güzel yüzlüm. Allahıma ne mutlu ki seni çıkardı karşıma ne mutlu ki bi abla nasip etti bana.
İnşiallah ablam kurtulsun bi yavrumuz.
Bize ailemize sana burdaki dua eden bizden haber bekleyen tüm arkadaşlarıma bi iyi haber versem allahın izniyle.

Arkadaşlarım,bu akşam allah nasip ederse bursa ya yola çıkıyoruz. İstanbul işi olmadı maalesef. Randevuyu uzağa atıyor. Gidersek gelmemizi önermezmiş Prof bey. Yakına gidinmiş.
Acilden giriş yapmayı deniycez. Uludağı aramama rağmen sevk olsa dahi orasıda randevu almamız gerektiğini söyledi ve yakın bi tarihe yok. Santralda duran memur öyle bir bölüm var mı bile bilmiyor. Verdiği numaraya da cevap veren yok maalesef.. Mecbur acil girişi denicez.

İnşiallah oyalamazlar ve kuzucuğum tez vakitte kurtulur hayırlısıyla.
SizE haber vermeye dualarınızı esirgemeyin demeye geldim.

Allahım tüm hastalara bizede şifa nasip etsin inşiallah..

Dua ediyorum dikkatli olun yollarda inşallah yarın ıyi haberlerini alırız artık lütfen üzme kendini geçecek ben inanıyorum gönlünü karatma

Dua ediyorum dikkatli olun yollarda inşallah yarın ıyi haberlerini alırız artık lütfen üzme kendini geçecek ben inanıyorum gönlünü karatma
Ablam allah razı olsun. Tamam ablacım merak etme ki haberleşiriz zaten. İnşiallah ağzına yüreğine sağlık.
Rabbim nerde varsa kurtarsın.

Rabbim yolunuzu açık etsin işlerinizi kolaylaştırsın inşallah . Kuzucuga acil şifalar .

Korkma annesi geçecek inşallah Rabbim yardımcınız olsun .

Heyecan ve stresle okudum sayfaları olumlu sonuç için neyse ki yola çıkmışsınız hayirli ve güzel haberlerinizi bekliyoruz Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın çok çok geçmiş olsun.Dualarımız sizinle...

Kuzum allah razı olsun. İnşiallah hepinize hayırlı haberlerle dönerim. Kuzucum kurtulsa bi yazsam size.
Allahım dualarımızı kabul etsin.iyi ki varsınız

Oncelikle cok gecmis olsun.ama korkma bu kadar bisey olmaz.bir tanidigimin basina geldi boyle bir olay.cocugun bogazinda bisey var diye hastane hastane dolastilar filmler cekildi.baska sehire bile gittiler daha gelismis hastaneye.ama sonuc hicbirsey cikmadi cocukta ..oksurunce cok findikti onunki ..akcigerlere kacmis olabilir o olabilir.bu olabilir diye mahvettiler insanlari..ama herseyi temiz cikti cocugun 2yasindaydi oda..umarim sizinde birsey yoktur..bronoskopidende korkmayin birsey olmaz..cok gecmisler olsun..

Ay arkadarkadaşım inşiallah. Rabbim bi sevinçli haber nasip etsin herkese de bizede. Kaç gündür nasıl geçiyor. Stres strese Rabbim çaresiz dert vermesin.
İnşiallah bizde başka bir şehire gidiyoruz. Burda ekipman olmadığı için. İnşiallah ordan hayırlı bir şekilde döneriz

Canım çook gecmis olsun insallah tez vakitte kurtulur yavrucak

Bundan yillar once ilk kizimda ayni fistik vakasini yasadik o gunlere gittim geldim

Tamda ayni senin yavrunla denkti ayları biz yerken sanirim yere düşmüş olacakki farkında bile degiliz yine sen gormussun bizimki yutmuş ertesi gece hırıltı başladı biz özel devlet hastanelerde geziyoruz ilaclar falan derken iyileşemiyor cocuk

Birşey yutmuş olma ihtimali aklimin ucundan gecmiyor sadece agiz kokusu var tam ne kadar surdu hatirlayamiyorum bir gece ani bir öksürük nöbeti başladı yere birşey düştü fıstık ağzından fırladı çürümüş kokmuş ama formu bozulmamış sonra kesildi tabi hırıltı bogazindami duruyordu yoksa aşagi indide öksuruklemi cikti bilemiyorum dilerim senin yavrunda bir işleme gerek kalmadan kurtulur Allah şifa versin

Insallah canim ..bence sizde durum ayni olucak ..hic birsey cikmayacak allahin izniyle..dualarim seninle..hayirli guzel haberler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…